Shategabri je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:10
nokee je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:05
Shategabri je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:00
Ne treba tako cijeniti igrače, nekad ne ide, na ovoj sa Posušjem nam se sve podrepilo, tako da je na kraju jedino bitno tri boda.
Nisam siguran kako mislis da sam "cijenio" igrace al evo odgovoricu. Protiv posusja smo mi odigrali vrhunsku utakmicu, srece je falio jedino, to "jedino su bitna tri boda" nekako vise pase kad lose odigras pa upises tricu. Al hajd. Nisam kudio nikoga, 8 igraca je odigralo odlicno, al eto kad bi nekoga izdvojio, Ikic je slabo sta ponudio, zabijao se cesto u igrace, par slabih suteva itd. A evo vidim Suljic nam kao najgori.. Pa ne znam.. Naravno to je jedna utakmica.. Ne kudim da se zna odma!
Ma samo sam se osvrnuo za Džafića i Ikića, utakmicu prije ušli i svima puna usta hvale, sad ne valjaju.
Ja ne govorim ni za Suljića da ne valja, daleko od toga, al ako nešto nije ok, valjda se to smije reći.
Generalno smo mi osjetljivi na te kornere i penale, jbg ja kao dugogodišnji posjetioc Koševa sam se nagledao historijski promašenih penala, a ne mogu da se sjetim kad je korner bio opasnost za protivnički tim.
Ma ja te razumijem, kakvo kuđenje, al neki odmah skaču za vrat

šta ti znaš, Feđa je trener
Nisam nikad bio pljuvač FKS, neću ni sad. O nekim stvarima raspravljamo i to je to.
Ja sam nakon druge prečke rekao ovo je bitno samo dobiti, nije bitno kako, nekim nagurancem i puna šaka brade.
Ma naravno, forum i jeste da se nekad nesto raspravi

Suljic nekako bude ili jedan od boljih na terenu ili jedan od gorih, par je moj utisak takav. Nekako nema sredine. Ja sam samo rekao da mi je bezveze spominje se samo on, ako vec raspravljamo o tome ko je najmanje pokazao zadnju tekmu onda ide i Ikic tu sigurno. Al hajd, generalan utisak jeste da ekipa igra odlicno pa je to sve u redu. Nekad iskoci ovaj nekad onaj, bitno da se dobro timski igra.
Ja bi pokusao protiv Tuzle Dzafic Nardin Ikic, ne zbog lose igre Suljica jer mislim da osim promasenog penala nije toliko los bio, imao je par finih driblinga i ubacivanja, nego cisto da se probaju sve varijante u napadu. Osim toga igramo sad svaka 3 dana, trebace sirine..