SVI NA KOŠEVO!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Premocan video Hordi
SVI NA KOŠEVO!
SVI NA KOŠEVO!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Joj Suljica travara 
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
A zasto su oni vazni po pitanju nase posjete? Ides u inat njima?SedrenikHz je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:08Au videa hordii![]()
Sutra nema komšija me iznervirao, moram uciti, ovaj mi umro, ovaj mi bolestan, rodjak se zeni, zena mi se poradja i tako to.
SUTRA JE OBAVEZA DOCI NA KOŠEVO KAO I SVAKI NAREDNI PUT KADA IGRA SARAJEVO!
Sutra ide nova zadaca dušmanima po pitanju posjete, naše je da dođemo a njihovo da broje i pjene .
SUTRA 21h STADION KOŠEVO, SVI !
- SedrenikHz
- Kontakt:
Zato što mrze sve što ima veze s našim klubom, a takvim najbolji odgovor je dati taj da odeš na Koševo a oni da te gledaju i pjene.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:11A zasto su oni vazni po pitanju nase posjete? Ides u inat njima?SedrenikHz je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:08Au videa hordii![]()
Sutra nema komšija me iznervirao, moram uciti, ovaj mi umro, ovaj mi bolestan, rodjak se zeni, zena mi se poradja i tako to.
SUTRA JE OBAVEZA DOCI NA KOŠEVO KAO I SVAKI NAREDNI PUT KADA IGRA SARAJEVO!
Sutra ide nova zadaca dušmanima po pitanju posjete, naše je da dođemo a njihovo da broje i pjene .
SUTRA 21h STADION KOŠEVO, SVI !
Nema mi ništa draže nego kada mrzitelji našeg kluba krenu sa komentarima, a ne mogu ti nista.
Vidimo se na Koševu !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa ides valjda zbog Sarajeva, a ne zbog dusmana i inata.
Bice sutra ludnica.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma fokus samo na FKS, ostali su nebitni.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:18Pa ides valjda zbog Sarajeva, a ne zbog dusmana i inata.
Kakvi dušmani kakvi bakrači.
Koševo Zapad
- Ferrante071
- Kontakt:
Ima li iko informaciju vezano za uklanjanje starog travnjaka sa Koševa, hoće li biti organizovano za zainteresovane da uzmu komad (busen) trave ili nisu o tome razmišljali uopšte jer vidim niko to ne spominje.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Ferrante071 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:27Ima li iko informaciju vezano za uklanjanje starog travnjaka sa Koševa, hoće li biti organizovano za zainteresovane da uzmu komad (busen) trave ili nisu o tome razmišljali uopšte jer vidim niko to ne spominje.
Nosi se to u Butmir dole ce se za neki teren upotrjebit.Ferrante071 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:27Ima li iko informaciju vezano za uklanjanje starog travnjaka sa Koševa, hoće li biti organizovano za zainteresovane da uzmu komad (busen) trave ili nisu o tome razmišljali uopšte jer vidim niko to ne spominje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Ferrante071
- Kontakt:
OK hvala.miky_hz je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:30Nosi se to u Butmir dole ce se za neki teren upotrjebit.Ferrante071 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:27Ima li iko informaciju vezano za uklanjanje starog travnjaka sa Koševa, hoće li biti organizovano za zainteresovane da uzmu komad (busen) trave ili nisu o tome razmišljali uopšte jer vidim niko to ne spominje.
Avramovski out deset dana nista strasno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nista strasno za nekoga ko igra stalno pa se desi sitan izostanak,za njega je strašno realno,10 po 10 i njega nemaš vec nekih pola godine . To je naš Ermin Zec nažalost.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Fudbalski klub Sarajevo će u narednim danima predstaviti Matiju Krivokapića kao novog napadača, saznaje portal Klix.ba.
Krivokapić, koji je nedavno napunio 19 godina, će na Koševo doći iz matične Podgorice, a radi se o jednom od najtalentovanijih igrača iz Crne Gore.
U prošloj sezoni u kojoj je Podgorica ispala u drugu ligu Krivokapić je odigrao 30 utakmica i postigao šest golova, što je bio povod da ga kontaktira Crvena zvezda.
Pregovori Krivokapića i prvaka Srbije su, na kraju, propali, a to je iskoristilo Sarajevo i dogovorilo njegov dolazak u glavni grad Bosne i Hercegovine.
Krivokapić je prošao sve mlađe selekcije Crne Gore, a za U21 reprezentaciju je na debiju prije dva mjeseca postigao pogodak protiv Luksemburga.
Krivokapić, koji je nedavno napunio 19 godina, će na Koševo doći iz matične Podgorice, a radi se o jednom od najtalentovanijih igrača iz Crne Gore.
U prošloj sezoni u kojoj je Podgorica ispala u drugu ligu Krivokapić je odigrao 30 utakmica i postigao šest golova, što je bio povod da ga kontaktira Crvena zvezda.
Pregovori Krivokapića i prvaka Srbije su, na kraju, propali, a to je iskoristilo Sarajevo i dogovorilo njegov dolazak u glavni grad Bosne i Hercegovine.
Krivokapić je prošao sve mlađe selekcije Crne Gore, a za U21 reprezentaciju je na debiju prije dva mjeseca postigao pogodak protiv Luksemburga.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 05 avg 2022, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Ferrante071
- Kontakt:
Bravo za upravu, Hadziju i ostale. Samo mlade talentovane iz regije pocet lagano dovoditi 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlično, da se još malo pojača konkurencija u napadu ako neko ne bude u formi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Pa i jest hronična, čim on ne igra par mjeseci, pa odigra po sata i opet na liječenje.
Naš Hazard
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.