Premijer liga BiH - aktuelno

Benkara21
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Benkara21 » 31 jul 2022, 14:27

HAHAHAHAHAHAHAHAHA nevjera
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 31 jul 2022, 14:28

itekako treba postovati njihovu posjetu od 6-7 milja sinoc. Pa bar 3 milje je putovalo minimalno sat do koseva :bow:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 31 jul 2022, 14:28

TETRAPAK je napisao/la:
31 jul 2022, 14:19
Ne mozes biti stvarno toliko glup da fakat mislis da iznajmljivanje one rupe koja se raspada na 5 sati mjesecno kosta pola miliona godisnje? Ili mozes.

Nista od tih budalastina nismo mi dobili, nego CSR koji je sda, i koja je na stadionu oprala milione. Sve sto smo mi ulozili ili htjeli da ulozimo su htjeli da ide preko njihovih firmi, sto se nije i nece desiti nikada.

Ponovno bahaćenje. Čemu to?
Nazivati Koševo rupom, ruševinom. Ccc
I još biti nezahvalan na nižoj cijeni. Nije to fino.

Oni vama da ruknu milion za godinu, vi bi morali platiti jer nemate svoje. Zato zahvalan budi na ovoj pomoći, nije baš mala.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 31 jul 2022, 14:29

Nirton je napisao/la:
31 jul 2022, 14:23
Eh plavi, zar je to sve što je ostalo?
Ne možete se više porediti sa Sarajevom po rezultatima; trofejima i sportskim uspjesima, zadnji trofej ste uzeli prije 4-5 godina, zadnju titulu prije 9.
Ne možete se više porediti sa Sarajevom po stanju na računu, nekad ste se bahatili sa 400k ponudom za Duljevica.
Ne možete se više porediti sa Sarajevom po prodaji igrača i omladinskom školom, zadnji igrač kojeg ste prodali bio je Sadiković, koji 2 godine poslije predstavlja pojačanje za ogromnu Kolubaru.
Ostalo vam je još samo da vazite o posjeti, a i tu smo vas prošle godine prepišali posjetom na derbiju(2-0) a sinoćnjih 8500 nećete još zadugo skupiti.
Sarajevo - Bordo grad. :bih:
Mozda jest nekom ko nije iz istog
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 31 jul 2022, 14:29

dejavu je napisao/la:
31 jul 2022, 14:28
itekako treba postovati njihovu posjetu od 6-7 milja sinoc. Pa bar 3 milje je putovalo minimalno sat do koseva :bow:
Kako znaš? Isto kako znaš i da je bilo 4-5 hiljada na stadionu? :kafa:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 jul 2022, 14:29

dejavu je napisao/la:
I vasu treba respektovati jer ipak nijedna stolica nije vasa. Cak ste i donirani travnjak uspjeli zayebati kroz pola godine.
NEMA NAZAD

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 31 jul 2022, 14:30

pItArI hTjeLi aMOoOoAhA

slika
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 31 jul 2022, 14:30

dejavu je napisao/la:
Posjeta za pohvalu, ali stvarno.

Samo nije realno ovo ovoliko dizati i slaviti, ali razumljivo u neku ruku.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 31 jul 2022, 14:30

Predsjednik Sarajeva, Ismir Mirvić, oduševljen je poslije pobjede nad Slogom iz Doboja 4:2 u 3. kolu Premijer lige BiH.

On je na Instagramu objavi video sa utakmice, uz poruku:

- Kada su mi svi rekli da dižem ruke od Kluba, ja sam dizao tempo! Danas uživajte! Za ovo se živi! Sutra počinju pripreme za Posušje. Velika sedmica je ispred nas Bordo Nacijo, napisao je Mirvić.

:urnebes:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 31 jul 2022, 14:31

Aduka87 je napisao/la:
31 jul 2022, 14:30
pItArI hTjeLi aMOoOoAhA

slika
:rol: :rol: :rol:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 31 jul 2022, 14:32

svrakino1921 je napisao/la:
31 jul 2022, 14:30
Predsjednik Sarajeva, Ismir Mirvić, oduševljen je poslije pobjede nad Slogom iz Doboja 4:2 u 3. kolu Premijer lige BiH.

On je na Instagramu objavi video sa utakmice, uz poruku:

- Kada su mi svi rekli da dižem ruke od Kluba, ja sam dizao tempo! Danas uživajte! Za ovo se živi! Sutra počinju pripreme za Posušje. Velika sedmica je ispred nas Bordo Nacijo, napisao je Mirvić.

Sličan je i Dicklizić. Njemu rekli da digne tempo u željezničaru, on digao ruke od istog. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Dobri u dobru
Zli u zlu

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 31 jul 2022, 14:33

Miljacka je napisao/la:
31 jul 2022, 14:29
dejavu je napisao/la:
ne znam o cemu pricas, haluciniras skoro kao ovaj delegat od sinoc
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 31 jul 2022, 14:33

LeonProfessional je napisao/la:
TETRAPAK je napisao/la:
Ne mozes biti stvarno toliko glup da fakat mislis da iznajmljivanje one rupe koja se raspada na 5 sati mjesecno kosta pola miliona godisnje? Ili mozes.

Nista od tih budalastina nismo mi dobili, nego CSR koji je sda, i koja je na stadionu oprala milione. Sve sto smo mi ulozili ili htjeli da ulozimo su htjeli da ide preko njihovih firmi, sto se nije i nece desiti nikada.

Oni vama da ruknu milion za godinu, vi bi morali platiti jer nemate svoje. Zato zahvalan budi na ovoj pomoći, nije baš mala.
Ne lazi keru da je neko nekom nesto dao. Tvoj prosjacki klub je od kantona dobio po miliona, Sarajevo nije. Dobio CSR.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 31 jul 2022, 14:34

dejavu je napisao/la:
31 jul 2022, 14:33
Miljacka je napisao/la:
dejavu je napisao/la:
ne znam o cemu pricas, haluciniras skoro kao ovaj delegat od sinoc
Jak argument :rol: :rol:

Definitivno si mi dokazao svoje tvrdnje.

Dobri u dobru
Zli u zlu

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 31 jul 2022, 14:36

BosniaBoston je napisao/la:
Nirton je napisao/la:
31 jul 2022, 14:23
Eh plavi, zar je to sve što je ostalo?
Ne možete se više porediti sa Sarajevom po rezultatima; trofejima i sportskim uspjesima, zadnji trofej ste uzeli prije 4-5 godina, zadnju titulu prije 9.
Ne možete se više porediti sa Sarajevom po stanju na računu, nekad ste se bahatili sa 400k ponudom za Duljevica.
Ne možete se više porediti sa Sarajevom po prodaji igrača i omladinskom školom, zadnji igrač kojeg ste prodali bio je Sadiković, koji 2 godine poslije predstavlja pojačanje za ogromnu Kolubaru.
Ostalo vam je još samo da vazite o posjeti, a i tu smo vas prošle godine prepišali posjetom na derbiju(2-0) a sinoćnjih 8500 nećete još zadugo skupiti.
Sarajevo - Bordo grad. :bih:
Mozda jest nekom ko nije iz istog
Kompleks više vrijednosti :salut:
Fakt je da se za najveći bh. klub(FK Sarajevo) navija u cijeloj zemlji, i to je predivna činjenica. :bih:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 31 jul 2022, 14:37

31 jul 2022, 14:17
IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
31 jul 2022, 14:13
Robust je napisao/la:
31 jul 2022, 13:58

koliko je FK Sarajevo kao korisnik tog stadiona ulozilo u taj stadion u zadnjih tridesetak godina, sve ste dobili kmecanjem na tom stadionu, dok niste u stanju bili zakucati ekser na tom istom stadionu.

jedino sto ste uradili za tridesetak godina je da ste postavili svoju zastavu na jarbol , stavili citate u svlačionici, i postavili tri plakata u tunelu na istoku nema sta ogroman posao , i ja ba sta bi sa onim sad kad ste preuzeli stadion nesto ne bi da placate odrzavanje drzava mandic help :plac: :plac: :rol:

znaci u zadnjih nekoliko godina ste dobili ovo od drzave i koristite guzovace
- nove masine za kosenje terena
- reflektori
- dva puta transakcije od strane kantona i opstine za teren
- semafor
- unutrasnje prostorije
- sredjena loza
- citaci karata
- grantovi od strane opstine , kantona , grada

tako da ste vi navijaci koji bi najmanje trebali pricati o guzovaci gdje je drzava privatnom klubu dala drzavne pare za guzovacu
Jel ti znas da mi sve to sto se nalazi na tom stadionu uredno placamo? Znaci nije nase vlasnistvo, u stadion ulaze onaj cije je vlasnistvo. Po tome sto ti pricas ti bi trebao uzeti neciji stan i renovirati ga potpuno, pri tome da te i dalje stanodavac zajebava i da i dalje placas kiriju, plus da kad dodje neko drugi ko bi tu prespavao ti moras otic iz stana na koji dan i kad se vratis zateknes demoliran stan. Znaci to tako funkcionise u tvojoj glavi?
''Prvenstveno želimo istaknuti da JU ''Centar za sport i rekreaciju'' i Općina Centar kroz smanjenu cijenu zakupa termina na terenima Koševa direktno podržavaju FK Sarajevo već godinama. Konkretno, FK Sarajevo umjesto 430.000 KM, koliko iznosi komercijalna cijena zakupa termina, uplaćuje 86.000 KM što znači da JU ''Centar za sport i rekreaciju'' i Općina Centar na godišnjoj razini samo kroz ovu aktivnost FK Sarajevo pomažu sa otprilike 350.000 KM. Kada to pomnožimo sa godinama korištenja dobijemo višemilijunske iznose kojima je ova lokalna zajednica, što direktno, što putem JU ''Centar za sport i rekreaciju'', podržala FK Sarajevo'', navodi se u priopćenju. - Pročitajte više na: https://****/sport/nogomet/predstavnici-olimpijskog-stadiona-razocarani-istupima-fk-sarajevo/280487

Mnogo li je...
I dalje smo mi daleko od vas kojima dadnu stadion
slika

"Općina Novo Sarajevo "časti" Željezničar sa 300.000 KM" - Plus vas znaju i "počastit" sa 300 000 maraka.
https://****/vijest/opcina-novo-sa ... -km/148396

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 31 jul 2022, 14:38

TETRAPAK je napisao/la:
31 jul 2022, 14:33
TETRAPAK je napisao/la:

Ne lazi keru da je neko nekom nesto dao. Tvoj prosjacki klub je od kantona dobio po miliona, Sarajevo nije. Dobio CSR.
Čemu frustracije?
Osnovnu kulturu nemaš.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 31 jul 2022, 14:43

Sarajevo opasno, preopasno naprijed, trenutno prvi kandidat za titulu, mada jos je rano

Sloga mimo svih ocekivanja krajnje neugodna ekipa, ne vjerujm da ce iko lako sa njima izaci na kraj
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 31 jul 2022, 14:45

31 jul 2022, 14:37
31 jul 2022, 14:17
31 jul 2022, 14:13

Jel ti znas da mi sve to sto se nalazi na tom stadionu uredno placamo? Znaci nije nase vlasnistvo, u stadion ulaze onaj cije je vlasnistvo. Po tome sto ti pricas ti bi trebao uzeti neciji stan i renovirati ga potpuno, pri tome da te i dalje stanodavac zajebava i da i dalje placas kiriju, plus da kad dodje neko drugi ko bi tu prespavao ti moras otic iz stana na koji dan i kad se vratis zateknes demoliran stan. Znaci to tako funkcionise u tvojoj glavi?
''Prvenstveno želimo istaknuti da JU ''Centar za sport i rekreaciju'' i Općina Centar kroz smanjenu cijenu zakupa termina na terenima Koševa direktno podržavaju FK Sarajevo već godinama. Konkretno, FK Sarajevo umjesto 430.000 KM, koliko iznosi komercijalna cijena zakupa termina, uplaćuje 86.000 KM što znači da JU ''Centar za sport i rekreaciju'' i Općina Centar na godišnjoj razini samo kroz ovu aktivnost FK Sarajevo pomažu sa otprilike 350.000 KM. Kada to pomnožimo sa godinama korištenja dobijemo višemilijunske iznose kojima je ova lokalna zajednica, što direktno, što putem JU ''Centar za sport i rekreaciju'', podržala FK Sarajevo'', navodi se u priopćenju. - Pročitajte više na: https://****/sport/nogomet/predstavnici-olimpijskog-stadiona-razocarani-istupima-fk-sarajevo/280487

Mnogo li je...
I dalje smo mi daleko od vas kojima dadnu stadion
slika

"Općina Novo Sarajevo "časti" Željezničar sa 300.000 KM" - Plus vas znaju i "počastit" sa 300 000 maraka.
https://****/vijest/opcina-novo-sarajevo-casti-zeljeznicar-sa-300000-km/148396

Samo neka časte i trebaju.
Ja ne razumijem ovo pomaganje privatnog kluba, ali dobro, neka daju, bolje u Sarajevo negu u njihove guzice.
Općina Centar podržala FK Sarajevo s 200.000 KM, cifra bi mogla biti i veća
FK Sarajevo dobio 250.000 KM od Općine Centar

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 jul 2022, 14:46

Amoah bi nama bio u rotaciji na krilu neki 6ti igrac poslije Dzafica,Suljica,Ikica ,Avramovskog i Catakovica.
A vama je Bog i batina ahhahaha
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Balorda, inzomni, pintol_TM87, TefalTava i 18 gostiju.