FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Suljiću sve prekide oduzet' ako smije Feđa. Ne znam je l' gori onaj slobodnjak što vrati na 35 metara il' kad ne dobaci iz kornera. Penal ne bih da komentarišem.
- Burberry46
- Kontakt:
Najvaznije je da imamo igru, samo naprijed Dudicu.
Posjeta odlicna, bas je lijepo vidjeti sjever pun zastava.Bravo
Da je ova posjeta u Zenici bila pun stadion bi bio.
Idemo dalje nadam se da ce nam biti sretan stadion u Zenici. Gazimo dalje
Posjeta odlicna, bas je lijepo vidjeti sjever pun zastava.Bravo

Da je ova posjeta u Zenici bila pun stadion bi bio.
Idemo dalje nadam se da ce nam biti sretan stadion u Zenici. Gazimo dalje

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovo kao ona tekma sa Radnikom kad ga je Handžić zabio ovim ležećim fudbalerima. Drobarov toliko bez tekme, večeras kao da je u top formi. Siguran, miran na lopti, zna povući naprijed. Mogao bi biti stvarno top pojačanje, od Marina nažalost nema ništa. Ljekarski tim zakazao totalno...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne znam da li je iko spomenuo Andreja koji tri utakmice igra na neprirodnoj poziciji i odradjuje posao respektabilno. Isto treba napomenuti da ima 21 godinu i da djeluje preiskusno za svoje godine.
Veceras bi stvarno bila tuga da nismo pobijedili jer ce i svaki neutralni covjek koji je ovo gledao veceras reci da smo ih pojeli u svakom segmentu igre.
Takodjer bih volio protiv Tuzle da Suljic postigne gol jer je evidentno da se trudi i da mu je stalo ali ove sezone nikako da procepi a svi znamo da je u top 3 krila lige ako cak ne i najbolje samo da malo formu uhvati.
Veceras bi stvarno bila tuga da nismo pobijedili jer ce i svaki neutralni covjek koji je ovo gledao veceras reci da smo ih pojeli u svakom segmentu igre.
Takodjer bih volio protiv Tuzle da Suljic postigne gol jer je evidentno da se trudi i da mu je stalo ali ove sezone nikako da procepi a svi znamo da je u top 3 krila lige ako cak ne i najbolje samo da malo formu uhvati.
Koliko je bilo prilika trajece bar 30 min

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- JavierBosnia
- Kontakt:
Istok, psovanje Suljicu na driblinge., Kapicu na pogresna dodavanja, ismijavanje Catakovica kad je ulazio, za Dala isto. Nije kao nekad, ali vec se da naslutiti kako ce to izgledati nakon prvog kiksa
Al dobro to je negdje i normalno, uvijek ce takvih biti. Bitno je da je masa zadovoljna i pruza podrsku
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kako je u onoj kontri pred kraj stigao brat onog njihovog Cavanija za sirotinju i uklizao, ono je kapitenski bilo.keli je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:31Ne znam da li je iko spomenuo Andreja koji tri utakmice igra na neprirodnoj poziciji i odradjuje posao respektabilno. Isto treba napomenuti da ima 21 godinu i da djeluje preiskusno za svoje godine.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Stao u red u pola 9, zakasnio 15 minuta na utakmicu. Koja budala za utakmicu na kojoj se ocekuje 10.000 odluči da se karte prodaju u 3 kokosinjca, u jednom su radili pod svjecom. BRUKA.nokee je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:45Super sve veceras hvala Bogu. Bojao sam se da nam se ne osvete one precke i penal al dobro je. Musa no coment, jedan od boljih bekova sto smo imali sigurno..
Ustvari nije sve bas super, ne znam je ko spomenuo ali ono s kartama je otjeralo 1000 da ne prisustvuju utakmici.. Kakav je ono cirkus? Pa cekalo se po pola sata za istok i zapad. Ja na sjeveru na kraju bio, nisam mogao cekati za zapad. 20 do 9 je cekalo 500 ljudi za karte
Sve ostalo za 10
- HordasOdMalena
- Kontakt:
U odsutvu banovanog brata.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Debilu ne bi ni mogao igrat posudjen je igrac a i vidi za sta dade zuti a pogotovo crveni uzas gigovic a i ovaj nista bolji nije veceras bio Sabrija smrad kud i njega nisu zapalili
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakav antifudbal od bjednika iz Posusija, pa da covjek ne povjeruje da je to doslo da se valja i krade vrijeme od 1. minute. Zalosno je koliko su opstrurali igru a jos zalosnije sto im je to onaj fakin od sudije pustao. Sto je nazalsonije oni misle kako su oni kao igrali jvalitetno a u stvari cista antipropaganda fudbala.
Svak cast nasim momcima na zalaganju, Suljicu sve ok al kani se izvodnenja prekida molim te.
P.S. onaj cirkus sa prodajom karata sa po jednim likom po tribini je zalostan. Sramota koja se guzva stvorila, usao sam na utkmicu u 20.minuti.
Svak cast nasim momcima na zalaganju, Suljicu sve ok al kani se izvodnenja prekida molim te.
P.S. onaj cirkus sa prodajom karata sa po jednim likom po tribini je zalostan. Sramota koja se guzva stvorila, usao sam na utkmicu u 20.minuti.
U novi boj ...
Ma Andrej je nas najbolji igrač i abd iduci koji ce poderati sa cifrom za odlazak
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Jbg nisu mozda i trebali ali eto kad su psovali realno su psovali hahaJavierBosnia je napisao/la: ↑07 avg 2022, 00:33Istok, psovanje Suljicu na driblinge., Kapicu na pogresna dodavanja, ismijavanje Catakovica kad je ulazio, za Dala isto. Nije kao nekad, ali vec se da naslutiti kako ce to izgledati nakon prvog kiksa
Al dobro to je negdje i normalno, uvijek ce takvih biti. Bitno je da je masa zadovoljna i pruza podrsku
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, budzak, Fudo, insimadop, napoleon72, Vanja8 i 60 gostiju.