IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:46
Robust je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:43
IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:33
"Kmecalo" se ne zbog toga jer je odgođena sjednica opstine, na takve stvari smo mi naucili, nego jer opstina konstantno radi protiv FKS, nebitno koja je stranka na vlasti. Znaci dok vama drzava dadne stadion, napravi, dadne i teren nama drzava oduzela ono sto je bilo nase do renoviranja stadiona prije olimpijade i plus nas konstantno zajebavaju oko svega. To je razlika izmedju nas i vas, al za vas je to ipak visa matematika. Da li zbog toga sto ne mozete to intelektualno shvatiti ili sto necete, to vec ne znam
je li bogati ma nemoj hahahhaha , 2018 ste od kantona dobili 500000 maraka za teren na Koševu kao i mi za Grbavicu , ev i 2022 dobijate ponovno skoro 600000 maraka za teren sto znaci samo za teren ste dobili od države skoro 1200000 KM , a gdje su brojaci , semafor , loža, reflektori sve guzovace dobili i sve na to sutite
a znate nama prebacivati da prosimo a vama u vaš lavor je drzava vise ulozila nego u nas stadion, dok ste vi za tih pet godina sa privatnim vlasništvom u taj stadion ulozili 100 maraka da stavite emotivne citate u svlačionicu
ko o cemu pitar o drzavnoj pomoci
Znaci trebali bismo mi sredit Kosevo pa da nas opet zajebavaju cim izbori prodju? Mudro zboris
koliko je FK Sarajevo kao korisnik tog stadiona ulozilo u taj stadion u zadnjih tridesetak godina, sve ste dobili kmecanjem na tom stadionu, dok niste u stanju bili zakucati ekser na tom istom stadionu.
jedino sto ste uradili za tridesetak godina je da ste postavili svoju zastavu na jarbol , stavili citate u svlačionici, i postavili tri plakata u tunelu na istoku nema sta ogroman posao , i ja ba sta bi sa onim sad kad ste preuzeli stadion nesto ne bi da placate odrzavanje drzava mandic help
znaci u zadnjih nekoliko godina ste dobili ovo od drzave i koristite guzovace
- nove masine za kosenje terena
- reflektori
- dva puta transakcije od strane kantona i opstine za teren
- semafor
- unutrasnje prostorije
- sredjena loza
- citaci karata
- grantovi od strane opstine , kantona , grada
tako da ste vi navijaci koji bi najmanje trebali pricati o guzovaci gdje je drzava privatnom klubu dala drzavne pare za guzovacu