SVI NA KOŠEVO!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A zasto su oni vazni po pitanju nase posjete? Ides u inat njima?SedrenikHz je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:08Au videa hordii![]()
Sutra nema komšija me iznervirao, moram uciti, ovaj mi umro, ovaj mi bolestan, rodjak se zeni, zena mi se poradja i tako to.
SUTRA JE OBAVEZA DOCI NA KOŠEVO KAO I SVAKI NAREDNI PUT KADA IGRA SARAJEVO!
Sutra ide nova zadaca dušmanima po pitanju posjete, naše je da dođemo a njihovo da broje i pjene .
SUTRA 21h STADION KOŠEVO, SVI !
Zato što mrze sve što ima veze s našim klubom, a takvim najbolji odgovor je dati taj da odeš na Koševo a oni da te gledaju i pjene.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:11A zasto su oni vazni po pitanju nase posjete? Ides u inat njima?SedrenikHz je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:08Au videa hordii![]()
Sutra nema komšija me iznervirao, moram uciti, ovaj mi umro, ovaj mi bolestan, rodjak se zeni, zena mi se poradja i tako to.
SUTRA JE OBAVEZA DOCI NA KOŠEVO KAO I SVAKI NAREDNI PUT KADA IGRA SARAJEVO!
Sutra ide nova zadaca dušmanima po pitanju posjete, naše je da dođemo a njihovo da broje i pjene .
SUTRA 21h STADION KOŠEVO, SVI !
Ma fokus samo na FKS, ostali su nebitni.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:18Pa ides valjda zbog Sarajeva, a ne zbog dusmana i inata.
Ferrante071 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:27Ima li iko informaciju vezano za uklanjanje starog travnjaka sa Koševa, hoće li biti organizovano za zainteresovane da uzmu komad (busen) trave ili nisu o tome razmišljali uopšte jer vidim niko to ne spominje.
Nosi se to u Butmir dole ce se za neki teren upotrjebit.Ferrante071 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:27Ima li iko informaciju vezano za uklanjanje starog travnjaka sa Koševa, hoće li biti organizovano za zainteresovane da uzmu komad (busen) trave ili nisu o tome razmišljali uopšte jer vidim niko to ne spominje.
OK hvala.miky_hz je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:30Nosi se to u Butmir dole ce se za neki teren upotrjebit.Ferrante071 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:27Ima li iko informaciju vezano za uklanjanje starog travnjaka sa Koševa, hoće li biti organizovano za zainteresovane da uzmu komad (busen) trave ili nisu o tome razmišljali uopšte jer vidim niko to ne spominje.
Nista strasno za nekoga ko igra stalno pa se desi sitan izostanak,za njega je strašno realno,10 po 10 i njega nemaš vec nekih pola godine . To je naš Ermin Zec nažalost.
Pa i jest hronična, čim on ne igra par mjeseci, pa odigra po sata i opet na liječenje.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, boki86, Jadnimi, johntravolta123, Kyle88, MaroonBjelave, mire971, napoleon72, r3m1, Rodman, senad82, Vanja8 i 113 gostiju.