U pravu si ali mora negdje biti fula, nijedan klub to ne odradi perfektno.tenpenny je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:06Jos je neozbiljnije sto se nastavila praksa dovođenja hodajucihnokee je napisao/la: ↑08 avg 2022, 08:46Po meni je bilo nekako neozbiljno ne traziti stopera poslije odlaska Mujakica a kamoli sad poslije povrede Anicica, plus Drobarov je lohotan jos uvijek. Nekako kockanje.
Najslabiji dio ekipe ce nam biti stoperi, to je ocito.. E sad, to se moze pokazati protiv jacih ekipa. Recimo da je Anicic duza pauza, ostajes na Drobarovu i Traki kao jedinim pravim stoperima, neko ko pretenduje za titulu to je bas pretanko. Tako da jedan stoper je pod moranje
povreda.To je ozbiljna lakrdija u klubu,ali sad je hajp sve bajno i krasno pa o tome ni rijeci.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tako je. Uvijek znaš da u svakom trenutku lik može uzeti loptu i predriblati par igrača te napraviti šansu il dat gol. I mi bi takvog igrača zakucali na klupu, igrača kakva nemaju 3 u čitavoj ligi.mma_hz je napisao/la: ↑08 avg 2022, 10:30Ma Suljic je igrac kojeg moras trpiti ,jer on koliko god pegla loptu u svakom trenutku moze napraviti sansu.Ima muda da krene kao i onaj Kobiljar,bas me prijatno lik izenanadjuje.Nije ona varijanta tipa Djokanovica ili malog Ramica odmah prvom do sebe i to je to vec pokusava uvijek nesto.
Ja npr bas gotivim igrace tipa Suljica pa eto i Kobiljara ovako kako igra trenutno.
Što se tiče štopera, Andrej nam je novi štoper. Meni je ove 3 utakmice fantastičan bio, ko Maskerano birvaktile.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nista bolji nije Musa od Tomasevica u ova prva tri kola. Vrlodobri su obojica, nego se ovaj hajpa dodatno jer je tamnoput, tuzno ali istinito. Da ko ne pomisli nesto drugacije, prezadovoljan sam obojicom, samo nek ovako nastave.propoklopac je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:47U ovom sastavu je trenutno zagarantovano samo Suljicu Cirijaku i Musi svi ostali se redaju po potrebi, sreca pa se Feđa pitafeniksptica je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:38I nemoj.
Jasno je receno da za tu poziciju vjerovatno u ovom trenutku bolje pase i bolji je igrac Dzafic i tjt. Suljic nek dokaze suprotno i nek igra![]()

-
- Kontakt:
Mihojevic treba da dodje kao rijesenje za stopera
-
- Kontakt:
Bravobodi123 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:46Nemamo boljeg. Suljić je naše daleko najbolje krilo ako ne računaš rahmetliju Avramovskog.feniksptica je napisao/la: ↑08 avg 2022, 10:30Dobar je Suljic al vjerovatno imamo boljeg igraca u ovom trenutku za tu poziciju i to je to. Ljubav prema klubu na jedu stranu a profesionalost ipak staviti ispred.
Na stranu to što mu treba oduzeti penale i kornere, prekide jer ima boljih u ekipi za toga. Ali Asmir je igrač koji ima brzinu, dribling i finesu što u ovoj ligi zlata vrijedi i što nema nijedno naše drugo krilo. Uvijek je sposoban predriblati nekoga i napraviti višak po strani, ili gurnuti loptu na malom prostoru iza leđa odbrani. Ko je pratio protiv Posušja vidio je koliko je puta Tomaševića izbacio na čist centaršut. Takvog driblera u ekipi nemamo i Suljić apsolutno da mora igrati, klasa iznad ove lige.
Svi smo evo zavolili Ikića koji je mnogo dobar dečko i pravi profesionalac, ali recimo da uporedimo šta je on uradio protiv Posušja - otprilike ništa. Nema driblinga i ne zna se osloboditi čuvara, izgubio mnogo lopti... prijetnja je šut koji ima i zato će nam dobro doći jer imamo 2 potpuno različita krila. Asmir je mnogo jači na lopti od njega.
Smiješno je Suljića pljuvati i zakucavati na klupu jer je eto promašio penal i pogodio prečku, a niko da spomene šta lik u build-upu za nas radi i koliko prostora izvlači jer ga konstantno moraju udvajati, ako ga pustiš 1 na 1 ode lik, baš velika klasa.
Nama šta treba to je jedini bolja devetka iako Feđa konstantno ponavlja da ih imamo dovoljno i da ne bi ostavljali Ahmetovića da smo htjeli dovoditi koga. Ali ni Nardin ni Hamza se ne snalaze najbolje u ovom sistemu kao najistureniji.
Hladno objasnjeno

Ako cemo realno, nije izvodivo ni da samo dovodis mlade momke (iako sam za to) Drobarov nije minute propustio proslu sezonu, pa evo povreda kod nas. Anicic ok rizikovalo se s njim malo iako mislim da je klasa, nebi igrao u Turskoj toliko sigurno. Al ako se sjetimo slicno se rizikovalo i sa Milicevicem koji je imao tesku povredu i veliku pauzu. Ok jest malo mladji od ovoga. Predpostavljam da se islo sa tim da imamo iskusniju zadnju liniju a mladji na ostalim pozicijama..tenpenny je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:06Jos je neozbiljnije sto se nastavila praksa dovođenja hodajucihnokee je napisao/la: ↑08 avg 2022, 08:46Po meni je bilo nekako neozbiljno ne traziti stopera poslije odlaska Mujakica a kamoli sad poslije povrede Anicica, plus Drobarov je lohotan jos uvijek. Nekako kockanje.
Najslabiji dio ekipe ce nam biti stoperi, to je ocito.. E sad, to se moze pokazati protiv jacih ekipa. Recimo da je Anicic duza pauza, ostajes na Drobarovu i Traki kao jedinim pravim stoperima, neko ko pretenduje za titulu to je bas pretanko. Tako da jedan stoper je pod moranje
povreda.To je ozbiljna lakrdija u klubu,ali sad je hajp sve bajno i krasno pa o tome ni rijeci.
Realno malo su nas i pehovi krenuli i to sve na jednoj poziciji. Opet vjerujem da ce u klubu naci prava rijesenja.
e priče ko da imamo 4/9 bodova a ne 9/9. puno povjerenje feđi dudicu i ekipi koju izvede. izdominirali smo sve tri utakmice, samo tako dalje.
Samo naprijed Saraj'vo!
- Shategabri
- Kontakt:
Sve ok, Suljic je u padu forme, nije strasno los al nije ni za osuda vala.feniksptica je napisao/la: ↑08 avg 2022, 10:30Dobar je Suljic al vjerovatno imamo boljeg igraca u ovom trenutku za tu poziciju i to je to. Ljubav prema klubu na jedu stranu a profesionalost ipak staviti ispred.
Drugo, sta je to pokazao Dzafic da bude odjednom toliko ispred Suljica? Trece vidim i Ikic je zakucao desnu stranu.. A protiv Posusja nije se vidio na terenu, realno! Zato ga je i izveo.. Tako da polako, vidi neke stvari i Dudic nije levat..
- Shategabri
- Kontakt:
Tomašević odrađuje korektno svoj posao i rekao bih da je upgrade u odnosu na prošlu sezonu.Benko123 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:51Nista bolji nije Musa od Tomasevica u ova prva tri kola. Vrlodobri su obojica, nego se ovaj hajpa dodatno jer je tamnoput, tuzno ali istinito. Da ko ne pomisli nesto drugacije, prezadovoljan sam obojicom, samo nek ovako nastave.propoklopac je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:47U ovom sastavu je trenutno zagarantovano samo Suljicu Cirijaku i Musi svi ostali se redaju po potrebi, sreca pa se Feđa pitafeniksptica je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:38
I nemoj.
Jasno je receno da za tu poziciju vjerovatno u ovom trenutku bolje pase i bolji je igrac Dzafic i tjt. Suljic nek dokaze suprotno i nek igra![]()
![]()
Musa ima više vica u igri, driblinzi, bacanje igrača na glavu i brži je, trči na neke lopte na koje svi drugi odustaju.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ne treba tako cijeniti igrače, nekad ne ide, na ovoj sa Posušjem nam se sve podrepilo, tako da je na kraju jedino bitno tri boda.nokee je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:56Sve ok, Suljic je u padu forme, nije strasno los al nije ni za osuda vala.feniksptica je napisao/la: ↑08 avg 2022, 10:30Dobar je Suljic al vjerovatno imamo boljeg igraca u ovom trenutku za tu poziciju i to je to. Ljubav prema klubu na jedu stranu a profesionalost ipak staviti ispred.
Drugo, sta je to pokazao Dzafic da bude odjednom toliko ispred Suljica? Trece vidim i Ikic je zakucao desnu stranu.. A protiv Posusja nije se vidio na terenu, realno! Zato ga je i izveo.. Tako da polako, vidi neke stvari i Dudic nije levat..
Koševo Zapad
da bog da svaki korner suljic izvodio a mi tri boda upisali
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Može ako hoće Ismir i amidza da se utale milion euraHordasDolacMalta je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:52Mihojevic treba da dodje kao rijesenje za stopera
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Nisam siguran kako mislis da sam "cijenio" igrace al evo odgovoricu. Protiv posusja smo mi odigrali vrhunsku utakmicu, srece je falio jedino, to "jedino su bitna tri boda" nekako vise pase kad lose odigras pa upises tricu. Al hajd. Nisam kudio nikoga, 8 igraca je odigralo odlicno, al eto kad bi nekoga izdvojio, Ikic je slabo sta ponudio, zabijao se cesto u igrace, par slabih suteva itd. A evo vidim Suljic nam kao najgori.. Pa ne znam.. Naravno to je jedna utakmica.. Ne kudim da se zna odma!Shategabri je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:00Ne treba tako cijeniti igrače, nekad ne ide, na ovoj sa Posušjem nam se sve podrepilo, tako da je na kraju jedino bitno tri boda.nokee je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:56Sve ok, Suljic je u padu forme, nije strasno los al nije ni za osuda vala.feniksptica je napisao/la: ↑08 avg 2022, 10:30Dobar je Suljic al vjerovatno imamo boljeg igraca u ovom trenutku za tu poziciju i to je to. Ljubav prema klubu na jedu stranu a profesionalost ipak staviti ispred.
- Shategabri
- Kontakt:
Priznaćeš kako se utakmica primicala kraju, nervoza bila sve jača

Ako ima neko da bolje izvodi kornere, onda što da ne, trebamo to pretvoriti u prednost.
Ako će onako izvoditi, onda bolje da je odmah u gol aut zapuca.
Koševo Zapad
idealan ali teskoHordasDolacMalta je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:52Mihojevic treba da dodje kao rijesenje za stopera
jeste ali vjeruj mi pored onakvog zalaganja i borbe i da je ostalo 0-0 ja ne bi rijec rekao. Ima boljih izvodjaca to stoji ali vjerovati Dudicu i ostalimaShategabri je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:06Priznaćeš kako se utakmica primicala kraju, nervoza bila sve jača![]()
Ako ima neko da bolje izvodi kornere, onda što da ne, trebamo to pretvoriti u prednost.
Ako će onako izvoditi, onda bolje da je odmah u gol aut zapuca.
Jao reakcija ako se istakne da neki igrac u necemu grijesi... Ne vidim da neko psuje i vrijedja igrace.
Neki ljudi su bas alergicni na to ako neko ima bar malo drugacije misljenje.
Ako nekom to smeta u tolikoj mjeri onda je i bolje da nikad ne ulaze na forum i citaju temu.
Neki ljudi su bas alergicni na to ako neko ima bar malo drugacije misljenje.
Ako nekom to smeta u tolikoj mjeri onda je i bolje da nikad ne ulaze na forum i citaju temu.
You are someone else I am still right here
- Shategabri
- Kontakt:
Ma samo sam se osvrnuo za Džafića i Ikića, utakmicu prije ušli i svima puna usta hvale, sad ne valjaju.nokee je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:05Nisam siguran kako mislis da sam "cijenio" igrace al evo odgovoricu. Protiv posusja smo mi odigrali vrhunsku utakmicu, srece je falio jedino, to "jedino su bitna tri boda" nekako vise pase kad lose odigras pa upises tricu. Al hajd. Nisam kudio nikoga, 8 igraca je odigralo odlicno, al eto kad bi nekoga izdvojio, Ikic je slabo sta ponudio, zabijao se cesto u igrace, par slabih suteva itd. A evo vidim Suljic nam kao najgori.. Pa ne znam.. Naravno to je jedna utakmica.. Ne kudim da se zna odma!Shategabri je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:00Ne treba tako cijeniti igrače, nekad ne ide, na ovoj sa Posušjem nam se sve podrepilo, tako da je na kraju jedino bitno tri boda.nokee je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:56
Sve ok, Suljic je u padu forme, nije strasno los al nije ni za osuda vala.
Ja ne govorim ni za Suljića da ne valja, daleko od toga, al ako nešto nije ok, valjda se to smije reći.
Generalno smo mi osjetljivi na te kornere i penale, jbg ja kao dugogodišnji posjetioc Koševa sam se nagledao historijski promašenih penala, a ne mogu da se sjetim kad je korner bio opasnost za protivnički tim.
Ma ja te razumijem, kakvo kuđenje, al neki odmah skaču za vrat

Nisam nikad bio pljuvač FKS, neću ni sad. O nekim stvarima raspravljamo i to je to.
Ja sam nakon druge prečke rekao ovo je bitno samo dobiti, nije bitno kako, nekim nagurancem i puna šaka brade.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, nedimmmm1337, Sazg i 68 gostiju.