FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dal mozda malo sebican al sve u svemu top
Cirjak najjaci igrac
Cirjak najjaci igrac
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oprema za snimanje jaca od televiziskihObjektivac1946 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:05Naježio sam se od kvaliteta, sinoć dron letio iznad stadiona i bila dodatna 2 kamermana koji su tribine snimali. Ako ovo nije hajcanje raje, ja ne znam šta je![]()
![]()

Ismir je baš u sve živo uložio maximalno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako neko pita za semafor zasto nije radio zbog udara groma nisu ga uspjeli osposobiti do pocetka utakmice
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Cime li smo mi zasluzili sve ovo da mi je znat? 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Kamere bolje od areninihmiky_hz je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:18Oprema za snimanje jaca od televiziskihObjektivac1946 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:05Naježio sam se od kvaliteta, sinoć dron letio iznad stadiona i bila dodatna 2 kamermana koji su tribine snimali. Ako ovo nije hajcanje raje, ja ne znam šta je![]()
![]()
onaj frajer pored terena sto prati igrace nosi neku kameru ja nisam iskreno jos onakvu vidio.

Sve je to taktika marketinga i promocije, što ima više kvalitetnih klipova i uglova šansi, golova, čak i tribina, više će se dijeliti širiti i tako eventualno privući još raje.
Dron je jako dobra ideja, pogotovo kada je stadion krcat, vidjeli smo sad ovaj zračni snimak bakljade u prvim minutama utakmice i izgleda prejako. Samo se treba odužiti čovjeku za ovo sve tako što svaku utakmicu nas bude što više
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Ne smiju snimati teren zbog tv prava a ostalo sve može.Objektivac1946 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:25Kamere bolje od areninih
Sve je to taktika marketinga i promocije, što ima više kvalitetnih klipova i uglova šansi, golova, čak i tribina, više će se dijeliti širiti i tako eventualno privući još raje.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Mekic?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ja Ismira lika, ne bi me iznenadilo da ima profil i ovdje na forumu i piše komentare. 
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nikad mu se nece ispuniti zelja da obuce bordo dres.
Ali eto može bordo dukserica i navijanje sa zapada.
Radi se sa gimbalom na koji ide aparat i radi bez trzaja u pokretu,a aparat daje mnogo bolju sliku od kamere i snima u 4Kmiky_hz je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:18Oprema za snimanje jaca od televiziskihObjektivac1946 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:05Naježio sam se od kvaliteta, sinoć dron letio iznad stadiona i bila dodatna 2 kamermana koji su tribine snimali. Ako ovo nije hajcanje raje, ja ne znam šta je![]()
![]()
onaj frajer pored terena sto prati igrace nosi neku kameru ja nisam iskreno jos onakvu vidio.
Istina za Vedrana!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kada su mi svi rekli da dižem ruke od Kluba, ja sam dizao tempo!
Danas uživajte! Za ovo se živi! Sutra počinju pripreme za Posušje. Velika sedmica je ispred nas Bordo Nacijo!
Danas uživajte! Za ovo se živi! Sutra počinju pripreme za Posušje. Velika sedmica je ispred nas Bordo Nacijo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Dobrinja12345, ErosViverosViv, gh0stHZ, Lavcina, misstianopenaldo, NazorUso, PAPE3, riki46, tajsamja, Vanja8, zagorski i 66 gostiju.