FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
40
29%
Darko Milanič
28
21%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
19
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
13
10%
Samo stranac
35
26%

Ukupno glasova: 136

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 avg 2022, 12:12

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
08 avg 2022, 12:02
HordasDolacMalta je napisao/la:
08 avg 2022, 11:52
Mihojevic treba da dodje kao rijesenje za stopera
Može ako hoće Ismir i amidza da se utale milion eura
Ma kakvi,prosle sezone odigrao 4 utakmice(zadnja 4 kola kad su vec znali da su ispali)a neko napisa da ove sezone nece racunati na njega toliko.Ponudi im 50-70k€ i nas je.

Realno i njemu bi bilo 100 puta bolje kod nas gdje zna da ce 100% igrati uvijek nego klupa u 2.Turskoj ligi
Legao bi nam Marko sad pravo
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 avg 2022, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2022, 12:13

FCUM je napisao/la:
08 avg 2022, 12:09
Shategabri je napisao/la:
08 avg 2022, 12:06
FCUM je napisao/la:
08 avg 2022, 12:01
da bog da svaki korner suljic izvodio a mi tri boda upisali
Priznaćeš kako se utakmica primicala kraju, nervoza bila sve jača :D

Ako ima neko da bolje izvodi kornere, onda što da ne, trebamo to pretvoriti u prednost.
Ako će onako izvoditi, onda bolje da je odmah u gol aut zapuca.
jeste ali vjeruj mi pored onakvog zalaganja i borbe i da je ostalo 0-0 ja ne bi rijec rekao. Ima boljih izvodjaca to stoji ali vjerovati Dudicu i ostalima
Realno, zalaganje je bilo top, nema se šta prigovoriti.
Bude takvih utakmica kad ništa ne ide i što rekoh u prethodnom postu, bitno je samo da smo dobili.
Sad operacija TC :thumbup:
Koševo Zapad

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 avg 2022, 12:14

Sta ocekivati u srijedu.
Steta sto jos protiv Sitija nije bila na Kosevu,gladajuci ih jucer protiv Slobode ono je katastrofa.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 avg 2022, 12:15

pa vidi i fedja to, evo npr dzafa odlican i odmah prva postava kao nagrada. Hvala Bogu ima sirine. Suljic je odlicno izveo penal nema se tu sta prigovoriti, doci ce to sve na svoje. Nasa obaveza je zenica.
NEMA NAZAD

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 avg 2022, 12:17

vala se mogla i u srijedu na kosevu. Nigdje radova :D Plus kisa ovih nekoliko dana
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 avg 2022, 12:23

amypitar je napisao/la:
08 avg 2022, 12:14
Sta ocekivati u srijedu.
Steta sto jos protiv Sitija nije bila na Kosevu,gladajuci ih jucer protiv Slobode ono je katastrofa.
2:1 :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2022, 12:23

holyman je napisao/la:
08 avg 2022, 12:15
pa vidi i fedja to, evo npr dzafa odlican i odmah prva postava kao nagrada. Hvala Bogu ima sirine. Suljic je odlicno izveo penal nema se tu sta prigovoriti, doci ce to sve na svoje. Nasa obaveza je zenica.
Feđa rotira ekipu, vjerovatno će opet biti neke rotacije sad u srijedu.
Maksimalno iskoristiti širinu ekipe, svi igraju i svi su u formi.
Ne da pocrkaju na pola sezone, a ovi s klupe zakržljali.

Suljić je grozno izveo penal. Golman ga pročitao, uz to je šutao loptu u visini koja odgovara golmanu za braniti i nedovoljno u ćošak.
Ne možemo reći da je odlično kad nije.
Koševo Zapad

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 08 avg 2022, 12:29

MortemHz je napisao/la:
08 avg 2022, 12:23
amypitar je napisao/la:
08 avg 2022, 12:14
Sta ocekivati u srijedu.
2:1 :opaopa:
4:0

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 avg 2022, 12:30

holyman je napisao/la:
08 avg 2022, 12:15
Kako brate?Penal ziva katastrofa.Poluvisoka lopta najlaksa golmanima za braniti i takve najvise vole,dovoljno preciznosti nije bilo a ni sut nije nesto jak.Golmanu je bilo samo bitno da pogodi stranu,prelagano za odbraniti.

Jbt ili pukni bombu da probije i golmana i mrezu ili gadjaj nisko ali jako neki cosak.Kakve mlake poluvisoke lopte...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 avg 2022, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 avg 2022, 12:30

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2022, 12:34

FCUM je napisao/la:
08 avg 2022, 12:17
vala se mogla i u srijedu na kosevu. Nigdje radova :D Plus kisa ovih nekoliko dana
Garantujem da neće početi raditi ni za 10 dana.
Koševo Zapad

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 avg 2022, 12:34

08 avg 2022, 12:10
nokee je napisao/la:
08 avg 2022, 12:05
08 avg 2022, 12:00

Ne treba tako cijeniti igrače, nekad ne ide, na ovoj sa Posušjem nam se sve podrepilo, tako da je na kraju jedino bitno tri boda.
Nisam siguran kako mislis da sam "cijenio" igrace al evo odgovoricu. Protiv posusja smo mi odigrali vrhunsku utakmicu, srece je falio jedino, to "jedino su bitna tri boda" nekako vise pase kad lose odigras pa upises tricu. Al hajd. Nisam kudio nikoga, 8 igraca je odigralo odlicno, al eto kad bi nekoga izdvojio, Ikic je slabo sta ponudio, zabijao se cesto u igrace, par slabih suteva itd. A evo vidim Suljic nam kao najgori.. Pa ne znam.. Naravno to je jedna utakmica.. Ne kudim da se zna odma!
Ma samo sam se osvrnuo za Džafića i Ikića, utakmicu prije ušli i svima puna usta hvale, sad ne valjaju.
Ja ne govorim ni za Suljića da ne valja, daleko od toga, al ako nešto nije ok, valjda se to smije reći.
Generalno smo mi osjetljivi na te kornere i penale, jbg ja kao dugogodišnji posjetioc Koševa sam se nagledao historijski promašenih penala, a ne mogu da se sjetim kad je korner bio opasnost za protivnički tim.

Ma ja te razumijem, kakvo kuđenje, al neki odmah skaču za vrat :D šta ti znaš, Feđa je trener :think:
Nisam nikad bio pljuvač FKS, neću ni sad. O nekim stvarima raspravljamo i to je to.
Ja sam nakon druge prečke rekao ovo je bitno samo dobiti, nije bitno kako, nekim nagurancem i puna šaka brade.
Ma naravno, forum i jeste da se nekad nesto raspravi ;)
Suljic nekako bude ili jedan od boljih na terenu ili jedan od gorih, par je moj utisak takav. Nekako nema sredine. Ja sam samo rekao da mi je bezveze spominje se samo on, ako vec raspravljamo o tome ko je najmanje pokazao zadnju tekmu onda ide i Ikic tu sigurno. Al hajd, generalan utisak jeste da ekipa igra odlicno pa je to sve u redu. Nekad iskoci ovaj nekad onaj, bitno da se dobro timski igra.
Ja bi pokusao protiv Tuzle Dzafic Nardin Ikic, ne zbog lose igre Suljica jer mislim da osim promasenog penala nije toliko los bio, imao je par finih driblinga i ubacivanja, nego cisto da se probaju sve varijante u napadu. Osim toga igramo sad svaka 3 dana, trebace sirine..

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2022, 12:38

nokee je napisao/la:
08 avg 2022, 12:34
08 avg 2022, 12:10
nokee je napisao/la:
08 avg 2022, 12:05

Nisam siguran kako mislis da sam "cijenio" igrace al evo odgovoricu. Protiv posusja smo mi odigrali vrhunsku utakmicu, srece je falio jedino, to "jedino su bitna tri boda" nekako vise pase kad lose odigras pa upises tricu. Al hajd. Nisam kudio nikoga, 8 igraca je odigralo odlicno, al eto kad bi nekoga izdvojio, Ikic je slabo sta ponudio, zabijao se cesto u igrace, par slabih suteva itd. A evo vidim Suljic nam kao najgori.. Pa ne znam.. Naravno to je jedna utakmica.. Ne kudim da se zna odma!
Ma samo sam se osvrnuo za Džafića i Ikića, utakmicu prije ušli i svima puna usta hvale, sad ne valjaju.
Ja ne govorim ni za Suljića da ne valja, daleko od toga, al ako nešto nije ok, valjda se to smije reći.
Generalno smo mi osjetljivi na te kornere i penale, jbg ja kao dugogodišnji posjetioc Koševa sam se nagledao historijski promašenih penala, a ne mogu da se sjetim kad je korner bio opasnost za protivnički tim.

Ma ja te razumijem, kakvo kuđenje, al neki odmah skaču za vrat :D šta ti znaš, Feđa je trener :think:
Nisam nikad bio pljuvač FKS, neću ni sad. O nekim stvarima raspravljamo i to je to.
Ja sam nakon druge prečke rekao ovo je bitno samo dobiti, nije bitno kako, nekim nagurancem i puna šaka brade.
Ma naravno, forum i jeste da se nekad nesto raspravi ;)
Suljic nekako bude ili jedan od boljih na terenu ili jedan od gorih, par je moj utisak takav. Nekako nema sredine. Ja sam samo rekao da mi je bezveze spominje se samo on, ako vec raspravljamo o tome ko je najmanje pokazao zadnju tekmu onda ide i Ikic tu sigurno. Al hajd, generalan utisak jeste da ekipa igra odlicno pa je to sve u redu. Nekad iskoci ovaj nekad onaj, bitno da se dobro timski igra.
Ja bi pokusao protiv Tuzle Dzafic Nardin Ikic, ne zbog lose igre Suljica jer mislim da osim promasenog penala nije toliko los bio, imao je par finih driblinga i ubacivanja, nego cisto da se probaju sve varijante u napadu. Osim toga igramo sad svaka 3 dana, trebace sirine..
Nije on džabe shejtan :D
Mislim da će Suljić početi u svim mogućim kombinacijama protiv TC.
Možda sa Igmanom da proba tu varijantu.
Koševo Zapad

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 avg 2022, 12:39

Ma Suljić je osto mahalski igrač onakav i kakav je bio kod nas, ništa se nije promjenio. Nije uspio otići u veće lige i klubove zato što na žalost njegovu nema kuveta u sebi. On i Kapić, koji su došli sa iskustvom igranja u jačim ligama, al se ponašaju ko da su do jučer igrali u nekom Premijerligašu. Suljić zna igrat lopte drama, predriblat i zna je podvaliti, ali je mahalskog mentaliteta i nejak je. Strah me nekad kad počne valjat inu loptu da mi ko onu nožicu ne slomi. Drag mi je igrač, al de se ba malo trzni.
Bgmi će se morat dohavizat i popraviti ili će ga Fele na klupu zakovat.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 08 avg 2022, 12:42

Nadam se da ce se karte moci uzet i u Zenici, bice raje iz Zenice i okolnih gradova.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 08 avg 2022, 12:57

Prolazio maloprije pored stadiona, nema golova i malo su zakopali na par mjesta - vjerojatno vadili prskalice, nema "bagera", a neki likovi su na terenu dole.
Samo naprijed Saraj'vo!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 avg 2022, 12:59

FCUM je napisao/la:
ma nece, cim je to firma iz bosne , pisi propalo . Bosnjo ce sad obilaziti stadio i mjeriti iducih 10 dana a bagere cemo vidjeti u septembru tek
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 avg 2022, 13:01

pa logicno je da se nece lopta zakotrljati do februara, niste valjda ocekivali kraj u oktobru ili nesto tako. Hajd sto nece radovi uskoro poceti nego ce tu biti jos 300 problema
NEMA NAZAD

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 avg 2022, 13:01

Mogao bi se zaganjat kakav stoper na pozajmicu pola godine ili cijelu sezonu. Odavno nemamo tu praksu, mislim da su Delac i Jajalo zadnji prvotimci koji su tako stigli, sto je po meni lose, Zrinjski evo dovodi igrace Dinama na pozajmice, igrac pomogne jednu sezonu i vozdra, onda cemo dogovarat o nastavku suradnje. Pokupis nekog mladog stopera iz ekipe gdje taj nema mjesta, pa navedes mogucnost otkupa ako se pokaze. Mislim da bi bila puno bolja opcija nego neki panic buy, pa onda na zimu ili naredno ljeto vidjet kakve su opcije otvorene na toj poziciji.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2022, 13:03

FCUM je napisao/la:
08 avg 2022, 12:59
FCUM je napisao/la:
ma nece, cim je to firma iz bosne , pisi propalo . Bosnjo ce sad obilaziti stadio i mjeriti iducih 10 dana a bagere cemo vidjeti u septembru tek
Još ako je istina da se ovi nikad nisu bavili ničemu sličnom :?
Eto nek neko kaže dokle su ovi tereni koje već rade, čini se da su dobili na neodređeno, pa kad završe.
I kod nas je kao sad rok tri mjeseca, ako se ne varam ovi prvi tereni koji su se počeli raditi bilo je dva mjeseca.

Kad na kraju svi tereni ostanu nezavršeni sa drenažom :roll:
Onda ćemo utakmice grati po makadamu.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, johntravolta123, Lavcina i 54 gosta.