Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Ima li gdje izjava Amara poslije sinosnje predstave?
Kakve veze ima liga prvaka sa ispadanjem od Moldavskog giganta, ekipa koja dolazi iz grada od cirka 20.000 stanovnika, a kapacitet stadiona 2.500. Kako se ja sjecam, nije se ispalo putem lige prvaka. Vjerovatno i gore nego ispasti od ovih sa Malte.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2022, 02:22Pa ja sam lijepo pitao, realno jest bruka ispadanje od milsamija, nego htio malo vas zayebavati ali nisi nagodanTristan10 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 02:18Jesi li se to nasao uvrijedjenGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2022, 02:16
De izvadi podatke koji vam je skor u kvalifikacijama za ligu prvaka zadnjih 9 sezona, da vas malo ismijavamo ?kako vam ga focak zna suknuti prc prc
![]()
![]()
Kako je igralo Sarajevo sinoć u Evropi? Jesu pobijedili nekoga pa je to razlog ovakve epske ekstaze forumskih Pitara?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kad mi kaže neko srpska i hrvatska liga mnogo jale od naše 

Zajebavati ih ili ne zajebavati 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Dabogda nas vazda zayebavali što smo ispali iz Evrope
Fine by me.

Fine by me.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Igrat će je pravilno, a i igraće je pravilno
Zadnja izmjena: iliyaa8, dana/u 29 jul 2022, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Ko ima Osima u 2022 godini ko trenera je sve to zasluzio.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pusti ih lavovima(pitarima)

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Shategabri
- Kontakt:
Bojim se da se to neće desiti.
Zapamtite 2022. godinu.
Koševo Zapad
Od vas i razumijem sve, logično mi je, očekujem vatromet kada Aek zabije gol u stotoj minuti, ali da se ovi forumski luđaci ovako raspamete jer je Velež izgubio
Nešto ih yebucka dobro, ne da im mira, jede ih nešto. Nema tu veličine

Nešto ih yebucka dobro, ne da im mira, jede ih nešto. Nema tu veličine

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, smiri se, ispali ste iz Evrope, sad se prešaltaj na temu PLBiH.
Kakva su očekivanja, dokad trpite Osima, hoće li biti pojačanja?
Kakva su očekivanja, dokad trpite Osima, hoće li biti pojačanja?
Koševo Zapad
Hehe dobra taktika
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Avanti1926
- Kontakt:
Opet ovaj po pitarima, dobro je ba vi ste ispali iz Evrope, niau pitari.. ocekivano je da ljudi komentarisu, neki se i raduju jer ste ti only i ostali zasluzni za to radovanje i tako.. Vama se bas tesko naviknuti da kad igrate Evropu ostali ce komentarisati, pa dobro mozda je i to logicno, rijetka ste pojava tu..
- Osttribine
- Kontakt:
Rezultati ocekivani nakon prvih utakmica, najvise se od Zrinjskog ocekivalo i prolaz dalje, na tome im cestitam, mada sam misljenja da ispadaju od ovog Tobola, ali vidjecemo, sretno im.
Tuzlu City snaslo ono sto je i Sarajevo u nekoliko navrata protiv ozbiljnih klubova u Evropi (Borussia M., Atalanta), nakon dobro odigranog prvog meca ili aktivnog rezultata bolje reci ovi se uozbilje i pregaze u revansu.
Velez ni na Grbavici nije pokazao da je bolji od maltezana, a niti su maltezani bas totalne neznalice. Vidim najveci fokus je na Amaru Osimu, a nije bas da je do njega toliko, ova ekipa Veleza je dosegla svoj maksimum vjerovatno i gledajuci prethodnu sezonu pod Dudicem igrali su toplo hladno, nego je osvajanje Kupa zamaskiralo te probleme.
Ali dobro kad vidis kako su prosli i ostali klubovi iz regiona ove sezone i to klubovi na koje se svršava ovde tipa Osijek, onda za ove nase nije ni cudo.
Vise srece nam svima naredne sezone.
Tuzlu City snaslo ono sto je i Sarajevo u nekoliko navrata protiv ozbiljnih klubova u Evropi (Borussia M., Atalanta), nakon dobro odigranog prvog meca ili aktivnog rezultata bolje reci ovi se uozbilje i pregaze u revansu.
Velez ni na Grbavici nije pokazao da je bolji od maltezana, a niti su maltezani bas totalne neznalice. Vidim najveci fokus je na Amaru Osimu, a nije bas da je do njega toliko, ova ekipa Veleza je dosegla svoj maksimum vjerovatno i gledajuci prethodnu sezonu pod Dudicem igrali su toplo hladno, nego je osvajanje Kupa zamaskiralo te probleme.
Ali dobro kad vidis kako su prosli i ostali klubovi iz regiona ove sezone i to klubovi na koje se svršava ovde tipa Osijek, onda za ove nase nije ni cudo.
Vise srece nam svima naredne sezone.
-
- Kontakt:
Zanimljivo da na temi o Europi najglasniji shizopitari i navijači Slobodanke , oba tima koja nisu ušla u Europu . Toliko prilika ste imali i godina da pokažete pa ništa . Razumijem vas gnjev na Velež jer upravo radi njega niste otišli u Europi al ohanite malo , sami ste krivi . Ako budete imali prilike iduće godine da igrate pa vi pokažite , kao sto ste do sad pokazivalinokee je napisao/la: ↑29 jul 2022, 10:26Opet ovaj po pitarima, dobro je ba vi ste ispali iz Evrope, niau pitari.. ocekivano je da ljudi komentarisu, neki se i raduju jer ste ti only i ostali zasluzni za to radovanje i tako.. Vama se bas tesko naviknuti da kad igrate Evropu ostali ce komentarisati, pa dobro mozda je i to logicno, rijetka ste pojava tu..
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Amar Osiim:" Napadac Hamersa igra u najnovijem modelu kopacki marke Nike a Radovac nosi neke polovnjace, o cemu pricamo???"
- kontrasviju
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.