Gdje*
Igraće pod Bijelim Brijegom.
Mi smo u nizu od 18 službenih pobjeda u nizu, Velež je bio samo mala preprekamiky_hz je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:54Osim je samo nastavio onako kako je radio u Željeznicaru zadnji mandat gdje je i nogiran sa pozicije trenera prije kraja sezone.
Pa on je i od ovakvog Celika uspio izgubit,ti si na toj prvoj utakmici vidio gdje to vodi.
Neznam ali ako ga misle ostaviti u Veležu za PL još nije kasno Nijaza Brkovica u klub da mu dovedu.
Pa ako smo dobili 3 kat onda mozemo i play off kuci, siroki ima isto 3 kat.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 00:07
Al ga momacki zabi kao protiv meni dragih pitara.![]()
Avanti nemam pojma ,nama su falili wc i jos neke sitnice za trecu kategoriju.Tko zna mozda nam progledaju kroz prste jer su sad vrhunski odradjeni na stadionu sanitarni objekti.
I ja očekujem da će igra biti kao protiv Šerifa sa malo golova u dvomeču. Zato sam vam i dao 50% šanse, jer se ne bih iznenadio da obje utakmice završe 0-0. Nego šta vam je sa Šipovcem, vidim nikako ne igra, a nije ni na klupi.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 00:02Nasa liga je dno dna,crem da la cream ali u negativnom smislu .Trebinjac94 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:53Čestitke Zrinjskom na prolazu, sad ih čeka opasan protivnik jer ipak nije lako osvojiti titulu ispred Astane i Kairata. Po meni Tobol je kvalitetniji od svih ekipa koje mogu doći Zrinji u 4-om pretkolu, tako da ako sad prođu imaju istorijsku šansu za grupe. Šanse za prolaz 50:50. Što se tiče Veleža ne bih rekao da je ovo bruka, jer bruka je kad npr. Osijek i Radnički ispadnu od protivnika od kojih su mnogo bolji što su uglavnom i pokazali u svojim mečevima. Velež nije ni kući ni u gostima pokazao da je bolja ekipa od Spartansa, čak bih rekao da nije pokazao ni da je ravnopravan protivnik Maltežanima, tako da kad te u dvomeču išamara jača ekipa možeš samo čestitati. Druga je stvar to što se podcjenuju ekipe sa Malte, a precjenjuju naše ekipe iz potpuno nepoznatih razloga, kao da smo mi nešto nekada uradili u evropi više od Maltežana, pa ima razloga za pretjerani optimizam.
Ovaj tim sto je izbacio Osijek bori se za opstanak u Kazahstanu a mi kao 50% sanse protiv Tobola koji je skoro suplo skuplji od nas.Tobol ove rastavio neki dan u domacem prvenstvu i uvalio im tri gola.
HNL jeste kvalitetnija liga od nase ali brate i oni se brukaju zadnjih godina u europi svi sem Dinama.
Predvidjam kao i protiv Sheriffa da necemo bas napasti i igrati totalni nogomet jer nam je i Tirana veceras par puta napravila ozbiljan problem kad bi se rjesili naseg presinga.
Po meni imamo neki 20% do 30% sansi.
Ljudi moji svi napreduju a u nasu ligu je prakticki nemoguce dovesti vrhunskog igraca jer smo kolektivno svi nogometna sirotinja.
@avanti1926 do treceg,play off ako bude Zenica ili Siroki
Igrati će* kad se već učimo pravopisu
Nije stadion jos cat3 sluzbeno.zrinjskimo je napisao/la: ↑29 jul 2022, 00:11Pa ako smo dobili 3 kat onda mozemo i play off kuci, siroki ima isto 3 kat.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 00:07
Avanti nemam pojma ,nama su falili wc i jos neke sitnice za trecu kategoriju.Tko zna mozda nam progledaju kroz prste jer su sad vrhunski odradjeni na stadionu sanitarni objekti.
Kazahstan inace ured svake godine igraju Evropu, prvi put Shakthar Karagandy sa Aldinom Dzidicem i Nikola Vasiljevica i onda 5 godina sa redom FK Astana i Kairat prvi put. Ja vam zelim puno sreće u trecom pretkolom.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 00:02Nasa liga je dno dna,crem da la cream ali u negativnom smislu .Trebinjac94 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:53Čestitke Zrinjskom na prolazu, sad ih čeka opasan protivnik jer ipak nije lako osvojiti titulu ispred Astane i Kairata. Po meni Tobol je kvalitetniji od svih ekipa koje mogu doći Zrinji u 4-om pretkolu, tako da ako sad prođu imaju istorijsku šansu za grupe. Šanse za prolaz 50:50. Što se tiče Veleža ne bih rekao da je ovo bruka, jer bruka je kad npr. Osijek i Radnički ispadnu od protivnika od kojih su mnogo bolji što su uglavnom i pokazali u svojim mečevima. Velež nije ni kući ni u gostima pokazao da je bolja ekipa od Spartansa, čak bih rekao da nije pokazao ni da je ravnopravan protivnik Maltežanima, tako da kad te u dvomeču išamara jača ekipa možeš samo čestitati. Druga je stvar to što se podcjenuju ekipe sa Malte, a precjenjuju naše ekipe iz potpuno nepoznatih razloga, kao da smo mi nešto nekada uradili u evropi više od Maltežana, pa ima razloga za pretjerani optimizam.
Ovaj tim sto je izbacio Osijek bori se za opstanak u Kazahstanu a mi kao 50% sanse protiv Tobola koji je skoro suplo skuplji od nas.Tobol ove rastavio neki dan u domacem prvenstvu i uvalio im tri gola.
HNL jeste kvalitetnija liga od nase ali brate i oni se brukaju zadnjih godina u europi svi sem Dinama.
Predvidjam kao i protiv Sheriffa da necemo bas napasti i igrati totalni nogomet jer nam je i Tirana veceras par puta napravila ozbiljan problem kad bi se rjesili naseg presinga.
Po meni imamo neki 20% do 30% sansi.
Ljudi moji svi napreduju a u nasu ligu je prakticki nemoguce dovesti vrhunskog igraca jer smo kolektivno svi nogometna sirotinja.
@avanti1926 do treceg,play off ako bude Zenica ili Siroki
Ozljeda koljena, još od priprema je van sastava. Kako nema mjesta? Po meni je on perfektan igrač za ulazak s klupe, brz, prodoran, vazda unese energiju.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 00:21Nije stadion jos cat3 sluzbeno.zrinjskimo je napisao/la: ↑29 jul 2022, 00:11Pa ako smo dobili 3 kat onda mozemo i play off kuci, siroki ima isto 3 kat.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 00:07
Sipovac jednostavno nema mjesta u ekipi a imao je i neku manju ozljedu.Vjerovatno ce na posudbu.
Ma i da ih prođemo, nećemo ih satrat, oni su ozbiljna ekipa. Imaju veće šanse za prolaz od nas, otprilike 40 60, mislim da će bit dvomeč isti kao protiv Sheriffa, samo se nadam da će nam se ovaj put sreća vratiti za onaj autogol Savića, pa da mi prođemo.
Ako prođe Tobola, još jedan dvomeč za grupnu fazu. Mada ako prođemo, 90% će nas zapasti puno lakši protivnik od Tobola za grupnu fazu, dakle krucijalno je proć Kazakstance.
Svaka čast na komentaru i hvala na čestitkama, iskreno ne razumijem čemu ovoliko podjebavanje Veleža, Maltežani imaju 3 predstavnika u 3. pretkolu, prema tome oni više nisu amateri, od njih redom ispadali Hajduk,Radnički, evo sad i Velež, nisu za zajebanciju.MostarskiSin je napisao/la: ↑29 jul 2022, 00:52Cestitke Zrinjskom na prolazu, zasluzeno nema sta samo se nadam da ispadate u sljedecem pretkolu cisto iz razloga sto necemo moci ostati od prcanja i jer cete se naklepati previse para pa vas niko nece moci uhvatiti![]()
Za Velez nemam sta dodati, bez ikakvog zalaganja i zelje za pobjedom. Osim nema svlacionicu na svojoj strani niti se trudi da je dobije i sve osim otkaza u sljedecih 2-3 kola ce biti iznenadjenje. Igraci su protiv njega i to se javno prica.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, laszlo, Varijantas8 i 19 gostiju.