FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Glupan bezveze pravi losu atmosferu.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Shop FK Željezničar radit će do početka utakmice - Objavite sliku ulaznice i osvojite nagrade 

Tokom utakmice fotografišite ulaznicu na stadionu, objavite na Instagram story, označite stranicu FK Željezničar i osvojite nagrade. Klub će objaviti sretne dobitnike koji nagrade mogu preuzeti naredne sedmice u Shopu FK Željezničar. Nagrade su:
- Šest majica "Šampioni 1972"
- Tri dresa "2020/2021"
- Dječija majica
Tokom utakmice fotografišite ulaznicu na stadionu, objavite na Instagram story, označite stranicu FK Željezničar i osvojite nagrade. Klub će objaviti sretne dobitnike koji nagrade mogu preuzeti naredne sedmice u Shopu FK Željezničar. Nagrade su:
- Šest majica "Šampioni 1972"
- Tri dresa "2020/2021"
- Dječija majica
Nemojte svasta pisati o Meki jer je pod direktnom zastitom Tice.... A svi u gradu znaju ko je Tica!!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
... 

Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 31 jul 2022, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Vidjetcemo kako ce se raja ponasati prema njemu veceras kada dodirne loptu. Nadam se iskreno da ce ga stadion izvizdat, ili barem jug.
@igrajlopte 🐦
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako čujete na sjeveru Mekiću pitaruuu... Znate ko je 

-
- Kontakt:
Pizda vazda bio i ostao.
- dubioza144
- Kontakt:
Otvori mjesto Beci taman da malo popunimo do 21 godine
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Svi na Grbavicu!
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 31 jul 2022, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dobru atmosferu mi vecinom pokvarimo losim rezultatom,nadam se da je Simeone uzeo prave bobe jutros
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Najtužnije od svega je da mnogi, pa evo i ranije spomenuti vise po društvenim mrežama, forumima i ostalim sranjima.
Nebitno, pred utakmicu, tokom utakmice, haman uvijek.
De malo fudbala u pm.
Nebitno, pred utakmicu, tokom utakmice, haman uvijek.
De malo fudbala u pm.
KANA Romano danas svojom šutnjom dovoljno govori. Majstor.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Bio u Gosku i Zvijezdi 09. Vrtio se po prvoj ligi Federacije. Puno se udebljao, visak kila...NerminFatic je napisao/la: ↑31 jul 2022, 16:27Gdje zavrsi Emrah, nije valjda bez kluba? Vrlo solidan stoper za Igman i slicne klubove.bhsport je napisao/la: ↑31 jul 2022, 16:16Zar nije onaj stoper Emrah sa H. nesto poveo navijanje?kolezeljovac je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:42
Mekić je s mnom trenirao prvo ranije u Olimpicu, pa kasnije smo isto skupa bili u Želji.... Jedino ako je lagao da je Željovac.... Ako ga znaš lično to bi trebao znati ... Sjećam se da smo ga napadali kad je s Travnikom pobjedio nas i poveo navijanje u svlačionici, pa se i vadio kasnije da nije mislio ništa loše i da je sam navijač Želje...
-
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
- PointBlank
- Kontakt:
Ja i? Sad se u ovom gradu svako treba plasiti kriminalnog sljama? Obicni krimosi bez skole, koji eto nekad sistemu zatrebaju, pa ih sistem tolerise. Da nam hoce donijeti zakon gdje je samooodbrana opeavdana, pola bi ih hodalo izbuseno. Pun je raji k tog terora
Santos je igracina za ovu ligu definitivno. Gasal takodjer veoma dobro startovao na krilu. Stilic se i dalje trazi. Beganovic lopte nije dodirnuo lik...
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Beganovic loptu nije vidio 20 min.