Pa gdje sam svrs.io, jel fakt da je fenomenalan rok odrađen? Ući ćemo na temu veleža i izvlačiti komentare, neće mi biti mrsko, svi će biti presretni rokom, jel to znači da većina ne misli da treba se ici iz kola u kolo pa gdje vas dovede ?killafrommanilla je napisao/la: ↑28 jul 2022, 08:39naivan si, isto kao da ti je 15 godina, svrsio si nakon prvog kola, a toliko je posla pred vama i toliko stvari tek treba da odraditeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2022, 00:30Reče navijač tima kojem je kamatar trenerkillafrommanilla je napisao/la: ↑28 jul 2022, 00:08Emiru na celu pise TAL tako da nije bas da se treba svaka njegova ozbiljno uzimati![]()
Dabogda se svaki rok talio ko ovaj sad.
Ybt zamisli da se nije talio, ne bi samo dupla kruna bila, osvojili bi i one iduce opet duplu, bila samo titula![]()
ali upravo vam to i jest najveci problem, prvaci ste svemira nakon jednog kola, nabijate bespotreban pritisak ekipi a vidjet ces sta to znaci kad se svaka izjava Dudica pocne vagat i od strane novinara i od strane neprijatelja kluba.
umjesto da budete ponizni jer ste tek u procesu rekonstrukcije tima i tek pravite nesto ozbiljno, vi odmah Boga za muda. I zato vas Bog i vrati svake godine po dva puta na pocetak
I btw. Ovakav rok s ovim budzetom bi odradio i Memo Haljevac isto. Samo se raspitaj kolko je Dzaficu nudjeno ovdje i u Zrinjakom a koliko ste vi ponudili. Nije to neko Monchi sranje nego BiH, dinar vise![]()
Nemam se ja šta raspitivati, bolje znam od tebe plate igrača i Veleža i FKS, i većine ostalih klubova ( igrom slučaja imam iz prve ruke takve info ), samo ne vidim razlog da takve informacije javno dijelim jer nisu za foruma.
Opet kažem, prvi ja ne očekujem titulu, ali da se napadne ista mi je logičan slijed, ali isto tako ne bi me čudilo da u tome ne uspijemo.