NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

zamorano
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la zamorano » 05 avg 2022, 13:20

PonosniSmogovci je napisao/la:
05 avg 2022, 11:42
Bježite u pizdu maternu još ćemo se početi i lizati. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Nek živi ljubav, nek se rađa dan!
Nemaš se šta lizat,al ljudi su ispali ljudine naspram krmeta fude! Nek igraju,nek pobjedzuju i oba trofeja nek uzmu...nek im je Bilino sretno i beričetno! A to nek živi ljubav i nastavak stiha to je prevazidzeno i zaostalo ima 10 godina,to više ni djeca ne pjevaju ;)
::::SAMO ČELIK::::

zamorano
Kontakt:

Re: Čelični zid

Post Postao/la zamorano » 05 avg 2022, 13:30

Svaka čast momcima za organizaciju i skupljen novac! Šta če pisati to je najmanje bitno,šta god da piše isto novca je prikupljeno! Prema tome svaka vama čast! Nek glasaju momci koji su skupili novac i nek izaberu sami natpis na čeličnom zidu! Mislim da nije uopšte moralno da ja glasam i biram nešto u čemu ne učestvujem!
::::SAMO ČELIK::::

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 05 avg 2022, 15:57

Bježite u pizdu maternu još ćemo se početi i lizati. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

klub koji nam je pomogao u teskim vremenima je sarajevo,i to treba pamtit ,doce valjda vreme da budemo i mi ti koji ce nekom pomagati ,a o nekom kvazi ljubljenju i lizanju hmmmm ,a i ti pripazi malo na izrazavanje ima nas kojima je mati i umrla budi Regularan i ne vrijedzaj
inace bi volio da vise sarajevo osvoji ovo prvenstvio i kup nego bilo ko drugi ,mozda i sloboda al nisu momentalno jaki za tako nesto
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 05 avg 2022, 16:03

Podrzimo mi zrinjski do grupa da dogura, pa lobirat da dodju na BP igrati. Vratimo dug od drugih sto igraju u europi :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 05 avg 2022, 22:16

zamorano je napisao/la:
05 avg 2022, 13:20

Nemaš se šta lizat,al ljudi su ispali ljudine naspram krmeta fude! Nek igraju,nek pobjedzuju i oba trofeja nek uzmu...nek im je Bilino sretno i beričetno! A to nek živi ljubav i nastavak stiha to je prevazidzeno i zaostalo ima 10 godina,to više ni djeca ne pjevaju ;)
:clap:
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 06 avg 2022, 01:52

Ja sam za bilo koji prijedlog,svaka čast svima na skupljanju akcije i ovo nam je drugu po redu.Jače od mjesec dana razglabamo s temom šta i kako i koliko.Nadam se da će se brzo završit.
Što se tiče akcija na forumu od mene posljednja...
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 avg 2022, 11:35

Vazno je da pare idu u klub a to sta ce pisat nije toliko bitno sad bi trebalo ako citaju iz kluba forum malo pokrenuti akciju clanstva grad je pun ne znam zasto se ne postavljaju standovi zavrsavaju se odmori treba iskoristit jos ovo petnestak dana da probamo do 1000 doc ali tesko

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 avg 2022, 11:47

Steelman je upravu, krenuli smo jako i odlično i na kraju smo usrali i šefa i stanicu. Jeste najbitnije da smo pofino pogurali akciju, ali bezveze je da na zidu piše FORUMAŠI.

Kad već imamo priliku, treba ostavit neku upečatljivu poruku ili parolu.

I na kraju, Steelman treba vidjet da se neko iz uprave NK Čelika ili neko iz kluba registruje na forum i kad su akcije ovog tipa, da to ide preko njega.

Evo ova sad akcija, iako je po meni korektno provedena ipak je ukazala na neke propuste i zato bi neko iz kluba trebao da to preuzme na sebe, a ne običan forumaš.

Laudropa svaka čast, ja nikad to ne bih preuzeo na sebe.

Što se tiče ankete hajmo je poništit i postavit ponovo, a pare nek se uplate i nek budu operativne klubu što prije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 06 avg 2022, 11:56

Treba postovati svaciju zelju, donekle je steelman i upravu. Moj prijedlog je ako hocete da do kraja dana napisemo svi po prijedlog novi, sutra citav dan anketa i to je to. U ponedjeljak zvanicno akcija zavrsena.

Ali potrudite se svi da napisemo, da ne ostane opet na 2-3 prijedloga. Ako se slazete naravno, svi moramo biti zadovoljni ovom akcijom, da bi uzeli ucesce i u sljedecoj.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 06 avg 2022, 12:36

Ako zelite kako treba da se odradi bar taj drugi dio za sadrzaj na plocicama i anketu onda se potrudite svi malo. Postavite svoj prijedlog, pokusajte malo biti kreativni. Neka bude fin izbor i brojem prijedloga i kvalitetom sadrzaja. Neka rok za glasanje ne bude 1 dan nego neka stoji i to bar 5 dana. Treba imati malo vremena da se sve provede bez srkleta i da dobijemo najbolji rezultat.

Znaci jednostavno je, napise se fino rok za davanje prijedloga je npr. od 06.08. do 11.08., rok za glasanje je od 12.08. do 17.08. i to je to. Sadrzaj mora biti za 9 plocica. Nakon toga je jos bitno staviti u anketu svaki prijedlog onako kako jest da bi ljudi odmah vidjeli o cemu se radi, a ne da listaju svaki prijedlog pojedinacno po stranicama. Mora biti jasno uocljivo.

Cilj nam treba biti da ljudi kad prodju pokraj Čeličnog zida budu ponosni i zeljni da budu dio lijepe price. Forum neka u svakom smislu obogati tu pricu kako doprinosom lovom tako i svojim duhom.

Ovo je samo prijedlog, ali bitno je da se usmjeri kako treba. Kritika je bitna da se popravi kad nesto steka, pa nadam se da cemo finisirati kako treba. Laudrop je tu da to uveze, Pasha takodje. Odlucite kako odgovara.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 06 avg 2022, 12:57

I jos jedno pitanje. Da li je uplaceno 840 KM ili neko nije evidentiran?

Ako je uplaceno 840 KM, a zelimo 9 plocica onda i to ne ide.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Steelman
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Steelman » 06 avg 2022, 14:34

Sarajevu odgovara da igra tekme u Zenici, imaju sve uslove obezbijedjene bolje nego igdje. Imaju vec iskustvo, praksu i u dogovoru s nasim klubom su to ostvarili. Dobro Sarajevu, dobro Čeliku. Svako je tu gledao svoj interes.

Treba ih postovati kao veliki klub u bh. okvirima, sa tradicijom i navijacima. Uostalom, nas klub treba da ima dobar odnos sa svim klubovima, kako zbog poslovnih mogucnosti tako treba imati manire i pokazati velicinu naseg kluba.

Medjutim, navijacki ih treba je.bati na svakoj tekmi izmedju nasih klubova. To treba ocekivati isto od njih. Ne zbog neceg konkretnog ili neke mrznje, nego zbog rivaliteta. Neke tekme ce uvijek biti one visokog rizika. Rivalstvo nosi posebnu draz, tekme sa visokim nabojem uvijek imaju poseban smek. I treba da bude tako. Uvijek. Na dan tekme protiv Čelika, oni su neprijatelji, uostalom kao i svi ostali. Ko hoce da se lize, nek se lize, ali budi frajer i dodji sa obiljezjima FK Sarajevo ili nekog drugog rivala i popij pivo u centru Zenice kad igraju protiv Čelika ili obratno otidji sa Čelikovim obiljezjima u druge gradove gdje te vrebaju domacini, pa cete shvatiti da neke stvari ipak treba ostaviti onakvim kakvim jesu. Ko zeli biti mangup, neka bude i provocira, ali nikad se nece desiti da ce to biti normalna pojava da se navijaci ta 2 kluba ili nekih drugih rivalskih grupa i klubova druze za vrijeme svojih tekmi u kaficima grada domacina. Mi je.bemo njih, oni nas i sve to ide u sklopu lijepih i (sup)kulturnih drustvenih odnosa koji se podrazumijevaju. I sve 5.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 06 avg 2022, 15:56

Pasha je napisao/la:
01 avg 2022, 15:21
Ma mislio sam da samo upišem nick predlagača pošto je to pri pravljenju ankete jednostavnije.

Uglavnom, prijedlozi do srijede. U četvrtak ujutro stavljam anketu, do ponedjeljka ujutro, tj. četiri dana. I onda može laudrop do ponedjeljka u 3-4 dati konačni prijedlog u klub...
Evo ovo sam napisao 31.7. Znači to je bila nedjelja. To što za četiri dana je dato 4 prijedloga, je drugi par obuće.

Meni je anketu obrisati najlakše, ako je to što većina želi...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 06 avg 2022, 17:59

Joj jos tema Sarajevo hahaha,neka ih nek uzivaju i sad kad igraju to nema veze sa nama ,interes jest oba kluba al da su htjeli da su djubrad itekako su mogli zaobic Zenicu iz inata a realno oni gdje god igraju mogu dobit svakog ko domacini..
J.EBAT DA PJESMAMA A FIZICKI NE.Ostaje nam jos 7 dana do naseg ludil i napada na FL,nadam se vecoj podrsci publike jer klub zasluzuje

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 06 avg 2022, 18:27

Moraju slušati u Zenici :bih:

Još 7 dana i počinje naša borba za federalnu ligu :opaopa:

denisov

Post Postao/la denisov » 06 avg 2022, 23:33

Smijesna prica. Dosta o Sarajevu. Pricajmo o likCEtu

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 07 avg 2022, 09:29

Kakva nam je ovo postava igrala jucer, znal ko?
Haman ko i finale u Vitezu nesto kombinovano.
moSa likCe

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 07 avg 2022, 09:48

Koliko vidim ocito se ne vrijedi peglati. Nek se zavrsi kako god. Toliko.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 07 avg 2022, 10:15

jagamu je napisao/la:
07 avg 2022, 09:29
Kakva nam je ovo postava igrala jucer, znal ko?
Haman ko i finale u Vitezu nesto kombinovano.
Igrala kompletna druga postava, mislim da ovi momci nece nikad zajedno zaigrati u zvanicnoj utakmici. Al neka su indijanci dozivjeli da popljuju komentarima...

slika
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 07 avg 2022, 10:31

Problem našeg naroda je što će radije uzeti danas 50 maraka i završiti posao, nego pustiti da se polako razvija i za godinu uzeti 10 hiljada.

Duvnjak pametno radi sa ekipom. Igraš turnir, dvije utakmice u dva dana. Večina momaka može iznijeti to, ali zašto riskirati povrede. Koje su češće kod pretjeranog igranja.

Poštujem oba turnira koje smo već igrali više puta, Galibov praktično svake godine. Međutim, sem neke moralne satisfakcije i "prestiža", ne znači mnogo uzeti ove turnire. Zato i smatram, da je bolje probavati neke nove zamisli, isprobati što više igrača, nego po svaku cijenu osvajati turnire...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BLN030, leo1946 i 11 gostiju.