Squawka. Ne moraš gledati, šije ga Bernardo debelo u svakom parametru.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Squawka. Ne moraš gledati, šije ga Bernardo debelo u svakom parametru.
Vjerujem da si djelom svjestan koliko si glup ali drugim djelom nisi pa da ti objasnimo kako stvari u formaciji sa 3 stopera funkcionisu.
Bukvalno je Xavi prije par dana najavio da je rotacija na DMF sljedeca - Busquets, Nico i Pjanic. Kessie ce jedino zaigrati na DMFu ako (ne daj Boze) svi pomenuti fudbaleri ukljucujuci i Frenkija ne budu dostupni.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 09:46Kad bi stvari dosao Bernardo i kad bi Xavi konacno klupirao Buskeca sredina bi izgledala bas mocno:
..... Pedri - Kessie - Bernardo
Ko prije decenije sa triom Iniesta - Toure - Xavi
Prodaja de Jonga bi upotpunila ovaj prelazni rok. Jos samo bekove poslije ojačati i stvarno imamo ekipu za najvece domete. Bez novih bekova ce to ici teže pogotovo u LP.
Nismo mi u minusu, uzeli smo LP prosle sezoneJup je napisao/la: ↑29 jul 2022, 23:57Nidzo@ brate nisam se nasikiro nego fakat odakle pare ako ste u tolikom minusu kako mediji kazuju,ili je ovo ocajniki cin ,potez uprave pa sta Bog da ,posljednji trzaji u borbi za povratak u zivot,sve ili nista.
Ako je ovako zaista kako sam naveo,onda bi Barca vrlo lako mogla zavrsiti poput Milana i Intera,nakon odlaska Berluskonija i Moratija,pa da narednih 10 godina igrate ligu Evrope
,znam da je Katalonija drzava za sebe u ekonomskom smisliu i da je Barca projekat i simbol Katalonije i da tu ima prostora da pomognu , ali relano dug je prevelik i pitanje je da li se tu i moze zaista bitnije i sta uraditi i kad bi postojala volja Kaalonije
Jer mogli bi vrlo lako postati klub nekih kineza,koreanaca kao Milan i Inter![]()
Nije.
Ja ne vjerujem sta sam vidio
Izgleda. Ja sam mislio da ce biti na SK, ali truba.
Prodali se 25% TV prava za narednih 25 godina, cijena 650 miliona €. Eto, odakle pare. To je gotovo čitav godišnji budžet iz nekih ranijih godina. Para trenutno ima.
Bio bih srećniji kad bi ostavili Baldea, no i Regulion je kvalitetna opcija. Neka pozajmica sa opcijom otkupa bi bila odlična stvar.
Nema logike da se trose neke ozbiljnije pare na zamjenu kad vec naredne sezone opet moras lijevog beka kupiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.