Pa valjda je svima u ovoj drzavi jasno da mi koga smo htjeli u ovoj pauzi, njega smo i doveli

Znamo mi toNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:52Evo ovdje cu odgovoriti da ne pisem po vasoj temilijevapolutka je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:19Papak iz Kaknja, kopo je i rukama i nogama da nam otme igrača. Nije sve u parama hablesino kakanjska
Amoah nije taj Afrikanac kojeg je Hadzic najavio.To je jedan drugi momak takodjer iz Ghane i on potpisuje za koji dan
Kazem jos jednom,Amoaha mi uopste nismo kontaktirali sto je i Dudic neki dan potvrdio.Vi ste ludi ako mislite da bi izabrao vas prije nas.Cuj nije sve u parama hahahahhahaah
Jok bitnije je biti Sabljin vojnik i Zeljin ratnik.
Jebucka ih što nazor hoće da su najbolji u svemu.Balorda je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:52Ovo je istina. Nije ok ovo kod Pitara, nešto ih yebucka.LeonProfessional je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:51Baš se vidi tolika isfrustriranost, godinama unazad raspali Željo ima bolju posjetu. Dočekali jednu pristojnu posjetu, odmah delirijum, "pišamo ligu, gdje će ko s nama".AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:30Treba biti realan pa reći da divovi prekucavaju sa posjetom godinama unazad.
Ja sam stvarno iznenađen ovim ponašanjem. U najljepšem periodu oni opet gledaju i porede se sa Željom. Ccc
Pola vašeg foruma je prošle sezone govorilo da treba dovesti ova dva igrača.
Vise su sinoc gledali tekmu na TV-u nego sto ih je bilo zadnju tekmu
Jel ti znas da mi sve to sto se nalazi na tom stadionu uredno placamo? Znaci nije nase vlasnistvo, u stadion ulaze onaj cije je vlasnistvo. Po tome sto ti pricas ti bi trebao uzeti neciji stan i renovirati ga potpuno, pri tome da te i dalje stanodavac zajebava i da i dalje placas kiriju, plus da kad dodje neko drugi ko bi tu prespavao ti moras otic iz stana na koji dan i kad se vratis zateknes demoliran stan. Znaci to tako funkcionise u tvojoj glavi?Robust je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:58koliko je FK Sarajevo kao korisnik tog stadiona ulozilo u taj stadion u zadnjih tridesetak godina, sve ste dobili kmecanjem na tom stadionu, dok niste u stanju bili zakucati ekser na tom istom stadionu.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:46Znaci trebali bismo mi sredit Kosevo pa da nas opet zajebavaju cim izbori prodju? Mudro zborisRobust je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:43
je li bogati ma nemoj hahahhaha , 2018 ste od kantona dobili 500000 maraka za teren na Koševu kao i mi za Grbavicu , ev i 2022 dobijate ponovno skoro 600000 maraka za teren sto znaci samo za teren ste dobili od države skoro 1200000 KM , a gdje su brojaci , semafor , loža, reflektori sve guzovace dobili i sve na to sutite
a znate nama prebacivati da prosimo a vama u vaš lavor je drzava vise ulozila nego u nas stadion, dok ste vi za tih pet godina sa privatnim vlasništvom u taj stadion ulozili 100 maraka da stavite emotivne citate u svlačionicu![]()
![]()
ko o cemu pitar o drzavnoj pomoci![]()
![]()
jedino sto ste uradili za tridesetak godina je da ste postavili svoju zastavu na jarbol , stavili citate u svlačionici, i postavili tri plakata u tunelu na istoku nema sta ogroman posao , i ja ba sta bi sa onim sad kad ste preuzeli stadion nesto ne bi da placate odrzavanje drzava mandic help![]()
![]()
![]()
znaci u zadnjih nekoliko godina ste dobili ovo od drzave i koristite guzovace
- nove masine za kosenje terena
- reflektori
- dva puta transakcije od strane kantona i opstine za teren
- semafor
- unutrasnje prostorije
- sredjena loza
- citaci karata
- grantovi od strane opstine , kantona , grada
tako da ste vi navijaci koji bi najmanje trebali pricati o guzovaci gdje je drzava privatnom klubu dala drzavne pare za guzovacu
Dobro Mekicu bordo stoji
Meni je nekad i Hebibovic bio igracina.LeonProfessional je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:09Pola vašeg foruma je prošle sezone govorilo da treba dovesti ova dva igrača.
Sad ne valjaju, jel?
Dominirate u mitomaniji i svaki dan sve više napredujete.![]()