Premijer liga BiH - aktuelno

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 31 jul 2022, 13:36

elevenblues je napisao/la:
31 jul 2022, 13:24
amypitar je napisao/la:
31 jul 2022, 13:12
31 jul 2022, 12:56
Valja vam na toj istoj Grbavici Evropu igrat sljedece godine, mislim ako vas pustimo 😎
Sta ce te nas puštati pa vi bi za marku majku svoju prodali. :urnebes:
Rece navijac kojem je klub azijatska pa sad mirviceva prcija. To je ta inteligencija.
Pa dobro vi ipak nikom klub ne date... dok se ko ne ponudi, pa makar i sa potencijalnim kandidatima za osvajanje zlatne lopte ili s pravljenjem zgrada na mjestu pomocnog :urnebes:

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 31 jul 2022, 13:38

31 jul 2022, 13:35
Pa nece drzava u Mirvicevu firmicu ulagat, logicno da ce u udruzenje gradjanja.
Ko traži da ulazu u nas? Nek nam samo dopuste da uložimo, to se trazi. Ponovo ponavljam ili je problem u vasem koef inteligencije pa ne mozete to da shvatite ili je mitomanija prejaka pa ne zelite to shvatit. Dok to ponosenje time da vas država hrani, to je vec za dublje analize :urnebes:
Zadnja izmjena: IstocnjakSaKoseva, dana/u 31 jul 2022, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.

PeljtoIrfan
Kontakt:

Post Postao/la PeljtoIrfan » 31 jul 2022, 13:39

Trebalo bi navijanje za najmanji sarajevski klub uvrstiti u F dijagnoze. Kakvi bolesnici ybt, svi redom :shock:

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 31 jul 2022, 13:43

Zar ne postoji tema Zeljeznicar vs Sarajevo?

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 31 jul 2022, 13:43

IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
31 jul 2022, 13:33
Robust je napisao/la:
31 jul 2022, 13:23
31 jul 2022, 13:10

Pa dobro, uvijek je bilo klubova kojima drzava dadne sve pa onda ispadne da imaju nesto svoje, vi ste jedni od tih. Lijepo je vidjet da se i vi imate necim ponosit, pa sad, cijom god zaslugom to stvoreno bilo :urnebes:
pa sto onda kmecali kad je bila odlozena sjednica opstinskog vijeca za rekonstrukciju terena na Koševu nikako vam se ne poklapa ono sto pricate , sa onim sto radite

sve vam ulozeno od strane drzave i jos kmecite za drzavne pare, a busate se da imate milionera od vlasnika

i sta bi sa onom pričom Koševo sarajevu :urnebes: :urnebes: :urnebes: odustali od stadiona odmah kad ste vidjeli da bi trebalo nesto i platiti :rol:
"Kmecalo" se ne zbog toga jer je odgođena sjednica opstine, na takve stvari smo mi naucili, nego jer opstina konstantno radi protiv FKS, nebitno koja je stranka na vlasti. Znaci dok vama drzava dadne stadion, napravi, dadne i teren nama drzava oduzela ono sto je bilo nase do renoviranja stadiona prije olimpijade i plus nas konstantno zajebavaju oko svega. To je razlika izmedju nas i vas, al za vas je to ipak visa matematika. Da li zbog toga sto ne mozete to intelektualno shvatiti ili sto necete, to vec ne znam :)
je li bogati ma nemoj hahahhaha , 2018 ste od kantona dobili 500000 maraka za teren na Koševu kao i mi za Grbavicu , ev i 2022 dobijate ponovno skoro 600000 maraka za teren sto znaci samo za teren ste dobili od države skoro 1200000 KM , a gdje su brojaci , semafor , loža, reflektori sve guzovace dobili i sve na to sutite

a znate nama prebacivati da prosimo a vama u vaš lavor je drzava vise ulozila nego u nas stadion, dok ste vi za tih pet godina sa privatnim vlasništvom u taj stadion ulozili 100 maraka da stavite emotivne citate u svlačionicu :urnebes: :urnebes:

ko o cemu pitar o drzavnoj pomoci :mrgreen:

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 31 jul 2022, 13:44

PeljtoIrfan je napisao/la:
31 jul 2022, 13:39
Trebalo bi navijanje za najmanji sarajevski klub uvrstiti u F dijagnoze. Kakvi bolesnici ybt, svi redom :shock:
tacno, jos kad se samo sjetim onih rasistickih uvreda sa istoka koseva :(
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 31 jul 2022, 13:45

ko o čemu vucicev bot o bolesti i bolesnicima druze ti si zadnja osoba koja bi o tome trebala pricati koliko si se puta klonirao :mrgreen: :mrgreen: :urnebes:

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 31 jul 2022, 13:46

Robust je napisao/la:
31 jul 2022, 13:43
Robust je napisao/la:
31 jul 2022, 13:23

pa sto onda kmecali kad je bila odlozena sjednica opstinskog vijeca za rekonstrukciju terena na Koševu nikako vam se ne poklapa ono sto pricate , sa onim sto radite

sve vam ulozeno od strane drzave i jos kmecite za drzavne pare, a busate se da imate milionera od vlasnika

i sta bi sa onom pričom Koševo sarajevu :urnebes: :urnebes: :urnebes: odustali od stadiona odmah kad ste vidjeli da bi trebalo nesto i platiti :rol:
"Kmecalo" se ne zbog toga jer je odgođena sjednica opstine, na takve stvari smo mi naucili, nego jer opstina konstantno radi protiv FKS, nebitno koja je stranka na vlasti. Znaci dok vama drzava dadne stadion, napravi, dadne i teren nama drzava oduzela ono sto je bilo nase do renoviranja stadiona prije olimpijade i plus nas konstantno zajebavaju oko svega. To je razlika izmedju nas i vas, al za vas je to ipak visa matematika. Da li zbog toga sto ne mozete to intelektualno shvatiti ili sto necete, to vec ne znam :)
je li bogati ma nemoj hahahhaha , 2018 ste od kantona dobili 500000 maraka za teren na Koševu kao i mi za Grbavicu , ev i 2022 dobijate ponovno skoro 600000 maraka za teren sto znaci samo za teren ste dobili od države skoro 1200000 KM , a gdje su brojaci , semafor , loža, reflektori sve guzovace dobili i sve na to sutite

a znate nama prebacivati da prosimo a vama u vaš lavor je drzava vise ulozila nego u nas stadion, dok ste vi za tih pet godina sa privatnim vlasništvom u taj stadion ulozili 100 maraka da stavite emotivne citate u svlačionicu :urnebes: :urnebes:

Znaci trebali bismo mi sredit Kosevo pa da nas opet zajebavaju cim izbori prodju? Mudro zboris :clap:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 31 jul 2022, 13:46

dejavu je napisao/la:
31 jul 2022, 13:44
:urnebes: :urnebes:

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 31 jul 2022, 13:46

mma_hz je napisao/la:
31 jul 2022, 12:07
9 tisuca protiv Sloge malo li je gigantu sa Koseva.
Do sutra će izaći na 10. :rol:

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 31 jul 2022, 13:47

dejavu je napisao/la:
31 jul 2022, 13:44
"Dođeš igrati protiv Željezničara, ovi ti viču: Ubij ustašu. Pa, jesi ti normalan? Šta ja imam veze s ratom, s ustašama? Pusti da igram”
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 31 jul 2022, 13:49

E čuj mi htjeli Amoaha, on otišao u Želju, jer nije sve u parama.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA ja luđaka
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 31 jul 2022, 13:51

LeonProfessional je napisao/la:
31 jul 2022, 13:46
mma_hz je napisao/la:
31 jul 2022, 12:07
9 tisuca protiv Sloge malo li je gigantu sa Koseva.
Do sutra će izaći na 10. :rol:
Brojka ce rasti sve do sljedece domace :urnebes:

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 31 jul 2022, 13:51

AjkulaCekicarka je napisao/la:
31 jul 2022, 12:30
Treba biti realan pa reći da divovi prekucavaju sa posjetom godinama unazad.
Baš se vidi tolika isfrustriranost, godinama unazad raspali Željo ima bolju posjetu. Dočekali jednu pristojnu posjetu, odmah delirijum, "pišamo ligu, gdje će ko s nama".

Ja sam stvarno iznenađen ovim ponašanjem. U najljepšem periodu oni opet gledaju i porede se sa Željom. Ccc

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 31 jul 2022, 13:52

slika

Zeljovci
Pustite ba Pitare

Ako veceras dobijemo
Iako ja mislim da je bod dobar
Sa ovim krilima mi idemo na titulu

P.S.
Pozdrav za celavu lolu

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 31 jul 2022, 13:52

LeonProfessional je napisao/la:
31 jul 2022, 13:51
AjkulaCekicarka je napisao/la:
31 jul 2022, 12:30
Treba biti realan pa reći da divovi prekucavaju sa posjetom godinama unazad.
Baš se vidi tolika isfrustriranost, godinama unazad raspali Željo ima bolju posjetu. Dočekali jednu pristojnu posjetu, odmah delirijum, "pišamo ligu, gdje će ko s nama".

Ja sam stvarno iznenađen ovim ponašanjem. U najljepšem periodu oni opet gledaju i porede se sa Željom. Ccc
Ovo je istina. Nije ok ovo kod Pitara, nešto ih yebucka.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 31 jul 2022, 13:52

Jel investitor dosao na Grbavicu?? Pitam za jarana. Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 31 jul 2022, 13:52

lijevapolutka je napisao/la:
31 jul 2022, 13:19
Simi je napisao/la:
31 jul 2022, 13:13
Sto bi rekao kmet hadzic dolazi nam igrac iz Afrike.
Papak iz Kaknja, kopo je i rukama i nogama da nam otme igrača. Nije sve u parama hablesino kakanjska
Evo ovdje cu odgovoriti da ne pisem po vasoj temi
Amoah nije taj Afrikanac kojeg je Hadzic najavio.To je jedan drugi momak takodjer iz Ghane i on potpisuje za koji dan

Kazem jos jednom,Amoaha mi uopste nismo kontaktirali sto je i Dudic neki dan potvrdio.Vi ste ludi ako mislite da bi izabrao vas prije nas.Cuj nije sve u parama hahahahhahaah
Jok bitnije je biti Sabljin vojnik i Zeljin ratnik.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 31 jul 2022, 13:56

Oni kad bi igrali finale LP opet bi se poredili sa Zeljom i ubjedljivali da su bolji.
Ne mogu bez toga i treba ih shvatit. Pustite ljude nek uzivaju u svojim lazima.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 31 jul 2022, 13:58

31 jul 2022, 13:46
Robust je napisao/la:
31 jul 2022, 13:43

Znaci trebali bismo mi sredit Kosevo pa da nas opet zajebavaju cim izbori prodju? Mudro zboris :clap:
koliko je FK Sarajevo kao korisnik tog stadiona ulozilo u taj stadion u zadnjih tridesetak godina, sve ste dobili kmecanjem na tom stadionu, dok niste u stanju bili zakucati ekser na tom istom stadionu.

jedino sto ste uradili za tridesetak godina je da ste postavili svoju zastavu na jarbol , stavili citate u svlačionici, i postavili tri plakata u tunelu na istoku nema sta ogroman posao , i ja ba sta bi sa onim sad kad ste preuzeli stadion nesto ne bi da placate odrzavanje drzava mandic help :plac: :plac: :rol:

znaci u zadnjih nekoliko godina ste dobili ovo od drzave i koristite guzovace
- nove masine za kosenje terena
- reflektori
- dva puta transakcije od strane kantona i opstine za teren
- semafor
- unutrasnje prostorije
- sredjena loza
- citaci karata
- grantovi od strane opstine , kantona , grada

tako da ste vi navijaci koji bi najmanje trebali pricati o guzovaci gdje je drzava privatnom klubu dala drzavne pare za guzovacu

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Balorda, inzomni, pintol_TM87, TefalTava i 22 gosta.