Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Zrinjskog ako malo prosere sreca, mogli bi probiti prokletstvo grupa za nase ekipe. Dobra strana toga bi bila da bi vjerovatno u prvenstvu dosta kiksali, ali losa sto bi namlatili repa. Doduse i Plođene bi usutkali bar neko vrijeme, pa ima i taj bonus. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ono što vi ne znate a govorite za klubove sa Malte da su ribari je činjenica da je Floriana sa Malte igrala sa velikom Borussijom Dortmund u sezoni 92/93. A svi dobro znamo da nema većih klubova od onih koji su u prahistoriji igrali sa Dortmundom. Tako da ne može to nikako biti ribarska liga kad je Floriana zbog te činjenice veći klub od svih naših izuzev Veleža.
-
- Kontakt:
Mozete ga samo fino pofamflat i jedan i drugiFerrante071 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:31Amin burassSky9 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:29To su 2 kreature kojim želim sve najgore, i da se sve okonča jednim lijepim gašenjem istih, pa nek onda krenu iznova s nekim novim imenima, za to me boli kur.ac kako bi se odvijalo. Ali samo da vidim naslov da su ugašeni.Ferrante071 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:24Tačno ustati pa spomenuti to ime... Amar Osim!
Prvo je svukao u ravan željkana, meni najodrvratniji tim.
Sada će to isto uraditi i ovim hudnicima iz Vrapčića, meni drugi najodrvratniji tim u ligi...
Da ga je još kako instalirati u Borac da i njih malo obradi ih kako bi to bilo.![]()
- Trebinjac94
- Kontakt:
Čestitke Zrinjskom na prolazu, sad ih čeka opasan protivnik jer ipak nije lako osvojiti titulu ispred Astane i Kairata. Po meni Tobol je kvalitetniji od svih ekipa koje mogu doći Zrinji u 4-om pretkolu, tako da ako sad prođu imaju istorijsku šansu za grupe. Šanse za prolaz 50:50. Što se tiče Veleža ne bih rekao da je ovo bruka, jer bruka je kad npr. Osijek i Radnički ispadnu od protivnika od kojih su mnogo bolji što su uglavnom i pokazali u svojim mečevima. Velež nije ni kući ni u gostima pokazao da je bolja ekipa od Spartansa, čak bih rekao da nije pokazao ni da je ravnopravan protivnik Maltežanima, tako da kad te u dvomeču išamara jača ekipa možeš samo čestitati. Druga je stvar to što se podcjenuju ekipe sa Malte, a precjenjuju naše ekipe iz potpuno nepoznatih razloga, kao da smo mi nešto nekada uradili u evropi više od Maltežana, pa ima razloga za pretjerani optimizam.
Blue Train
Osim je samo nastavio onako kako je radio u Željeznicaru zadnji mandat gdje je i nogiran sa pozicije trenera prije kraja sezone.

Pa on je i od ovakvog Celika uspio izgubit
,ti si na toj prvoj utakmici vidio gdje to vodi.
Neznam ali ako ga misle ostaviti u Veležu za PL još nije kasno Nijaza Brkovica u klub da mu dovedu.

Pa on je i od ovakvog Celika uspio izgubit

Neznam ali ako ga misle ostaviti u Veležu za PL još nije kasno Nijaza Brkovica u klub da mu dovedu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nisam nigdje napisao čestitke Ultrasima koji su to pjevali, nego športskim prijateljima, posebno momcima sa foruma s kojima se međusobno respektujemo, a među njima prvo @Antipolitika3 i @Rigoletto koji su itekako dobri momciMostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:12Ma nista posebno, samo se vole športski sjetit Sarajeva i BiH u pozitivnom kontekstu, gotivite se ko braca kakvaMiljacka je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:03Čestitao bih i vama, ali nemam šta. Čemu nervoza?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:59
Volimo Saraj'vo, volimo Zelju, volimo Veleza i Bosnu cijelu![]()
![]()

Isto važi i za neke borčevce ovdje. Kad već okrećeš na tu priču.
Politička uvjerenja su nešto drugo i o tome ne pišem ovdje nikad. A tvoji jeftini pokušaji su samo još jedan dokaz nemoći.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
zeljovac21 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:53Mogu vam samo fino pofamflat i jednom i drugom

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- Ferrante071
- Kontakt:
Papak fino se ponašajzeljovac21 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:53Mozete ga samo fino pofamflat i jedan i drugi
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
- Avanti1926
- Kontakt:
Kakvo je stanje sa stadionom? Do koje faze možete igrati?Antipolitika3 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:451 100 000 eura samo od uefe.
Plus tv prava i ulaznice protiv Sheriffa prodano 1000 godisnjih po 100KM plus prodato negdje oko 10 000 ulaznica po 20KM u ove dvije domace utakmice.
Znaci solidna zarada plus dolazi nam Tobol gdje cemo ja mislim moci pustiti i gornju tribinu u opticaj posto je konferencija sa malo laksim pravilima a sad je opet i euforija pa ocekujem opet dosta prodatih ulaznica.
Gori brate ,gori sve.
Samo Tobol je jehben protivnik.
-
- Kontakt:
Naivno veoma, al Tko vas yebe, mocniMiljacka je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:55a među njima prvo @Antipolitika3 i @Rigoletto koji su itekako dobri momciMostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:12Ma nista posebno, samo se vole športski sjetit Sarajeva i BiH u pozitivnom kontekstu, gotivite se ko braca kakva![]()
![]()

b36 prošao predstavnika SAN MARINA ukupnim rezultatom JEDAN NULA
Velikahahahahaahhahahan

Velikahahahahaahhahahan

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Statistiku gledam, zasluzeno prosao ovaj Hamanesto. Antifudbal totalni od vrapcicana, a i sta ocekivati od Amara kad nema sudije i radnje ispod zita? Izgleda da slijedi povratak na nivo perioda prije Feđe.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nasa liga je dno dna,crem da la cream ali u negativnom smislu .Trebinjac94 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:53Čestitke Zrinjskom na prolazu, sad ih čeka opasan protivnik jer ipak nije lako osvojiti titulu ispred Astane i Kairata. Po meni Tobol je kvalitetniji od svih ekipa koje mogu doći Zrinji u 4-om pretkolu, tako da ako sad prođu imaju istorijsku šansu za grupe. Šanse za prolaz 50:50. Što se tiče Veleža ne bih rekao da je ovo bruka, jer bruka je kad npr. Osijek i Radnički ispadnu od protivnika od kojih su mnogo bolji što su uglavnom i pokazali u svojim mečevima. Velež nije ni kući ni u gostima pokazao da je bolja ekipa od Spartansa, čak bih rekao da nije pokazao ni da je ravnopravan protivnik Maltežanima, tako da kad te u dvomeču išamara jača ekipa možeš samo čestitati. Druga je stvar to što se podcjenuju ekipe sa Malte, a precjenjuju naše ekipe iz potpuno nepoznatih razloga, kao da smo mi nešto nekada uradili u evropi više od Maltežana, pa ima razloga za pretjerani optimizam.
Ovaj tim sto je izbacio Osijek bori se za opstanak u Kazahstanu a mi kao 50% sanse protiv Tobola koji je skoro suplo skuplji od nas.Tobol ove rastavio neki dan u domacem prvenstvu i uvalio im tri gola.
HNL jeste kvalitetnija liga od nase ali brate i oni se brukaju zadnjih godina u europi svi sem Dinama.
Predvidjam kao i protiv Sheriffa da necemo bas napasti i igrati totalni nogomet jer nam je i Tirana veceras par puta napravila ozbiljan problem kad bi se rjesili naseg presinga.
Po meni imamo neki 20% do 30% sansi.
Ljudi moji svi napreduju a u nasu ligu je prakticki nemoguce dovesti vrhunskog igraca jer smo kolektivno svi nogometna sirotinja.
@avanti1926 do treceg,play off ako bude Zenica ili Siroki
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Butmirci nocas nece spavati. Hotonj gori slavi se pobjeda Maltezana 

- Avanti1926
- Kontakt:
Po čemu Pecara ima bolje uslove od Bijelog Brijega?
Di će zrinjski igrat protiv tobola?
- Antipolitika3
- Kontakt:

Al ga momacki zabi kao protiv meni dragih pitara.

Avanti nemam pojma ,nama su falili wc i jos neke sitnice za trecu kategoriju.Tko zna mozda nam progledaju kroz prste jer su sad vrhunski odradjeni na stadionu sanitarni objekti.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Ferrante071
- Kontakt:
100%
Tako ti to bude kada pukom srećom osvojiš Kup i onda se kurrčiš kao da si razbio protivnika, a statistika ti lošija nego protiv ovog Haruna.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
- GoskGabela
- Kontakt:
Kakva sramota veleza,ispast od maltezana.
Jeb.eni maltezani
Jeb.eni maltezani
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Balorda, Bing [Bot], CAZIN, Doktorinho, feniksptica, newton_heath_lyr i 54 gosta.