RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Adnel
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Adnel » 09 feb 2011, 18:39

Koji je ovaj Edinko lik jes zastava nosila puske i ubijala ljude,pod ovom zastavom je Velez osvajao sve sto se moglo osvojit sine moj a ti sto si zadrti SDA nemoj drugom nametat svoju politiku.
Samo jedan klub Velež Mostar

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 09 feb 2011, 18:41

edinko je napisao/la:
stampy je napisao/la:slika
Ja stvarno ne znam koji debil treba biti i stavljati ovu prokletu zastavu od koje nam je VECINI pola familije poginulo?Ovu zastavu begenise 2% bolesnika iz RA koji sebi uzimaju za pravo da predstavljaju sve navijace Veleza!Pod ovom prokletom zastavom IZGORIO JE MOSTAR onaj dobri,fini,pravi STARI MOSTAR!Pod ovom zastavom je napadnut Mostar i napola srusen. Nosaju je oni koji Bosanski jezik i Bosnjak pisu POD NAVODNICIMA.

I usput,samo vi nazovi"Velezovci"forsirajte Jugosalvenskocetnicku zastavu(jer je pod TOM zastavom nacinjen GENOCID I ZLOCIN)pa ce nas i dalje karati"Srbijanski strucnjaci" a la MITROVIC.Neka nas hebe u zdrav mozak i kako mu se digne,bolje sa ovakvim mazlumima koji jos nosaju agresorsku zastavu,nismo ni zasluzili!FUJ!
Pod Ovom zastavom , naš velež je bio VELEŽ . I ne ser.i više , takvima kao tebi nije mjesto u RA , već u nekoj od bogomolja .
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 09 feb 2011, 18:45

Velez je jedan od klubova naravno poslije Borca koje bas gotivim uvijek ste mi bili simpaticni i vase zastave i te boje i vasa brojnost nekada to bude preko 2000 cak i na gostovanju nekad 300 i uvijek mi je bilo zanimljivo ta vasa politicka opredjeljenost i super ste mi skroz...Pozz za sve Rodjene ;)
Melburnski Lesinar

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 09 feb 2011, 19:16

svi mi znamo kad bih velez jak bio
kad bi nosio zelene dresove i promjeno ime u djerezlez---
e pa bagro nece moci.....
uvijek smo bili antofasisticki klub i takav cemo ostat makar nikad ne bili prvaci.
ja sam ponosan sto sam CRVENI velezovac.
Hoce da nas uniste al nikako da im uspije,
A DA SMO STAVILI TURSKU zastau to bi vam uredu bilo???
svi mi bili dio lijepe YUgoslavije
A razlog sto je ta zastava na tribini bila je ta da pokazemo Bratskom klubu RK partizan da su dobro dosi u nas mostar.
malo se raspitaj pa onda pisi gluposti....
nego trebamo izrazit dobrodoslicu Gospodinu Odovicu.

Dobro dosao u nasu svetinju VELEZ

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 09 feb 2011, 23:18

Tema je RSD Velež Mostar, a ne zastava :!:
Rođeni brato

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 09 feb 2011, 23:20

POZIV SVIMA KOJI SU ZAINTERESOVANI
sutra u klub navijaca dolaze 3 vrste salova
2 vrste bar salova
dok je treca sa natpisom ROĐENI BRATO
Broj šalova je ogranićen!!!!!

kupite sal i pomozite KN RA.

Chicks
Kontakt:

Post Postao/la Chicks » 10 feb 2011, 00:28

edinko je napisao/la:...
I usput,samo vi nazovi"Velezovci"forsirajte Jugosalvenskocetnicku zastavu(jer je pod TOM zastavom nacinjen GENOCID I ZLOCIN)pa ce nas i dalje karati"Srbijanski strucnjaci" a la MITROVIC.Neka nas hebe u zdrav mozak i kako mu se digne,bolje sa ovakvim mazlumima koji jos nosaju agresorsku zastavu,nismo ni zasluzili!FUJ!
Ovo nije o zastavi, ovo je o Velezu, o Mostaru i o onome na cemu je Klub i nastao 1981, a tako glasi tema.
Zadnja izmjena: Chicks, dana/u 07 maj 2014, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 10 feb 2011, 00:32

Slika je odlicna pored zastave pogotovo jos par ovih translova !

Antifa!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 10 feb 2011, 16:57

Novi salovi !
slika
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 10 feb 2011, 18:28

Milomir Odović novi šef stručnog štaba Veleža
Dosadašnji tener Milorad Mitrović podnio je ostavku nakon samo 35 dana, iz, kako je obrazložio, ličnih razloga
Veličina slova: Onasa 10/02/2011 17:40:00

Milomir Odović izabran je za novog šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba (FK) Velež, te će priključi igračima i stručnom štabu na pripremama u Ulcinju, javio je dopisnik Agencije ONASA.

"Vjerujem da uz dobru atmoferu u svih segmetnima kluba možemo napravit dobar rezulat, a što je prevashodno ostanak u društvu najboljih. Ovo je za mene izazov i potruditi ću se da dam sve od sebe“, rekao je Odović.

Dosadašnji tener Milorad Mitrović podnio je ostavku nakon samo 35 dana, iz, kako je obrazložio, ličnih razloga.

Milomir Odović je prije veleža vodio Željezničar, Slaviju i Borac.

Na pripremama u Ulcinju fudbaleri Veleža će sutra odigrati prijateljsku utakmicu sa vodećom ekipom crnogorskog prvenstva Mogrenom, te u nedjelju protiv Travnika, nakon čega se vraćaju u Mostar.

mislim da je Odovic daleko bolji odo ovog Mitrovica i najbolji izbor za trenera u situacija u kakvoj ste vi....Velez je ovijek bio radnicki klub i uvijek ce ostati...poslije moga Zelje najvise gotivim ekipu Veleza
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 10 feb 2011, 19:17

Svi vi kojima je Velež u srcu i vi koji gotivite Velež iz bilo kojeg razloga možete se online učlaniti u klub i dobiti člansku kartu bez da idete u Mostar.Sve što trebate uraditi je da odete na oficijalnu stranicu http://www.fkvelez.ba, uđete na "članstvo", ispunite formular i odete u banku uplatiti 15KM.Uplatnicu profaksajte na faks kluba ili skeniranu pošaljite na mail.To je to, člansku kartu ćete dobiti u najkraćem roku.Takođe pored članstva možete biti i donator kluba, mjesečnim uplatama od minimalno 15 maraka na dalje.Dobivate godišnju ulaznicu, pravo na iznošenje svojih mišljenja i stavova na skupštinama i još puno puno toga.Otiđite na http://www.fkvelez.ba, sve je jednostavno pojašnjeno.

MOSTAR U SRCU - VELEŽ DO GROBA !
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 feb 2011, 19:26

Auu dobri vam salovi "brato " ;)

PS joj onog fasiste gore bolan nek je bilo koja boja samo nek je crvena :lol: ;)

RsehaA
Kontakt:

Post Postao/la RsehaA » 10 feb 2011, 20:17

Mitroviću, Mitroviću želimo ti sreću, drven sanduk drven sanduk i na njemu svijeću :D
kako covjek se.re, nevjerovatno :?
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 feb 2011, 00:37

Jeste vi neki naivni u pm. Pa Mitrovica otjera furda tipa Djonko i Vila kojima je Velez samo poligon za mesetarenje i pranje para. Pa ljudi se zadnjih mjesec dana sve dogovarali sa Odovicem a Mitrovica namjerno provocirali i uplitali mu se u posao unatoc svim obecanjima na sjednici. Samo je bilo pitanje vremena kada ce mu prekipjiti.
Sada ostadose Djonko,Vila i dovedose Odovica koji i nije los trener ali ima da radi kako ova dvojka kaze. Svi se prave mutavi nitko nista ne znam . Tanovic, Obad ... stari igraci sve je isto kao prije ...

Na zapadu nista novo : Ugovori od 6 mjeseci , igraci koji nigdje nisu dospjeli dolaze nama na po godine . Odu probaju negdje drugo , vrate se. Nekadasnja LIRA je bila dobra sta je Velez postao. I uz sve to sada bi da im se placa. Sto se tice mene ne hvala !!! Kada osjetim da se sprovodi ono sto se dogovorilo i da se ide posteno tek onda mozda !!!!!

Nemojte se zavaravati MITROVIC je fakticki otjeran nitko nije iz rukava za dan dva izvadio Odovica. Opet cemo gledati Kadrica i dobro poznatu ekipu NAMJESTACA rezultata u pvih 11 ....Trener ce biti marioneta ta j.ebe ga se nije njegov tim nece ga u srcu zaboliti isto kao sto nije Ibrakovica ... isti sablon ..je to
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 11 feb 2011, 11:42

EVO JEDNOG INTERVJUA S VELOM PUDAROM
po kojem laju ovi iz uprave

Đon­ko me neo­sno­va­no op­tu­žu­je
Na­kon go­di­na pro­ve­de­nih na Ve­le­žo­vom go­lu, ka­sni­je i ne­ko­li­ko tur­bu­len­tnih go­di­na na klu­pi Ve­le­ža, Igma­na iz Ko­nji­ca, Brat­stva iz Gra­ča­ni­ce, Ve­li­bor Pu­dar gol­man­ska le­gen­da Ve­le­ža i Mos­ta­ra od ne­da­vno je sta­no­vnik Dže­de u Sa­udij­skoj Ara­bi­ji. Ta­mo je do­spio na pre­po­ru­ku Sa­le­ma Ha­lil­ho­dži­ća sku­pa sa ko­le­gom i ne­ka­daš­njim sai­gra­čem Emi­rom Tu­fe­kom. Pu­dar i Tu­fek su an­ga­žo­va­ni u aka­de­mi­ji Al It­ti­ha­da, naj­ve­ćeg klu­ba u ovoj ze­mlji, gdje ra­de sa dje­ča­ci­ma uzras­ta od de­set do 15 go­di­na.

I Emir u ake­de­mi­ji

- Emir vo­di naj­sta­ri­ju ge­ne­ra­ci­ju u sklo­pu aka­de­mi­je, dje­ča­ke ko­ji su izla­zno go­di­šte i od ko­jih će oni naj­bo­lji u na­re­dnoj se­zo­ni igra­ti za ka­det­sku eki­pu Al It­ti­ha­da. Ja s dru­ge stra­ne ra­dim sa svim gol­ma­ni­ma unu­tar aka­de­mi­je bez ob­zi­ra na uzrast, ka­že na po­čet­ku raz­go­vo­ra za "San Sport" ne­ka­daš­nja Ve­le­žo­va je­di­ni­ca.

Pu­dar pri­zna­je da u po­čet­ku ni­je bi­lo je­dnos­ta­vno. Lju­di i obi­ča­ji na Arap­skom po­lu­os­trvu su bez su­mnje itet­ka­ko ra­zli­či­ti od onih ov­daš­njih. Ipak vre­me­nom su se i Pu­dar i Tu­fek pri­la­go­di­li na arap­ski na­čin ži­vo­ta.

- U po­čet­ku ni­sam znao šta ću od se­be. Ka­sni­je je već bi­lo la­kše. Sva sre­ća da je Sa­lem bio tu uz nas. Za­hva­lju­ju­ći nje­mu i taj pro­ces pri­la­go­dbe je pro­šao brže i po­dni­je­li smo ga la­kše ne­go što bi to bio slu­čaj da ni­je bio tu.

Ugo­vor Pu­da­ra i Tu­fe­ka sa Al It­ti­ha­dom ve­že do 1. ju­na ove go­di­ne. Na­kon to­ga pos­to­ji mo­gu­ćnost da is­ti pro­du­že, ma­da se, ka­ko ka­že sa Ara­pi­ma ni­kad ne zna.

- Uko­li­ko do­bi­je­mo po­nu­du za pro­du­že­njem bez ra­zmiš­lja­nja će­mo je pri­hva­ti­ti. Čel­ni lju­di klu­ba su bez su­mnje za­do­vo­ljni na­šim ra­dom, me­đu­tim Ara­pi su po­ma­lo ču­dni u ne­kim stva­ri­ma.

Gi­gant iz Dže­de

Al It­ti­had je naj­ve­ći klub u Sa­udij­skoj Ara­bi­ji. Naj­lju­ći ri­val se zo­ve Al Ahly, a ku­ri­ozi­tet nji­ho­vog ri­val­stva je či­nje­ni­ca da di­je­le grad­ski sta­di­on.

- Al It­ti­had je svo­je­vrsni fu­dbal­ski gi­gant. Ni­sam mo­gao vje­ro­va­ti da Ara­pi ovo­li­ko vo­le fu­dbal i da ovo­li­ko ula­žu u sport dok ni­sam do­spio ov­dje. Ve­li­ki su fa­na­ti­ci, u sva­kom kvar­tu Dže­de dje­ca igra­ju ma­li fu­dbal, a sve uli­ce ima­ju svo­je klu­bo­ve. Da ima­ju naš ta­le­nat bi­li bi fu­dbal­ska ve­le­si­la. I ova­ko, miš­llje­nja sam da će u bu­du­ćnos­ti na ne­kom od Svjet­skih prven­sta­va na­pra­vi­ti ve­li­ki re­zul­tat. Nji­hov sis­tem ra­da je­dnos­ta­vno vo­di ne­če­mu ta­kvom. Pi­ta­nje je sa­mo ka­da će taj dan do­ći.

Sa­lem Ha­lil­ho­džić je već je­dna od le­gen­di Al It­ti­ha­da iako ni­ka­da ni­je igrao za ovaj klub.

- Sa­le­ma na­vi­ja­či Al It­ti­ha­da obo­ža­va­ju. Pri­je ne­go što je do­šao na mjes­to di­re­kto­ra aka­de­mi­je, Ha­lil­ho­džić je bio tre­ner prvog ti­ma i os­tva­rio je ve­li­ke us­pje­he sa eki­pom. Ta lju­bav na­vi­ja­ča pre­ma nje­mu da­ti­ra iz tog pe­ri­oda. I dan da­nas oni od Upra­ve tra­že da Sa­le­ma vra­te na klu­pu prve eki­pe. Osim to­ga on je i že­lja igra­ča. Vi­djet će­mo ho­će li od to­ga išta bi­ti.

Pu­dar je u aka­de­mi­ji ovog klu­ba za­du­žen za rad sa mla­dim gol­ma­ni­ma. Pri­za­nje da u kon­ku­ren­ci­ji 23 mla­da ču­va­ra mre­že od­ska­če je­dan, ko­ji ima sve­ga 13 go­di­na.

- Ka­da sam do­šao ov­dje za­te­kao sam sa­mo tri dje­ča­ka, sa­da ih na ra­spo­la­ga­nju imam 23. Vri­je­dno ra­de, ipak od ovog ma­log ko­jeg ste spo­me­nu­li oče­ku­jem da na­pra­vi ve­li­ku ka­ri­je­ru. Ro­đen je po arap­skom ka­len­da­ru 1418.go­di­ne.

O Ve­le­žu

Ne­izos­ta­vna te­ma raz­go­vo­ra sa Pu­da­rom je nje­gov ma­ti­čni klub - Ve­lež, sa ko­jim se na­ža­lost Ve­li­bor ni­je ra­zi­šao na baš li­jep na­čin.

- Ja sam po­la svog ži­vo­ta pro­veo u Ve­le­žu, i u tom klu­bu do­ži­vio mno­go i li­je­pih i ru­žnih tre­nu­ta­ka, ta­ko da mi je na tu te­mu uvi­jek te­ško go­vo­ri­ti. Lju­di u klu­bu to na ža­lost ne zna­ju ci­je­ni­ti. Ja i mo­ja po­ro­di­ca smo pra­kti­čno os­ta­li na uli­ci bez ika­kvih pri­ma­nja i objaš­nje­nja od stra­ne ne­ko­ga iz klu­ba za­što je to ta­ko, zbog to­ga sam mo­rao da odem.

Pu­dar je je­dan pe­ri­od pro­veo kao tre­ner u stru­čnom šta­bu Ve­le­ža, ka­sni­je se oti­snuo trbu­hom za kru­hom i ra­dio u Brat­stvu iz Gra­ča­ni­ce i Igma­nu iz Ko­nji­ca...

- Svoj po­sao sam u Ve­le­žu obav­ljao sa­vje­sno i pro­fe­si­onal­no. To vam mo­že pot­vrdi­ti sva­ko ko je bio ta­da dio Ve­le­ža. Me­đu­tim ma­te­ri­jal­no sam pro­la­zio ja­ko lo­še, što me na­tje­ra­lo na bi­jeg iz klu­ba. Ka­sni­je ste tu­ži­li ma­ti­čni klub, a sa­daš­nji di­re­ktor vas je op­tu­žio da ste je­di­ni čo­vjek ko­ji Ve­le­žu ni­je opros­tio ni mar­ku...

- Is­ti­na je da sam tu­žio Ve­lež, i to je je­dna od mo­jih naj­te­žih odlu­ka u ži­vo­tu. Ali ipak sam je mo­rao do­ni­je­ti. Jer sam Ve­le­žu dao mno­go a od Ve­le­ža do­bio mrvi­ce. A te pri­če ko­je pri­ča go­spo­din Đon­ko su neo­sno­va­ne i po­ma­lo tu­žne. U va­šem lis­tu je izja­vio da mi je Ve­lež is­pla­tio 40 000 du­ga, što ni­je is­ti­na. Me­ni je Ve­lež bio du­žan oko 50. 000 KM, a is­pla­će­na mi je sa­mo je­dna tre­ći­na od tog izno­sa. Os­ta­le dvi­je tre­ći­ne Bog zna gdje su za­vrši­le. Go­spo­din Đon­ko je no­vi ko­lač u kom­ple­tnoj pri­či i ni­je do­bro upo­znat sa si­tu­aci­jom u klu­bu - ka­zao je na kra­ju na­šeg raz­go­vo­ra Ve­li­bor Pu­dar, gol­man­ska le­gen­da Ve­le­ža i Mos­ta­ra, da­nas us­pje­šan tre­ner u Sa­udij­skoj Ara­bi­ji.

A. Č.

Pra­ti re­pre­zen­ta­ci­ju

Pu­dar pu­tem in­ter­ne­ta pra­ti sva de­ša­va­nja u na­šem fu­dba­lu. Osim to­ga, uz ma­le ekra­ne je gle­dao i sve me­če­ve na­še fu­dbal­ske re­pre­zen­ta­ci­je.

- Na te­le­vi­zi­ji imam mo­gu­ćnost gle­da­ti me­če­ve re­pre­zen­ta­ci­ja, Li­ge prva­ka, li­ga pe­ti­ce te Evrop­ske li­ge. Mi­slim da smo u Al­ba­ni­ji be­spo­tre­bno pro­su­li dva bo­da, uz ma­njak spor­tske sre­će. Ipak, na­kon uta­kmi­ce pro­tiv Slo­va­čke sam ve­ći op­ti­mis­ta ka­da je u pi­ta­nju re­pre­zen­ta­ci­ja Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne.

Po­sje­tio po­ro­di­cu

Kra­ću pa­uzu i ne­ko­li­ko slo­bo­dnih da­na ko­je je do­bio u klu­bu, Pu­dar je is­ko­ris­tio da po­sje­ti po­ro­di­cu u Mos­ta­ru, pri­li­kom če­ga je i dao in­ter­vju za "San Sport".

- Su­pru­ga ima stal­ni po­sao ov­dje, dje­ca mi idu u ško­lu, ta­ko da ni­sam po­miš­ljao da ih vo­dim sa so­bom. Me­đu­tim, oni na je­sen pla­ni­ra­ju da me po­sje­te u Dže­di. Bit će to li­je­po is­kus­tvo za njih - ka­že Pu­dar.

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 11 feb 2011, 17:56

Ha ja.Vazda ista prica.Velež mu dužan bio i njemu i ostalima. i morao je tužiti Velež.Pa moj Vela,odnio si pare ove djece žto su zadnji dinar davali u taj klub,nisi odnio ni Džonkine ni pikine ni Viline pare,klošaru mrtvi.Da ti nije Veleža,sad bi isto trenirao dole i uzimao pare.Jašta bi,kako da ne bi. I ti i Salem i vahid, i barbarez i tuce i bajević i svi ostali,vazda vam kriv i pika i džonko i p...materina.nek si ti uzeo 50hiljada od ovo malo raje što je ostalo.idi sad za par hiljada eura kljanjaj negdje dole u dzamiji,hočes siguran sam.pare su sve za vas,ništa vam sveto nije.

ja samo jedno potpisujem,a to je da je Mostar grad sa najvećim talentima svih vremena u bih, ali u isto vrijeme, grad največih klošara i smećara i dna ljudskosti.nezahvalnici jedni,borite se malo za ovu raju što žive za vas i vole vas do neba i za ovaj klub što vam je napravio vile i karijere i vikendice.Smečari jedni klošarski...UŠAAAAAA !

dokle više mažete oči?možete ovde po forumima i skandinaviji i po sarajvu možda.na ulicama mostara nečete sigurno, klošari svi do jednog.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 11 feb 2011, 18:29

VELEZDOGROBA je napisao/la:svi mi znamo kad bih velez jak bio
kad bi nosio zelene dresove i promjeno ime u djerezlez---
e pa bagro nece moci.....
uvijek smo bili antofasisticki klub i takav cemo ostat makar nikad ne bili prvaci.
ja sam ponosan sto sam CRVENI velezovac.
Hoce da nas uniste al nikako da im uspije,
A DA SMO STAVILI TURSKU zastau to bi vam uredu bilo???
svi mi bili dio lijepe YUgoslavije
A razlog sto je ta zastava na tribini bila je ta da pokazemo Bratskom klubu RK partizan da su dobro dosi u nas mostar.
malo se raspitaj pa onda pisi gluposti....
nego trebamo izrazit dobrodoslicu Gospodinu Odovicu.

Dobro dosao u nasu svetinju VELEZ
Ti i ovaj tvoj PAJDO iznad @ OldBridge-zajedno imate 24 komenatar.Zasto li ste se prijavili i ODAKLE d ami je znati.
Jedan od BOLESNIJIH komenatar u svakom slucaju.Bagra te je napravila papcino jedna nepisemna.Nauci se KOMUNICIRATI papcino pa se onda javi.
Nego PODRZI AKCIJU ,bilo koju internet junaku.
Podrzi akciju KUPI SAL pa pomozi RA...i sakupi barem 50 postova prekodrinski pa mi se onda javi.Samo budale mogu nasjesti na vasu pricu.Samo budale ne kontaju"izmedju redova".
Velez je za one koji su ga pratili i bodrili godinama,i prije rata i poslije rata.Nije za vas dvojicu.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 11 feb 2011, 18:42

edinko srce bosansko :lol: :lol: :lol:

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 11 feb 2011, 19:00

vfc1922 je napisao/la:Ha ja.Vazda ista prica.Velež mu dužan bio i njemu i ostalima. i morao je tužiti Velež.Pa moj Vela,odnio si pare ove djece žto su zadnji dinar davali u taj klub,nisi odnio ni Džonkine ni pikine ni Viline pare,klošaru mrtvi.Da ti nije Veleža,sad bi isto trenirao dole i uzimao pare.Jašta bi,kako da ne bi. I ti i Salem i vahid, i barbarez i tuce i bajević i svi ostali,vazda vam kriv i pika i džonko i p...materina.nek si ti uzeo 50hiljada od ovo malo raje što je ostalo.idi sad za par hiljada eura kljanjaj negdje dole u dzamiji,hočes siguran sam.pare su sve za vas,ništa vam sveto nije.

ja samo jedno potpisujem,a to je da je Mostar grad sa najvećim talentima svih vremena u bih, ali u isto vrijeme, grad največih klošara i smećara i dna ljudskosti.nezahvalnici jedni,borite se malo za ovu raju što žive za vas i vole vas do neba i za ovaj klub što vam je napravio vile i karijere i vikendice.Smečari jedni klošarski...UŠAAAAAA !

dokle više mažete oči?možete ovde po forumima i skandinaviji i po sarajvu možda.na ulicama mostara nečete sigurno, klošari svi do jednog.

Šta je to Velež napravio Veli ? Karijeru? Vikendicu ?
Daj brate , ne budi smiješan .. Velibor je imao samo jednu karijeru , a to je u VELEŽU ! Nije letio ni za kakvim parama negdje van Mostara. Druga stvar što se čovjek , našao u takvoj situaciji . Njegova i Kajtina situacija nisu ni slične , s obzirom na to da je i Admir tužio Velež zbog nekih neizmirenih dugovanja.

A ti edinko, aj ne serendaj vise majke ti .. dosta te brate , samo prdiš po forumu o antikomunizmu i političkim opredjeljenjima što veze nema sa temom RSD VELEŽ.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 11 feb 2011, 20:06

Vela je samo primjer jer se govorilo o njemu.a istina je da sad ne bi bio u arabiji da nije bilo te jedne karijere u veležu,ko bi i za njega znao?neznam samo kako neko ko je imalo provodio vremena u veležu poslije rata, može tužiti taj velež? pogotovo ta struka i ovi igrači,kad je i ptici na grani jasno da im nije ove raje i da nismo skupljali pare po prodavnicama i kafičima,ne bi se nikad ni vratili u premier ligu a nijednom ne bi ni ostali u premier ligi.toliko o njihovoj struci i njihovim igračkim kvalitetama.i ove godine ko god misli da če oni nešto postiči na terenu,neka objesi mačku o rep.što druže ti i ja i slični nama KUPIMO, to čemo i dobiti.i to nek svima bude jasno.!! i sutra če ovi antitalenti fudbala i struke tužiti velež?? na osonovu čega?na osnovu kojeg rada?? može mi i pokojna baka izači na teren i sjediti na klupi,ostat čemo u ligi.i salem i salemiči i vahid i vahidiči. evo je bila ta skupština i došli njihovi ljudi koje su htjeli i šta je bilo na kraju? još su se počeli slikati sa šalovima zrinjskog po internetu i ceremonijama.sve je njima red i sve je ok i sve je za pet i za sve imaju vremena,osim kad treba malo vratiti ljubav veležu. onaj jedan što ga mi volimo,neču ga spominjati, jednom spremio 5hiljda maraka,ovi mu maznuli te pare, i bola jedva dočeko da to prepričava čitav život,taman mu fino palo da ne mora više ništa pomagati.klošari mrtvi brato.ali neka im, ništa neče na onaj svijet odnijeti,a velež i raja če ostati uvijek i nikad umrijet neče.
I velež nekom od njih nešto dužan???eeeeej?? da čitav život vračaju ne bi veležu mogli vratiti.
jedna jedina činjenica postoji, a ona glasi:

Veleža bi bilo bez njih,pa kakvog takvog, ali njih ne bi bilo bez veleža! možda bi i bilo ali negdje u predgradjima mostara na njivi sa plugom i motikom u ruci.

ovo ti govori neko ko čitav život otkida od svojih usta i to koliko god može i daje, a ne traži ništa zauzvrat.toliko,i ne želim se svadjati ovde sa rajom.moj stav je jasan.eto im sve pare što ih imaju, a od mene če na ulici dobiti samo jednu rečenicu bez ustezanja. UŠAAA KLOŠARI, EVO ČEMO VAM SMANJITI CIJENE OVIH ČLANSKIH KARATA DA VAS NE BI OŠTETILI SLUČAJNO!!

Daj molim te neko iz ovog novog red armya da njima napravi neke posebne popuste sa rabatom 45-50 posto,molim vas.nemaju ljudi jbg,a moraju pokazivati jedan drugom.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.