Ok upravu si sve pet , neka bude kako ti/ vi kazete, nas nema jbg
MJF je napisao/la: ↑30 jul 2022, 23:15Sky9 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 23:09Harise je napisao/la: ↑30 jul 2022, 23:05Ovakva igra koja je imala Sarajevo danas je dosta falilo Veleza, kao sto sam napisao. Fedja Dudic zna dobro napadicki fudbal igrati, jer je bio jedno vrijeme najboli napadac naše lige. On je mlad i ambicijozan trener i ja mislim da će ove sezone Sarajevo mozda titulu osvojit jer imaju trenutno najbolju ekipu. Zrinjski kako god igraju zelim im puno sreće u Evropi. Zeljo igra sutra protiv Širokog Brijega i jedva ćekam utakmicu gledati!![]()
![]()
Lijepo je citati da toliko pratite najveci i najgledaniji klub u drzavi.
Dobri su trkački, mora se priznati.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jul 2022, 23:30Već u dva kola smo vidjeli FKS kako ne posustaje, bez obzira na primljene pogotke ili u poziciji zaostatka.
Ovo nazire na konstantnost u pozitivnim rezultatima.
Za to je zasluzan Fedja. Njegovo imenovanje je najbolji potez u zadnjih par godina.ASD je napisao/la: ↑30 jul 2022, 23:56Dobri su trkački, mora se priznati.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jul 2022, 23:30Već u dva kola smo vidjeli FKS kako ne posustaje, bez obzira na primljene pogotke ili u poziciji zaostatka.
Prošle godine su bili tromi.
Polovično tačan odgovor.MJF je napisao/la: ↑30 jul 2022, 23:57Za to je zasluzan Fedja. Njegovo imenovanje je najbolji potez u zadnjih par godina.ASD je napisao/la: ↑30 jul 2022, 23:56Dobri su trkački, mora se priznati.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jul 2022, 23:30Već u dva kola smo vidjeli FKS kako ne posustaje, bez obzira na primljene pogotke ili u poziciji zaostatka.
Prošle godine su bili tromi.