FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa ako sad Haracica ne ubaci koji ima iskustvo igranja na tom terenu, onda ne znam kad ce
-
- Kontakt:
Jel to znaci da je Vego starterCiroDiMarcio je napisao/la: ↑02 avg 2022, 17:24Pa ako sad Haracica ne ubaci koji ima iskustvo igranja na tom terenu, onda ne znam kad ce
Da se vraca dok je Edis tu?
Pa bil se ti vratio da sjedis na tribini.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- dubioza144
- Kontakt:
A sad sjedi kod kuce
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ocekujem 40ak stepeni u gabeli.. to santosu odgovara ima brat da pokida sa 3 komada u mrezi pijacara
a slazem se i da bi ovu haracic trebao poceti to je njegov teren zna ga u dusu..

a slazem se i da bi ovu haracic trebao poceti to je njegov teren zna ga u dusu..

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Pa Beganovic onakav kakav jeste se osporava, Haracic jos nije dobio priliku i evo idealne sanse za to. Daj bar da vidimo da nemamo boljeg od Dzenica pa da znamo na cemu smo.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑02 avg 2022, 17:27Jel to znaci da je Vego starterCiroDiMarcio je napisao/la: ↑02 avg 2022, 17:24Pa ako sad Haracica ne ubaci koji ima iskustvo igranja na tom terenu, onda ne znam kad ce
A to sto si ti pogresno shvatio zbog cega sam upravo Haracica spomenuo je do tebe.
Što bi se vraćao? Sa nama nema ugovor, otišao je da traži bolje, nisam siguran da ga iko iz kluba uopšte i hoće.demirza1921 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 17:59Ukoliko Rijeka ne plati 100 000 eura vraća se. Oni nisu voljni plačati tako da vrlo vjerovatno je nazad..
Može negdje na amaterski u našoj ligi, jedino ako neko ne plati naknadu za njega.Dejan1921 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 18:23Što bi se vraćao? Sa nama nema ugovor, otišao je da traži bolje, nisam siguran da ga iko iz kluba uopšte i hoće.demirza1921 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 17:59Ukoliko Rijeka ne plati 100 000 eura vraća se. Oni nisu voljni plačati tako da vrlo vjerovatno je nazad..
Naši ga jesu htjeli, nudjen mu je veoma dobar ugovor, ali, on je odabrao drugi put. Uprkos svemu, ja bih ga volio vidjeti kod nas. Mada više nisam siguran koliko su nasi trenutno zainteresovani. Razumljivo, jbg....
-
- Kontakt:
Vrijeme majstora je prošlo ukoliko ti majstori ne donose prevagu na terenu. Gledajući nizove od 15 utakmica bez pobjede i jednu pobjedu na 11 utamica to se ne dešava. Ivica Osim je to najbolje objasnio sa primjerom trčanja objašnjavajući kiks Hrvata protiv Australije, to nisu samo motoričke sposobnosti to je doslovno igrač manje na terenu. Igrač koji ne može da trči ne može da igra, citiram Ivicu Osima.jointunija je napisao/la: ↑02 avg 2022, 14:14Da bi izborio evropu moraš biti zaštićen od strane sudija,to je uslov broj 1.BorbenaGljiva je napisao/la: ↑02 avg 2022, 12:38Semir Štilić je već tri pune, četvrta počela, sezone u klubu. Prva, skraćena, sezona vrhunska, ubjedljivo najbolji igrač lige, sam dobijao tekme, doslovno.I pojavi se prevara zvana korona, prevara što se tiče mjera i otimanja ljudskih prava i sloboda da se razumijemo. Drugu sezonu je počeo korektno, a onda niz od 15 utammica bez pobjede, motor ekipe, jah. Treća sezona počinje, mi u doslovnom raspadu, kontamo hoćemo li opstati u ligi, igrči bježe glavom bez obzira, a ovaj neće da igra, razlog - svađa sa Ivkovićem. Otjeramo levata Tomu dođe Edis, vrati se Štila i bude u suštini (pre)loš. Dokaz, niz od devet, odnosno osam utakmica bez pobjede, motor ekipe, jak motor, nema šta. Znači učestvovao je u dva katastrofalna niza bez pobjede u našoj, ****, ligi. Pametnom dosta.
Kaže ima dvije asistencije, poštujem, ali nema brzinu, igrač je manje, pogledati Zrinjskog iz prošle sezone i vezni red, prosjek 20 godina - trojica igrača. Ne treba biti kvantni fizičar pa vidjeti gdje se nalazi problem. Štila može sa klupe pomoći, kao starter, daBogda.
Ove sezone ima dvije asistencije gdje smo već -1 bod u odnosu na realno, Zrinjskog smo dobili na sreću, četiri igrača koja su počela protiv nas su startala protiv Tirane, a ligaške utakmice klubova koji u međuvremenu igraju Europu su već notorno problematične za igrače, od motiva do čuvanja nogu da se ne povrijede i izloga nebil se prodali. Žaljezničar kad je najjači bio je gubio tekme od Rudara iz Ugljevika, čini mi se, koja se igrala između Euro tekmi. što je najgore Zrinjski se isfulao i to dobro u prvom poluvrmenu. Doduše i mi smo se isfulali protiv Širokog.
Što se tiče Edisa, čovjek je dobio 4 od 17 utakmica. Vrhunski rezultat, ne pravi se pita od 3 km, jbgBender nije jedan od najboljih golmana lige, Coca stoper, Hodzić vrezni, a Santos krilo. Sve pozicije su korektno popunjene osim napada gdje je Edis dva puta odbio Nedima Hadžica koji je sada starter u Radomlju koje je na drugom jestu lige Slovenije i koje je dobilo Maribor. Haračić je doveden na njegov zahtjev, ne znam za Dženisa.
Ono što je gore od omjer 4 od 17 jeste 1 pobjeda od 11 koji trenutno imamo. Šest utakmica bez pobjede na Grbavici i to protiv Radnika, Leotara i dva puta Širokog, ove "jake" i ne računam kao kikseve. Što je najgore ovim sjebovima direktno štetiš klubu jer ubijaš posjetu. Još jedan ovakav kiks imaćemo nekoliko milja na Grbavici i belaj.
ps. da se razumijemo nisam za tjeranje samo da bi se tjeralo, mora biti bolja opcija, ali sa ovakvim Mulalićem mi Europu nećemo izboriti. On će dobiti Veleža u Gabeli, a onda će kiksati protiv Posušja, Slobode i Sloge, karikiram.
Ekipa koju imamo ima kvalitet da bez problema izborimo Europu, to što nas Malalić srozava i blamira na svakom koraku jeste traženja izgovora i opravdanja za sebe i svoje (ne)znanje. On nije trener za prvi tim Željezničara. Može kao pomoćnik ili OP.
pps. volio bih bas da griješim za Štilu i Edisa, niko sretniji od mene, ali avaj.....
Uslov broj 2,politika.
Hoćeš da kažeš da imamo veći kvalitet od Borca,TC,Veleža i da mi bez problema trebamo da izborimo Evropu,dok jedan Tatar ima veću platu od svih naših pridošlih igrača zajedno,avaj,malo nerealno.
Zrinjski i pasojede ne ubrajam.
Za Štilu se apsolutno ne slažem,izuzev motoričkih sposobnosti, jednog malo sporijeg majstora možemo istrpiti.
A što se tiče brojki,možemo ih okretati kako kome paše.
Zadnjih 12 utakmica,jedan poraz i to od Zrinjskog.
Nisam ni ja aman oduševljen Sabljom,ali ovo nije za tjeranje,bar zasad.
Jedan igrač iz Borca bi nam valjao, onaj mali debil Kulašin desno, Zakarić je smiješan i truntav, džaba plata Tataru, ne igra plata igra ekipa, Borac je (pre)loš s tim da imaju Vicu i ovaj portal iza leđa pa im je Europa haman pa sigurna. Znači ostaje jedno mjesto za koje konkurišemo mi, Velež i Tuzla.
Tuzla je ostala bez skoro kompletne ekipe iz prošle sezone, otišlo im je sedam - osam prvotimaca, ostali su Čeliković ( igrao kod nas, ništa posebno mada je uglavnom bio zadnji vezni ), Karjašević, Nukić, Fejzić, Mišić je dobar igrač, Kuzmanovića bi mogao biti pojačanje, a doveli su igrače tipa Veselinovića, Hrkaća, nekakvog iz regionalne lige Švice i tako dalje. Velika prednost u odnosu na nas jeste Jović koji je trener za Mulalića. Kod nas bi bez problema bili starteri Nukić i to na krilu, Karjašević i neko od napadača. Nema druže više Krpića, Dofa, Morisa, Džafića, Tomaševića i još nekoliko kvalitetnih igrača.
Velež je još gori, postigli su dva gola na pet utakmica ( prijateljske + Europa ), glat ispali od maltežana koji imaju 12 ili 13 profi igrača, ostali su amateri. Pogledaj im sastav protiv maltežana, niđe veze. Kod nas bi se hladno izborili za mjesto u ekipi Ovčina ( koji je sada povrijeđen )/Pantelić, Haskić i eventualno Pavić mada ni on nije kakva sreća. Pa njima je Hasanović starter koji je ekvivalent Hajdareviću, trči, udara, al ne zna dodati na pet metara.
Ne možeš okretati brojke kako hoćeš kada u zadnjih 11 utakmica imamo jednu pobjedu, devet remija i jedan poraz. To je dobro za Slobodu, za Željezničar baš i ne, to je sredina tabele sa tendencijom borbe za opstanak ako već tjeramo mak na konac. 11 utakmica i 12 osvojenih bodova, cirkus. Mulalić ima omjer 4 10 3 na 17 utakmica odnosno 22 osvojena boda u 17 odigranih kola. U kojem svemiru je to dobro, života ti i kako nije za tjeranja ? S tim da je upitno koga dovesti, pa bolje je ona hrvatska ubleha odradila posao od Edisa, jer je imala težu situaciju pa je izmišljao Bendera, Malića, Drinu, Beću, Zdunića. Crnčevića. Koga je to Mulalić promovisao odnosno koji igrač je napredovao pod Edisom ? Drine nema na mapi, Malić grohno, Beća također, Subašić stagnira na krilu, mali debil Kočević grijao klupu Vučenoviću, Hodžiću, Zecu. Eto Gasal se ko dohavizao malo, to mu možemo pripisati kao uspjeh.
Sablja je bas debakl, problem je koga dovesti umjesto njega.
Za kraj, što se tiče saveza i sudija, lako se to riješi, treba samo ponoviti recept iz Širokog i Valjića, čini mi se. Samo jednom i problem riješen.
Suma sumarum, pogrešno razmišljaš druže.
Pozz
Od malog igracinu napravili samo familija i komsija. Ko kad svaki roditelj misli da mu je dijete Ronaldinjo. Ne valjaju treneri, ne valja klub. Suplja priča. Tako je prevarant Ivkovic nama uvalio onog levata pa gdje prodje. Uz to mlatne cifru na Vistici.
Ko naša svaka sjednica kluba. Skupe se da lažu. Najave nešto i tako svaki put nista ne bude. Najava investitor dolazi! Građe se hoteli, ulaze u klub Al ne u sportski dio
eo početak mjeseca, nidze nikog..
Brko gljiva opet puko da valja.. njegovi tekstovi su naj naj! Ne valja onaj,kakav taj, levat, i to je to. Legendo imal ko da valja
Ko naša svaka sjednica kluba. Skupe se da lažu. Najave nešto i tako svaki put nista ne bude. Najava investitor dolazi! Građe se hoteli, ulaze u klub Al ne u sportski dio

Brko gljiva opet puko da valja.. njegovi tekstovi su naj naj! Ne valja onaj,kakav taj, levat, i to je to. Legendo imal ko da valja

Meni je isto žao što nije ostao, otvorilo bi mu se sigurno, dobijao bi minute. Ali sada nakon svega prihvatiti ga da se vrati, teško, i što kažeš razumljivo je.mavi je napisao/la: ↑02 avg 2022, 18:38Može negdje na amaterski u našoj ligi, jedino ako neko ne plati naknadu za njega.Dejan1921 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 18:23Što bi se vraćao? Sa nama nema ugovor, otišao je da traži bolje, nisam siguran da ga iko iz kluba uopšte i hoće.demirza1921 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 17:59
Ukoliko Rijeka ne plati 100 000 eura vraća se. Oni nisu voljni plačati tako da vrlo vjerovatno je nazad..
Naši ga jesu htjeli, nudjen mu je veoma dobar ugovor, ali, on je odabrao drugi put. Uprkos svemu, ja bih ga volio vidjeti kod nas. Mada više nisam siguran koliko su nasi trenutno zainteresovani. Razumljivo, jbg....
-
- Kontakt:
Misliš da bi kod Edisa igrao?Dejan1921 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 19:01Meni je isto žao što nije ostao, otvorilo bi mu se sigurno, dobijao bi minute. Ali sada nakon svega prihvatiti ga da se vrati, teško, i što kažeš razumljivo je.mavi je napisao/la: ↑02 avg 2022, 18:38Može negdje na amaterski u našoj ligi, jedino ako neko ne plati naknadu za njega.
Željezničar za život cijeli!
Ono malo vremena što je bio sa nama na pripremama izgledao je odlično na treninzima, kao da se i opustio dodatno, vjerujem da bi dobijao šansu, makar malo u početku. Kako god, trenirao bi sa prvim timom, bio u konkurenciji za utakmice. Ovako igra neke prijateljske utakmice gore, trenira sa juniorima, i pitanje je šta će biti na kraju s njim.SudoHusika je napisao/la: ↑02 avg 2022, 19:05Misliš da bi kod Edisa igrao?Dejan1921 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 19:01Meni je isto žao što nije ostao, otvorilo bi mu se sigurno, dobijao bi minute. Ali sada nakon svega prihvatiti ga da se vrati, teško, i što kažeš razumljivo je.mavi je napisao/la: ↑02 avg 2022, 18:38
Može negdje na amaterski u našoj ligi, jedino ako neko ne plati naknadu za njega.
-
- Kontakt:
Zato sto ne moze potpisat profesionalni ugovor dok nama neko ne isplati pare. Da li ce nac sponzore i sam platiti ili klub koji ga hoce nije bitno..Dejan1921 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 18:23Što bi se vraćao? Sa nama nema ugovor, otišao je da traži bolje, nisam siguran da ga iko iz kluba uopšte i hoće.demirza1921 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 17:59Ukoliko Rijeka ne plati 100 000 eura vraća se. Oni nisu voljni plačati tako da vrlo vjerovatno je nazad..
- MocMahale444
Sablja nece da ode jer je pod ugovorom, tako ako ga nogiras moze te tuziti.
Imamo 2 opcije kad aBd on ode. Mislim na D.H i gospodina V.J

Demke tivra se Sablja nas odvede u propast.

Vladexxx
“alli pored svega toga, trener Bijeljinaca Vlado Jagodić zna da je to ipak - Željo”
"Vidjelo se i danas koliko Željo vrijedi”
Imamo 2 opcije kad aBd on ode. Mislim na D.H i gospodina V.J

Demke tivra se Sablja nas odvede u propast.

Vladexxx
“alli pored svega toga, trener Bijeljinaca Vlado Jagodić zna da je to ipak - Željo”
"Vidjelo se i danas koliko Željo vrijedi”
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- jointunija
- Kontakt:
Da da,9 remija,od tih 9 remija je 6 bilo kao u nedjelju,razbiješ ih,ne možeš vjerovati šta nismo zabili,koliko prečki i stativa smo pogodili,u Tuzli Mekić sam sa centra trči i ne zabije,mi treneru psujemo.BorbenaGljiva je napisao/la: ↑02 avg 2022, 18:41Vrijeme majstora je prošlo ukoliko ti majstori ne donose prevagu na terenu. Gledajući nizove od 15 utakmica bez pobjede i jednu pobjedu na 11 utamica to se ne dešava. Ivica Osim je to najbolje objasnio sa primjerom trčanja objašnjavajući kiks Hrvata protiv Australije, to nisu samo motoričke sposobnosti to je doslovno igrač manje na terenu. Igrač koji ne može da trči ne može da igra, citiram Ivicu Osima.jointunija je napisao/la: ↑02 avg 2022, 14:14Da bi izborio evropu moraš biti zaštićen od strane sudija,to je uslov broj 1.BorbenaGljiva je napisao/la: ↑02 avg 2022, 12:38Semir Štilić je već tri pune, četvrta počela, sezone u klubu. Prva, skraćena, sezona vrhunska, ubjedljivo najbolji igrač lige, sam dobijao tekme, doslovno.I pojavi se prevara zvana korona, prevara što se tiče mjera i otimanja ljudskih prava i sloboda da se razumijemo. Drugu sezonu je počeo korektno, a onda niz od 15 utammica bez pobjede, motor ekipe, jah. Treća sezona počinje, mi u doslovnom raspadu, kontamo hoćemo li opstati u ligi, igrči bježe glavom bez obzira, a ovaj neće da igra, razlog - svađa sa Ivkovićem. Otjeramo levata Tomu dođe Edis, vrati se Štila i bude u suštini (pre)loš. Dokaz, niz od devet, odnosno osam utakmica bez pobjede, motor ekipe, jak motor, nema šta. Znači učestvovao je u dva katastrofalna niza bez pobjede u našoj, ****, ligi. Pametnom dosta.
Kaže ima dvije asistencije, poštujem, ali nema brzinu, igrač je manje, pogledati Zrinjskog iz prošle sezone i vezni red, prosjek 20 godina - trojica igrača. Ne treba biti kvantni fizičar pa vidjeti gdje se nalazi problem. Štila može sa klupe pomoći, kao starter, daBogda.
Ove sezone ima dvije asistencije gdje smo već -1 bod u odnosu na realno, Zrinjskog smo dobili na sreću, četiri igrača koja su počela protiv nas su startala protiv Tirane, a ligaške utakmice klubova koji u međuvremenu igraju Europu su već notorno problematične za igrače, od motiva do čuvanja nogu da se ne povrijede i izloga nebil se prodali. Žaljezničar kad je najjači bio je gubio tekme od Rudara iz Ugljevika, čini mi se, koja se igrala između Euro tekmi. što je najgore Zrinjski se isfulao i to dobro u prvom poluvrmenu. Doduše i mi smo se isfulali protiv Širokog.
Što se tiče Edisa, čovjek je dobio 4 od 17 utakmica. Vrhunski rezultat, ne pravi se pita od 3 km, jbgBender nije jedan od najboljih golmana lige, Coca stoper, Hodzić vrezni, a Santos krilo. Sve pozicije su korektno popunjene osim napada gdje je Edis dva puta odbio Nedima Hadžica koji je sada starter u Radomlju koje je na drugom jestu lige Slovenije i koje je dobilo Maribor. Haračić je doveden na njegov zahtjev, ne znam za Dženisa.
Ono što je gore od omjer 4 od 17 jeste 1 pobjeda od 11 koji trenutno imamo. Šest utakmica bez pobjede na Grbavici i to protiv Radnika, Leotara i dva puta Širokog, ove "jake" i ne računam kao kikseve. Što je najgore ovim sjebovima direktno štetiš klubu jer ubijaš posjetu. Još jedan ovakav kiks imaćemo nekoliko milja na Grbavici i belaj.
ps. da se razumijemo nisam za tjeranje samo da bi se tjeralo, mora biti bolja opcija, ali sa ovakvim Mulalićem mi Europu nećemo izboriti. On će dobiti Veleža u Gabeli, a onda će kiksati protiv Posušja, Slobode i Sloge, karikiram.
Ekipa koju imamo ima kvalitet da bez problema izborimo Europu, to što nas Malalić srozava i blamira na svakom koraku jeste traženja izgovora i opravdanja za sebe i svoje (ne)znanje. On nije trener za prvi tim Željezničara. Može kao pomoćnik ili OP.
pps. volio bih bas da griješim za Štilu i Edisa, niko sretniji od mene, ali avaj.....
Uslov broj 2,politika.
Hoćeš da kažeš da imamo veći kvalitet od Borca,TC,Veleža i da mi bez problema trebamo da izborimo Evropu,dok jedan Tatar ima veću platu od svih naših pridošlih igrača zajedno,avaj,malo nerealno.
Zrinjski i pasojede ne ubrajam.
Za Štilu se apsolutno ne slažem,izuzev motoričkih sposobnosti, jednog malo sporijeg majstora možemo istrpiti.
A što se tiče brojki,možemo ih okretati kako kome paše.
Zadnjih 12 utakmica,jedan poraz i to od Zrinjskog.
Nisam ni ja aman oduševljen Sabljom,ali ovo nije za tjeranje,bar zasad.
Jedan igrač iz Borca bi nam valjao, onaj mali debil Kulašin desno, Zakarić je smiješan i truntav, džaba plata Tataru, ne igra plata igra ekipa, Borac je (pre)loš s tim da imaju Vicu i ovaj portal iza leđa pa im je Europa haman pa sigurna. Znači ostaje jedno mjesto za koje konkurišemo mi, Velež i Tuzla.
Tuzla je ostala bez skoro kompletne ekipe iz prošle sezone, otišlo im je sedam - osam prvotimaca, ostali su Čeliković ( igrao kod nas, ništa posebno mada je uglavnom bio zadnji vezni ), Karjašević, Nukić, Fejzić, Mišić je dobar igrač, Kuzmanovića bi mogao biti pojačanje, a doveli su igrače tipa Veselinovića, Hrkaća, nekakvog iz regionalne lige Švice i tako dalje. Velika prednost u odnosu na nas jeste Jović koji je trener za Mulalića. Kod nas bi bez problema bili starteri Nukić i to na krilu, Karjašević i neko od napadača. Nema druže više Krpića, Dofa, Morisa, Džafića, Tomaševića i još nekoliko kvalitetnih igrača.
Velež je još gori, postigli su dva gola na pet utakmica ( prijateljske + Europa ), glat ispali od maltežana koji imaju 12 ili 13 profi igrača, ostali su amateri. Pogledaj im sastav protiv maltežana, niđe veze. Kod nas bi se hladno izborili za mjesto u ekipi Ovčina ( koji je sada povrijeđen )/Pantelić, Haskić i eventualno Pavić mada ni on nije kakva sreća. Pa njima je Hasanović starter koji je ekvivalent Hajdareviću, trči, udara, al ne zna dodati na pet metara.
Ne možeš okretati brojke kako hoćeš kada u zadnjih 11 utakmica imamo jednu pobjedu, devet remija i jedan poraz. To je dobro za Slobodu, za Željezničar baš i ne, to je sredina tabele sa tendencijom borbe za opstanak ako već tjeramo mak na konac. 11 utakmica i 12 osvojenih bodova, cirkus. Mulalić ima omjer 4 10 3 na 17 utakmica odnosno 22 osvojena boda u 17 odigranih kola. U kojem svemiru je to dobro, života ti i kako nije za tjeranja ? S tim da je upitno koga dovesti, pa bolje je ona hrvatska ubleha odradila posao od Edisa, jer je imala težu situaciju pa je izmišljao Bendera, Malića, Drinu, Beću, Zdunića. Crnčevića. Koga je to Mulalić promovisao odnosno koji igrač je napredovao pod Edisom ? Drine nema na mapi, Malić grohno, Beća također, Subašić stagnira na krilu, mali debil Kočević grijao klupu Vučenoviću, Hodžiću, Zecu. Eto Gasal se ko dohavizao malo, to mu možemo pripisati kao uspjeh.
Sablja je bas debakl, problem je koga dovesti umjesto njega.
Za kraj, što se tiče saveza i sudija, lako se to riješi, treba samo ponoviti recept iz Širokog i Valjića, čini mi se. Samo jednom i problem riješen.
Suma sumarum, pogrešno razmišljaš druže.
Pozz
I onda trehneš najbolju ekipu u ligi gdje te napokon malo sreća pogleda i onda omalovažavaš to,kao nisu igrali u fullu,a sam Jakirović kaže,da je zasluženo.
Da nismo primili gol ne bi ti riječi napisao da se ne lažemo.
Te sudije nas 5 godina povaljuju a ja taj recept nikako da se dogodi.
I čemu sve ovo kad sam kažeš da nemamo koga dovest.
Znači tjeraj po cijenu da klub ispašta,aferim za razmišljanje!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Hrammm1921 i 28 gostiju.