''Prvenstveno želimo istaknuti da JU ''Centar za sport i rekreaciju'' i Općina Centar kroz smanjenu cijenu zakupa termina na terenima Koševa direktno podržavaju FK Sarajevo već godinama. Konkretno, FK Sarajevo umjesto 430.000 KM, koliko iznosi komercijalna cijena zakupa termina, uplaćuje 86.000 KM što znači da JU ''Centar za sport i rekreaciju'' i Općina Centar na godišnjoj razini samo kroz ovu aktivnost FK Sarajevo pomažu sa otprilike 350.000 KM. Kada to pomnožimo sa godinama korištenja dobijemo višemilijunske iznose kojima je ova lokalna zajednica, što direktno, što putem JU ''Centar za sport i rekreaciju'', podržala FK Sarajevo'', navodi se u priopćenju. - Pročitajte više na: https://****/sport/nogomet/pred ... evo/280487IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:13Jel ti znas da mi sve to sto se nalazi na tom stadionu uredno placamo? Znaci nije nase vlasnistvo, u stadion ulaze onaj cije je vlasnistvo. Po tome sto ti pricas ti bi trebao uzeti neciji stan i renovirati ga potpuno, pri tome da te i dalje stanodavac zajebava i da i dalje placas kiriju, plus da kad dodje neko drugi ko bi tu prespavao ti moras otic iz stana na koji dan i kad se vratis zateknes demoliran stan. Znaci to tako funkcionise u tvojoj glavi?Robust je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:58koliko je FK Sarajevo kao korisnik tog stadiona ulozilo u taj stadion u zadnjih tridesetak godina, sve ste dobili kmecanjem na tom stadionu, dok niste u stanju bili zakucati ekser na tom istom stadionu.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:46
Znaci trebali bismo mi sredit Kosevo pa da nas opet zajebavaju cim izbori prodju? Mudro zboris![]()
jedino sto ste uradili za tridesetak godina je da ste postavili svoju zastavu na jarbol , stavili citate u svlačionici, i postavili tri plakata u tunelu na istoku nema sta ogroman posao , i ja ba sta bi sa onim sad kad ste preuzeli stadion nesto ne bi da placate odrzavanje drzava mandic help![]()
![]()
![]()
znaci u zadnjih nekoliko godina ste dobili ovo od drzave i koristite guzovace
- nove masine za kosenje terena
- reflektori
- dva puta transakcije od strane kantona i opstine za teren
- semafor
- unutrasnje prostorije
- sredjena loza
- citaci karata
- grantovi od strane opstine , kantona , grada
tako da ste vi navijaci koji bi najmanje trebali pricati o guzovaci gdje je drzava privatnom klubu dala drzavne pare za guzovacu
Mnogo li je...