FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je li besplatan parking ispred stadiona, nisam upratio
Ima li u shopu karte kupiti sada ili samo ispred stadiona
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Po svim prognozama nema vise kise do do 23h. Tako da SVI NA KOSEVO!
Slabo ovo Posusje bgm, Kukic najslabija karika.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Moze li neko odgovoriti ako ko zna hoce li se moci na parking ispred istoka ???
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- hordasDoboj
- Kontakt:
I mene zanima za parking, i koje ulice su zatvorene od koliko?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- Objektivac1946
- Kontakt:
hordasDoboj je napisao/la: ↑30 jul 2022, 19:15I mene zanima za parking, i koje ulice su zatvorene od koliko?
A za parking trebao bi biti otvoren koliko znam, zavisi sad hoće li biti mjesta a hoće 100%Privremena izmjena režima saobraćaja se sastoji od potpune obustave saobraćaja u ulici Patriotske lige-obilaznica pored Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase", od ulice Patriotske lige do ulice Betanija, u navedenom vremenu, osim vozila pod pratnjom, vozila policije, vatrogasnih vozila i vozila medicinskih službi, odnosno drugih komunalnih službi u funkciji građana.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Živio drugObjektivac1946 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 19:17hordasDoboj je napisao/la: ↑30 jul 2022, 19:15I mene zanima za parking, i koje ulice su zatvorene od koliko?A za parking trebao bi biti otvoren koliko znam, zavisi sad hoće li biti mjesta a hoće 100%Privremena izmjena režima saobraćaja se sastoji od potpune obustave saobraćaja u ulici Patriotske lige-obilaznica pored Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase", od ulice Patriotske lige do ulice Betanija, u navedenom vremenu, osim vozila pod pratnjom, vozila policije, vatrogasnih vozila i vozila medicinskih službi, odnosno drugih komunalnih službi u funkciji građana.

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- JavierBosnia
- Kontakt:
U15
Sloga -akademija 0-1
U17
Sloga -akademija 1-6
Sloga -akademija 0-1
U17
Sloga -akademija 1-6
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dal ce me pustit sa sezonskom istok na zapad?
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Avram na storyu, znači bit će na klupi bar
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Parking prazan, ima bruku mjesta ali se placa 3KM.
SVI NA KOŠEVO!
SVI NA KOŠEVO!
- Objektivac1946
- Kontakt:
3 KM? Pa dobro za sat i po nije lošehordasDoboj je napisao/la: ↑30 jul 2022, 19:40Parking prazan, ima bruku mjesta ali se placa 3KM.
SVI NA KOŠEVO!
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ma uvijek mozes na debila naletiti al realno ne vidim zasto bi bio problem dosta raje to radi.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 jul 2022, 17:57Uzeću mu ja kartu i odoh na tekmu. On će zakasniti 15-20 minuta. Kad bude na kapiji, ja ću otići po njega i dati mu kartu.amypitar je napisao/la: ↑30 jul 2022, 17:44Sto ga ne bih pustili sa kartom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 jul 2022, 17:43Da li neko zna puštaju li zaštitari raju i kad tekma počne? Kontam da uzmem drugu kartu, zakasniće malo na početak tekme, pa me zanima da li bi ga pustili? Jednom sam tako imao probleme s njima, pa zato pitam.
Ima bruka raje ulazi utakmica pocela.
Ma pitam zato što sam se tako jednom zakačio s klocem iz Securitasa, nije mi djevojku htio pustiti. Isto sve ovako bilo, kaže lik ne mogu je pustiti. Bolje da provjerim, nego da džaba pare bacam.
You are someone else I am still right here
Đokanović stoper, Čatakovic krilo
Trenutno korisnika/ca: Confiance, keli, NeSamSafetee, Proximic, shminka i 29 gostiju.