Pa jbga, nismo mi Sarajevo, Zrinjski ili neka jača ekipa da može parirat i Borcu i sudijama. Ovo je nama druga utakmica u PL ikad a njima četvrta samo ove sezone.Ferrante071 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:03OK sudija te "kara" niste ni prvi ni zadnji protiv bojca koji su ili koji će biti iskarani ali brate po meni je ovo dno dna od igre koju je Igman prikazaoKonjicBOY je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:01Kako pričaš tako svega ti. Evo kad god smo krenuli naprijed, već mu je pištaljka u ustima bila. Svira svako jbno povlačenje, svaki kontakt, sve. Šta ćeš drugo radit nego se valjat i molit Boga da njihovi igrači ne pogode okvir gola.Ferrante071 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 18:59Ovaj Igman je smiješan, realno veće piičke odavno nisam gledao na terenima PLBiH.
Valjanje, bez ikakve želje da se krene prema golu protivnika... A i ako se zajebuu pa se nađu na protivničkoj polovini imam osjećaj da sve rade samo da ne dođu u priliku da zaprijete.
Ko vas jeebe kad ste glupi ko kuurac
Buraz gledao sam utakmicu i pravo sam ljut... Sve stoji sudija te kara ali da se ne možeš stisnuti hebenih 2/3min do kraja i odbraniti tu nulu meni ne ide u glavu nikako. Imaš Bodula koji bi trebao znati sakriti loptu bar minutu jok on dva kontakta sa loptom nije spojioFKSDoGroba je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:04Protiv kurca BL kad im sudi gigovic je skoro pa nemoguce igrat. Ni Jurgen Klopp i Guardiola zajedno ne bi mogli nista u toj situacijiKonjicBOY je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:01Kako pričaš tako svega ti. Evo kad god smo krenuli naprijed, već mu je pištaljka u ustima bila. Svira svako jbno povlačenje, svaki kontakt, sve. Šta ćeš drugo radit nego se valjat i molit Boga da njihovi igrači ne pogode okvir gola.Ferrante071 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 18:59Ovaj Igman je smiješan, realno veće piičke odavno nisam gledao na terenima PLBiH.
Valjanje, bez ikakve želje da se krene prema golu protivnika... A i ako se zajebuu pa se nađu na protivničkoj polovini imam osjećaj da sve rade samo da ne dođu u priliku da zaprijete.
A doci ce dan kad ce i Vico otic pa ce se pisat po borcu svim silama nadam se da sele u sto nizi rang, amin
Nema se šta pravdat, kod Edisa će igrati kako god.FKSDoGroba je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:06To se uslikao na dan nase tekme samo da se opravda unaprijed ili da balansira![]()
Sve si upravu,lik bukvalno cim igrac Igmana skoci u vazdusni duel sa igracem Borca odma je faul, Sarajevo protiv Sloge nor Sloga bruku vise faulova al zasluzenih al ovo s5o Gigovic radi ovo je za zatvora mada su oni kao ekipa smjesni a tek igra hahahKonjicBOY je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:01Kako pričaš tako svega ti. Evo kad god smo krenuli naprijed, već mu je pištaljka u ustima bila. Svira svako jbno povlačenje, svaki kontakt, sve. Šta ćeš drugo radit nego se valjat i molit Boga da njihovi igrači ne pogode okvir gola.Ferrante071 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 18:59Ovaj Igman je smiješan, realno veće piičke odavno nisam gledao na terenima PLBiH.
Mora kruva da zadovolji cijeli grad i plavi i bordo dioFKSDoGroba je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:06To se uslikao na dan nase tekme samo da se opravda unaprijed ili da balansira![]()
Pa holy ti si stvarno ortodoksna sirovina. Ko je tebe vaspitao? Gorštaci?
Zamisli prijete traktoristi koji su bjezali iz Hr,napustali sumsku od straha al ih spasi NATO inace bi se oluja u uragan pretvorila pa bi morali traktorima iz BG dobrim madjarskim autoputemFKSDoGroba je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:13Jel ovo lesinari, oni koji su na Kupresu razvaljeni od kurca, prijete nekom danasnjim parolama? Hahahahahahah
Ovaj klub je cirkus kako na terenu tako na tribini majke mi![]()
![]()
BOSANSKI NOVI
Trenutno korisnika/ca: Firebase, MostarReds22, Mostarska i 13 gostiju.