FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
znaci da je Avram spreman neko bi mora na tribine
Ikic Cirjak Musa Drobarov Tomasevic i Avram
jedan viska
plus ako dodje Abubaakr i Crnogorac trojca na tribine
Ikic Cirjak Musa Drobarov Tomasevic i Avram
jedan viska
plus ako dodje Abubaakr i Crnogorac trojca na tribine
Nije Tomasevic stranac.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Tomasevic je iz Istocnog Sarajeva haha
-
- Kontakt:
Čirjak
Ikić
Musa
Drobarov
Krivokapić
Abubakar
Avramovski
Od Avramovskog nažalost nema ništa, ali i da se vrati biće tu i problema sa kartonima kod stranaca, tako da rotiraće se to.
Ikić
Musa
Drobarov
Krivokapić
Abubakar
Avramovski
Od Avramovskog nažalost nema ništa, ali i da se vrati biće tu i problema sa kartonima kod stranaca, tako da rotiraće se to.
-
- Kontakt:
Iskreno ne znam

Imao sam 10-12 g. i bio na moru sa skolom i tad sam bio etablirani fan Sarajeva. Kako je doslo da ga upoznam ne znam, samo znam da je imao auto i da ide nazad u Sa. Ja djecak molio da idem sa njim kuci, a ucitelji naravno nisu dozvolili. To i danas pamtim, a bilo je 1969/70 g.
Znam da je igrao te godine protiv Zelje i da ga bas publika nije mazila, sta je bilo kasnije ne znam. Ako znate vise(moram Vas persirati) onda ste u najboljim 70-tim

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Pravi Sarajlija. Starosjedilac

Ah ti naprica ko da je bio 200 sa 110Samozdravlje je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:22Hvala Bogu, Gosp Mirvicu i navijacima FKS (Hz,Istoku i Zapadu), svi ostali od portira, preko igraca,SS, SD i direktorice su yebeni profesionalci koji dobro zive od FKS.
Sinoc mi pozlilo, pratio do 60 min. i vidim nije mi dobro,gledao Zadrugu. Pritisak 160/95/ puls 96. Tek jutros(sad) 130/92/ puls 69. Sta mi radis FKS.![]()

Sta je to za tebe...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Traži Hadžija stopera kako znaš da nas ne košta rezultata, šteta bi bilo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Helifilm nam radi aftermovie.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 17:17Halide sve najbolje zelim da zavrsis u Real Madricu, al moje misljenje da ce on u pl bh vrlo brzo..poprilicno ne kvalitetan igrac al ako ga francuzu dignu svaka castSamozdravlje je napisao/la: ↑07 avg 2022, 17:08IMA LI IKO OD PLJUVACA HALIDA SABANA SABANOVICA DA KAZE NEKU RIJEC ? ZIV NAM ZDRAV I USPJESAN U ZIVOTU BIO SINE HALIDE, A I U IGRI ZVANOJ FUDBAL. I OVIH 90+ MINUTA JE DOVOLJNO, A SVAKA DALJNA MINUTA JE NADOGRADNJA. ALLAH TE NAGRADIO, PROSLAVI NAM AKADEMIJU BH SINE![]()
PS. Sjeca li se neko na forumu, kad sam ovdje pisao svaki njegov dodir fudbala(min. i sec). Bilo je smjesno, ali i poucno. AKADEMIJA FKS.
Samozdravlje je prvo drug pitarcina od glave do pete.. pozdrav i halali za halida al meni izgleda fa on nema taj x faktor al daj boze da sam u krivu i da napravi karijeru SALIHAMIDZICA
Ne popustam ja ovu lijepu vijest. Da vise ni minute ne odigra ovo je top. Nismo ni svjesni da Akademac mozda izadje na megdan Mesiju & comp.

HALIDE

Sljedeca Auxerre (14.08. u 15:00), PSG (11.01.2023 u 19:00)

-
- Kontakt:
forgempp je napisao/la: ↑07 avg 2022, 21:48Ah ti naprica ko da je bio 200 sa 110Samozdravlje je napisao/la: ↑07 avg 2022, 12:22Hvala Bogu, Gosp Mirvicu i navijacima FKS (Hz,Istoku i Zapadu), svi ostali od portira, preko igraca,SS, SD i direktorice su yebeni profesionalci koji dobro zive od FKS.
Sinoc mi pozlilo, pratio do 60 min. i vidim nije mi dobro,gledao Zadrugu. Pritisak 160/95/ puls 96. Tek jutros(sad) 130/92/ puls 69. Sta mi radis FKS.![]()
![]()
![]()
Sta je to za tebe...

Hvala drug

Prijatelju moj, ne moraš me persirati. Ti si moj brat, kao i ostali pitati.Samozdravlje je napisao/la: ↑07 avg 2022, 21:44Iskreno ne znam![]()
Imao sam 10-12 g. i bio na moru sa skolom i tad sam bio etablirani fan Sarajeva. Kako je doslo da ga upoznam ne znam, samo znam da je imao auto i da ide nazad u Sa. Ja djecak molio da idem sa njim kuci, a ucitelji naravno nisu dozvolili. To i danas pamtim, a bilo je 1969/70 g.
Znam da je igrao te godine protiv Zelje i da ga bas publika nije mazila, sta je bilo kasnije ne znam. Ako znate vise(moram Vas persirati) onda ste u najboljim 70-tim![]()
A to za 70- te je nebitno, ali bez lažne skromnosti mnogo ja znam o našem klubu.
Puno zdravlja ti želim i svaki hajr.
-
- Kontakt:
Dobar je Musa bio sinoc, lijepo ga Dudic savjetovao nista poprecne u sirinu, malo je falilo da .... Musa je k, ali bi Halid u ovoj ekipi i sa ovim trenero imao sad bar 3-4 asis. Sjecas li se gadjanja u glavu Mersudina protiv Zelje ? Pokidao ligamente, pa opet neko misli da je dostojan 90+ min. u L5.LegendKiller je napisao/la: ↑07 avg 2022, 18:00Ja Halidu želim sve najbolje u karijeri, ali ono što je kod nas igrao zadnju godinu je loše bilo. Nikada ne bi dali jučer onaj gol da je umjesto Muse bio Halid.Samozdravlje je napisao/la: ↑07 avg 2022, 17:08IMA LI IKO OD PLJUVACA HALIDA SABANA SABANOVICA DA KAZE NEKU RIJEC ? ZIV NAM ZDRAV I USPJESAN U ZIVOTU BIO SINE HALIDE, A I U IGRI ZVANOJ FUDBAL. I OVIH 90+ MINUTA JE DOVOLJNO, A SVAKA DALJNA MINUTA JE NADOGRADNJA. ALLAH TE NAGRADIO, PROSLAVI NAM AKADEMIJU BH SINE![]()
PS. Sjeca li se neko na forumu, kad sam ovdje pisao svaki njegov dodir fudbala(min. i sec). Bilo je smjesno, ali i poucno. AKADEMIJA FKS.
Bio starer i u pripremnim . DOBAR JE I PREDOBAR NAS AKADEMAC HALID.

-
- Kontakt:
Kad sam pri "sutu" zna li neko sta FC St. Luis ? Je li kod njih PO ?
Mislim na Pidru ? Hvala.
Mislim na Pidru ? Hvala.
-
- Kontakt:
Da mi je znati gdje su oni za Avrama sto su se smijali kad sam govorio da je ozbiljno da nece moci nema strucnjaka
-
- Kontakt:
Napisi, molim te, da ovi momci saznaju da su nam nekad igraci(najcesce) igrali po 7-8 god.(takav zakon bio). Napisi o pravim igracima i ljudima, a ne spominju se kao legende. Svetozar,Refik,Edhem,Rade,Mirso,2x Bosko, o Vahidinu nemoj jer znaju (pricao sam im

Bio ovdje jedan drug, pravi @poeta, znao puno, ali nismo iz istog filma. @poeta s njima cugao, a ja prodavao "novine za sjedenje"

Pozdrav i svaki hajr i tebi

- Objektivac1946
- Kontakt:
Joj fasova upalu grla sinoć, Merso Merso šta mi radiš 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Igrao je za drugi tim.Samozdravlje je napisao/la: ↑07 avg 2022, 22:27Kad sam pri "sutu" zna li neko sta FC St. Luis ? Je li kod njih PO ?
Mislim na Pidru ? Hvala.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, bhfanatic14, Bosniacum Lilium, budzak, Burberry46, Direktorcic, Google Adsense [Bot], Hamagara, hazarder, keli, kraljlavova, MSOZ101, nedimmmm1337, Noke995, Paromlinac, robertkosar, samoFKS, sekac, ShofaII, Suki46, TETRAPAK, ŠTA_JE i 158 gostiju.