RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Hajde bola pusi te vise te REKLA KAZALA MAHALSKE PRICE,da ste bili na sastanku sve bi vam bilo jasno Kakav Mitrovic pa nije Mitrovic veci od Veleza ,Mitrovic je po meni ispao debil jer se ponasa kao da vodi malonogometnu ekipu ode i niko ne zna kad ce doci onda se vrati i kaze dajem ostavku Velez je veci i od Trenera i Igraca.
Samo jedan klub Velež Mostar
Potpis bratovfc1922 je napisao/la:Vela je samo primjer jer se govorilo o njemu.a istina je da sad ne bi bio u arabiji da nije bilo te jedne karijere u veležu,ko bi i za njega znao?neznam samo kako neko ko je imalo provodio vremena u veležu poslije rata, može tužiti taj velež? pogotovo ta struka i ovi igrači,kad je i ptici na grani jasno da im nije ove raje i da nismo skupljali pare po prodavnicama i kafičima,ne bi se nikad ni vratili u premier ligu a nijednom ne bi ni ostali u premier ligi.toliko o njihovoj struci i njihovim igračkim kvalitetama.i ove godine ko god misli da če oni nešto postiči na terenu,neka objesi mačku o rep.što druže ti i ja i slični nama KUPIMO, to čemo i dobiti.i to nek svima bude jasno.!! i sutra če ovi antitalenti fudbala i struke tužiti velež?? na osonovu čega?na osnovu kojeg rada?? može mi i pokojna baka izači na teren i sjediti na klupi,ostat čemo u ligi.i salem i salemiči i vahid i vahidiči. evo je bila ta skupština i došli njihovi ljudi koje su htjeli i šta je bilo na kraju? još su se počeli slikati sa šalovima zrinjskog po internetu i ceremonijama.sve je njima red i sve je ok i sve je za pet i za sve imaju vremena,osim kad treba malo vratiti ljubav veležu. onaj jedan što ga mi volimo,neču ga spominjati, jednom spremio 5hiljda maraka,ovi mu maznuli te pare, i bola jedva dočeko da to prepričava čitav život,taman mu fino palo da ne mora više ništa pomagati.klošari mrtvi brato.ali neka im, ništa neče na onaj svijet odnijeti,a velež i raja če ostati uvijek i nikad umrijet neče.
I velež nekom od njih nešto dužan???eeeeej?? da čitav život vračaju ne bi veležu mogli vratiti.
jedna jedina činjenica postoji, a ona glasi:
Veleža bi bilo bez njih,pa kakvog takvog, ali njih ne bi bilo bez veleža! možda bi i bilo ali negdje u predgradjima mostara na njivi sa plugom i motikom u ruci.
ovo ti govori neko ko čitav život otkida od svojih usta i to koliko god može i daje, a ne traži ništa zauzvrat.toliko,i ne želim se svadjati ovde sa rajom.moj stav je jasan.eto im sve pare što ih imaju, a od mene če na ulici dobiti samo jednu rečenicu bez ustezanja. UŠAAA KLOŠARI, EVO ČEMO VAM SMANJITI CIJENE OVIH ČLANSKIH KARATA DA VAS NE BI OŠTETILI SLUČAJNO!!
Daj molim te neko iz ovog novog red armya da njima napravi neke posebne popuste sa rabatom 45-50 posto,molim vas.nemaju ljudi jbg,a moraju pokazivati jedan drugom.

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
Zna li iko kako smo danas igrali s Travnikom 

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
-
- Kontakt:
Ma dobili ste vjerovatno. Jaki ste sad ko zemlja. Bez zezancije, imate dobru ekipu, sa dosta mladih ali i iskusnih igracaRsehaA je napisao/la:Zna li iko kako smo danas igrali s Travnikom

Sretno u nastavku sezone.
Support Velez, It's logical! ★
ko je zabio gol za Velež?
neki pisu dženo a neki mirza!!?
neki pisu dženo a neki mirza!!?
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Dzano ga je zabio...kakav Mirza, ne bi ga on na prazan dao...to su oni mufljuzi sto probaju da ga izreklamiraju na svaki nacin pa i lazima!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
glupost,
ako je tako kako ti kazes
ako malac vrijedi ili ne vrijedi na terenu,
djaba mu dodavat ....
**** ga, sa nama uvijek cirkuz.
ako je tako kako ti kazes
ako malac vrijedi ili ne vrijedi na terenu,
djaba mu dodavat ....
**** ga, sa nama uvijek cirkuz.

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Novo pojačanje Mostaraca
Željin Goran Gančev na posudbi u Veležu
Jučerašnji zadnji dan prelaznog roka u taboru „Rođenih“ donio je i novo, te jedno „staro“ ime u svoje redove.
Zbog problema sa dobijanjem spisnice iz Šibenika, Tarik Cerić ipak neće moći postati član Veleža. Iako je saradnja njega i „Rođenih“ dogovorena i korpulentni stoper prošao pripreme u Ulcinju sa Veležom, zbog neraščišćenih odnosa na relaciji HNK Šibenik – Cerić do transfera ipak neće doći.
Zbog toga je uprava „Rođenih“ brzo reagovala i svoje redove dovela stopera Željezničara Gorana Gančeva (28). Makedonski internacionalac u Željezničar je stigao ljetos, a prije toga je nastupao za Milano iz Kumanova, Baškimi i Pelister iz Bitole. Gančev je slično kao i Rovčanin došao na polugodišnju posudbu.
Također, u redove Veleža vratit će se Šefko Okić, s obzirom da se Velež i Čelik nisu uspjeli dogovoriti oko iznosa obeštećenja koje je Velež tražio. Kako je Okić igrač protiv koga je pokrenuta suspenzija, prema njemu će se primjeniti odredbe Disciplinskog pravilnika FK Velež.
„Rođeni" će sutra u Mostaru odigrati i novu prijateljsku utakmicu, a protivnik će biti ekipa Olimpika.
Željin Goran Gančev na posudbi u Veležu
Jučerašnji zadnji dan prelaznog roka u taboru „Rođenih“ donio je i novo, te jedno „staro“ ime u svoje redove.
Zbog problema sa dobijanjem spisnice iz Šibenika, Tarik Cerić ipak neće moći postati član Veleža. Iako je saradnja njega i „Rođenih“ dogovorena i korpulentni stoper prošao pripreme u Ulcinju sa Veležom, zbog neraščišćenih odnosa na relaciji HNK Šibenik – Cerić do transfera ipak neće doći.
Zbog toga je uprava „Rođenih“ brzo reagovala i svoje redove dovela stopera Željezničara Gorana Gančeva (28). Makedonski internacionalac u Željezničar je stigao ljetos, a prije toga je nastupao za Milano iz Kumanova, Baškimi i Pelister iz Bitole. Gančev je slično kao i Rovčanin došao na polugodišnju posudbu.
Također, u redove Veleža vratit će se Šefko Okić, s obzirom da se Velež i Čelik nisu uspjeli dogovoriti oko iznosa obeštećenja koje je Velež tražio. Kako je Okić igrač protiv koga je pokrenuta suspenzija, prema njemu će se primjeniti odredbe Disciplinskog pravilnika FK Velež.
„Rođeni" će sutra u Mostaru odigrati i novu prijateljsku utakmicu, a protivnik će biti ekipa Olimpika.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
Hvala zelji na pomoci...
U razgovoru sa Gosp.Niksicem cilj je OPSTANAK.
Na ljeto se krece u potpunosti na stabilizaciju kluba,ali kazem najvazniji je OPSTANAK.
U razgovoru sa Gosp.Niksicem cilj je OPSTANAK.
Na ljeto se krece u potpunosti na stabilizaciju kluba,ali kazem najvazniji je OPSTANAK.
Gancev je odlican igrac koji ce vam pomoci, ja ga pravo gotivim inace sam redovan na Grbavici i momak ono sto je odigrao odigrao je skoro pa perfektno, mislim igrac koji je dobiao najmanje minutaze ali veoma kvalitetan i nikad necu saznati zasto je uvijek na kasikicu dobivao minutazu, aBd da se kod vas pokaze i izvuce vas iz govana 

Mes Que Un Club
..I nakon sto se pokaze, zajedno sa Rovcaninom, vrati se u Zelju, i Zeljo dobije ekstra pojacanja, a mi opet u stvaranje ekipe. Super! 
Evo vratio se i Okic, nadam se da ce trenirati sa pionirima.

Evo vratio se i Okic, nadam se da ce trenirati sa pionirima.
Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
Koja ste vi stoka .... Nije stvar u Okicu jer igrac i nije nesto ... nego vise je to do manira ( posto 90 % vas ne poznaje tu rijec imas on-line rijecnik pa potrazi ) kojih vi nemate !!!SRETO je napisao/la:Okicu ne pomisljaj na povratak!!!! Eto ti Zenice!!!
Kad ste plakali za opstanak ... ko vam je dao BODove ? Čelik .... ove sezone svi vas tukli u vrapcicima pogotovo vasi sportski prijatelji Zeljo i Sarajevo .... al' ko vam je dao Bodove ? Čelik ....
Kad je ona plačipička Čolić plakao da se vrati u Mostar ... ko ga je pustio bez obestecenja ? Čelik .... ko mu nije pravio probleme Čelik ?
Ko je bio na sve i jednom sastanku sto je odrzan - kada ste lobirali za to da se vratite pod Bijeli Brijeg ? Čelik ....
Ko je bio na "dogovorima" za koje vas pola ublehcina i nisu svjesni da postoje - da se spasi Velez od ispadanja iz lige ? Čelik
Gadite mi se .... koliko ste jadni .... da Bog da ispali ove godine !!!
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
e pa robovlasnice sva ta sranja koja ti spominjes radila je uprava i korupirani mafijasi i pojedinci iz uprave! nema toga vise, jer tih pojedinaca nema, od sada sve po pravilu aBd!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
ako bude po pravilu vama je letit iz lige a bilo bi mi zao pravodemamo je napisao/la:e pa robovlasnice sva ta sranja koja ti spominjes radila je uprava i korupirani mafijasi i pojedinci iz uprave! nema toga vise, jer tih pojedinaca nema, od sada sve po pravilu aBd!!
Robovlasnik je napisao/la:Koja ste vi stoka .... Nije stvar u Okicu jer igrac i nije nesto ... nego vise je to do manira ( posto 90 % vas ne poznaje tu rijec imas on-line rijecnik pa potrazi ) kojih vi nemate !!!SRETO je napisao/la:Okicu ne pomisljaj na povratak!!!! Eto ti Zenice!!!
Kad ste plakali za opstanak ... ko vam je dao BODove ? Čelik .... ove sezone svi vas tukli u vrapcicima pogotovo vasi sportski prijatelji Zeljo i Sarajevo .... al' ko vam je dao Bodove ? Čelik ....
Kad je ona plačipička Čolić plakao da se vrati u Mostar ... ko ga je pustio bez obestecenja ? Čelik .... ko mu nije pravio probleme Čelik ?
Ko je bio na sve i jednom sastanku sto je odrzan - kada ste lobirali za to da se vratite pod Bijeli Brijeg ? Čelik ....
Ko je bio na "dogovorima" za koje vas pola ublehcina i nisu svjesni da postoje - da se spasi Velez od ispadanja iz lige ? Čelik
Gadite mi se .... koliko ste jadni .... da Bog da ispali ove godine !!!
Robovlasnik cisto moralno da si u pravu i siguran sam da ste za Colica izasli u susret !!!! Nemoj da se ljutis i ona uprava i ova to je ne zna se tko pije tko placa. Mislim da je slicno i kod vas sto se tice ugovora igraca. Ona nova uprava pronasla sansu da ubire jeftine poene kod navijaca da bi ispunila barem jedno od obecanja. Preko Okica se gradi kao neki autoritet ,smijesno i ne bas posteno prema Celiku. Ali nije bas ni Ibrakovic ispao korektan prema svome bivsem klubu.
Gdje ima da igrac pod ugovorom ode bilo gdje bez obestecenja i bez dogovora klubova ????
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
a zaso bi to mi trebali po tom tvom pravilu letiti iz lige??hrk je napisao/la:ako bude po pravilu vama je letit iz lige a bilo bi mi zao pravodemamo je napisao/la:e pa robovlasnice sva ta sranja koja ti spominjes radila je uprava i korupirani mafijasi i pojedinci iz uprave! nema toga vise, jer tih pojedinaca nema, od sada sve po pravilu aBd!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
zato sto se tesko na posten nacin moze opstat u nasoj ligi ne samo vi vec bilo kodemamo je napisao/la:a zaso bi to mi trebali po tom tvom pravilu letiti iz lige??hrk je napisao/la:ako bude po pravilu vama je letit iz lige a bilo bi mi zao pravodemamo je napisao/la:e pa robovlasnice sva ta sranja koja ti spominjes radila je uprava i korupirani mafijasi i pojedinci iz uprave! nema toga vise, jer tih pojedinaca nema, od sada sve po pravilu aBd!!
vi ako izgubite prvu utakmicu ispadate tako isto i drina ako izgubi prvu utakmicu ispada jedino neko cudo da se poslije desi pa da izborite opstanak........a ja bi naj vise volio da ispadne zrinski i drina 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.