FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Posusje je sigurno na Kosevu , Tuzla se ne zna jos (50-50).
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja to kontam, neka počnu odmah poslije Tuzle. 3 utakmice na Koševu za desetak dana

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Daj Bože i Tuzlu na Koševu, onda ostaje Sloboda, Leotar i široki u ZeniciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jul 2022, 11:18Ma ja,onda i sa njima na KosevuMortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2022, 11:16To je i spiker rekao sinoć.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jul 2022, 11:11Fedja rece na presu protiv Posusja na Kosevu?Ima li sansi za to?![]()
Bilo bi dobro da je sa Tuzlom zaostala sad u srijedu ali dobro sta je tu je...
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Dizdarević
Musa Drobarov Aničić Tomašević
Andrej Čirjak
Avramovski Dal Suljić
Nardin
Ovo ako ikad dočekamo kad svi ozdrave i da se uigra... strašna ekipa. Još imaš Ikića i Džafića sa klupe koji su starterski kvalitet, plus i Hamza.
Dugo nismo imali veću širinu u ekipi.
Andrej Čirjak
Avramovski Dal Suljić
Nardin
Ovo ako ikad dočekamo kad svi ozdrave i da se uigra... strašna ekipa. Još imaš Ikića i Džafića sa klupe koji su starterski kvalitet, plus i Hamza.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Meni je ovo top, uživam. Ali ipak za potpun ugođaj fali napadač, molim te hadžija dok ne bude kasno.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nećemo tu dovoditi više igrača
Dade ga odmah Hamzic.Juniori Sarajeva savladali su na startu sezone u U19 Premijer ligi BiH Slobodu iz Tuzle sa 4:1.
Bordo tim je u Butmiru stigao do vodstva već u 10. minuti kada je pogodio Irfan Ramić. Pred sami odlazak na odmor pogađa i Hamza Ljukovac za 2:0.
Gosti preko Tarika Biserovića u 59. minuti dolaze do 2:1, ali samo četiri minute kasnije Kenan Lamadžema pogađa za 3.1.
Konačnih Sarajevo - Sloboda 4:1 postavio je novajlija iz Tekstilca, Muamer Hamzić, u 80. minuti utakmice.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šteta, imamo u napadu truta, izumrli takvi napadaci
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zapao mi je za oko 86min kada ikic prolazi po strani i akciju zavrsava sebicno udarcem pored gola, dok dole ahmet dize ruke i okrece se fedji, pa onda njemu.
Ne mogu opisati koliko mi je drago sto mu nije dodao, znaci povraca mi se vise od dizanja ruku i mlataranja svojim suigracima, odmah me podsjeca na proslu antisezonu, na glupovca i tu ekipu.
Ne mogu opisati koliko mi je drago sto mu nije dodao, znaci povraca mi se vise od dizanja ruku i mlataranja svojim suigracima, odmah me podsjeca na proslu antisezonu, na glupovca i tu ekipu.
NEMA NAZAD
Ma Ivan Ikić mora igrati u svakoj kombinacijibodi123 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 11:28Dizdarević
Andrej Čirjak
Avramovski Dal Suljić
Nardin
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
to je bio dal ako mislimo na sut koji je odbranio golmanholyman je napisao/la: ↑31 jul 2022, 11:43Zapao mi je za oko 86min kada ikic prolazi po strani i akciju zavrsava sebicno udarcem pored gola, dok dole ahmet dize ruke i okrece se fedji, pa onda njemu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bio je i Ikic. Dal je sutao iz nešto drugačije pozicije malo ranije. I njemu je ahmet sugerisao da je trebao dodat. Dalov šut je bio rezonski više nego Ikicev po meni.Pantelija je napisao/la: ↑31 jul 2022, 11:48to je bio dal ako mislimo na sut koji je odbranio golmanholyman je napisao/la: ↑31 jul 2022, 11:43Zapao mi je za oko 86min kada ikic prolazi po strani i akciju zavrsava sebicno udarcem pored gola, dok dole ahmet dize ruke i okrece se fedji, pa onda njemu.
Samo naprijed Saraj'vo!
Kakav video kod Ismira

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobili smo 40-ak novih članova jučer.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Naježio sam se od kvaliteta, sinoć dron letio iznad stadiona i bila dodatna 2 kamermana koji su tribine snimali. Ako ovo nije hajcanje raje, ja ne znam šta je

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Bosansku*, bosanstvo*
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- Objektivac1946
- Kontakt:

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Velika sedmica je ispred nas

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Što nas je krenulo ovo hajcanje, šta li će biti za 7 dana