bas zbog toga se mogla utakmica sa Tuzlom igrati na Kosevu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Zrinjski ima taj tip saradnje sa Dinamom.napoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 13:01Mogao bi se zaganjat kakav stoper na pozajmicu pola godine ili cijelu sezonu. Odavno nemamo tu praksu, mislim da su Delac i Jajalo zadnji prvotimci koji su tako stigli, sto je po meni lose, Zrinjski evo dovodi igrace Dinama na pozajmice, igrac pomogne jednu sezonu i vozdra, onda cemo dogovarat o nastavku suradnje. Pokupis nekog mladog stopera iz ekipe gdje taj nema mjesta, pa navedes mogucnost otkupa ako se pokaze. Mislim da bi bila puno bolja opcija nego neki panic buy, pa onda na zimu ili naredno ljeto vidjet kakve su opcije otvorene na toj poziciji.
Ne znam da mi imamo s nekim klubom tako konkretne odnose da bi mogli dovoditi neke mlađe igrače na posudbu.
Kod nas je to bio izuzetak od pravila kao sa Delačom.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Mogla apsolutno, tri dana gore-dole ne mijenja ništa, a mi bi imali još jednu utakmicu sa 7 k+ navijača.
Niko nije gledao interes kluba, a bogme ni navijača.
Jel se ova liga igra zbog Vice, saveza ili?
Koševo Zapad
- ElCartel11
- Kontakt:
Nadam se da se šališ keli. Valjda nam je Posušje neki primjer, da nema kakih pogotovo kad se protivnik dodje braniti i parkira autobus. Tuzla je dosta kvalitetnija od Posusja tako, da ne očekujem neki bunker ali ce isto tako biti opasniji po nas gol.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
2:0 Mulahusejnović i Džafić, Ikić će imati okvir gola 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad i Suljic nevalja. Jeste upao u krizu ali je igrač poteza i pitanje je kad ce ga otcepiti. Ali slažem se, da bi mu uzeo izvodjenje prekida, imamo dosta jacih u tom segmentu u ekipi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Najbolje da napravimo temu predviđanje rezultata, samo su 3 tekme prošle...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Nije da nevalja , daleko od tog . Vratio je onu igru iz sezone kada je otišao od nas . U zadnje 2 utakmice ima 2 - 3 poteza viška , otvaraju mu se igrači u sredini on dribla previše i izgubi loptu . Mora se malo uozbiljiti .ElCartel11 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 13:11Sad i Suljic nevalja. Jeste upao u krizu ali je igrač poteza i pitanje je kad ce ga otcepiti. Ali slažem se, da bi mu uzeo izvodjenje prekida, imamo dosta jacih u tom segmentu u ekipi.
Baš, ako te nešto toliko nervira i pogađa, zatvoriš forum i uživaš. Nisi obavezan da otvaraš.fera je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:09Jao reakcija ako se istakne da neki igrac u necemu grijesi... Ne vidim da neko psuje i vrijedja igrace.
Neki ljudi su bas alergicni na to ako neko ima bar malo drugacije misljenje.
Ako nekom to smeta u tolikoj mjeri onda je i bolje da nikad ne ulaze na forum i citaju temu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ne, na forumu se samo smije pisat "hajdeeeee", "volim te Saraj'vooo", "gaziiiiiii", "bordo divoviiii" i slicno. Ne d'o Bog neku kritiku uputit.
Ko je rekao "Suljic ne valja"? Cinjenica je da kornere ocajno izvodi, i cinjenica je da je osutao los.penal u subotu. Nema veze, osutao je dobar protiv Veleza, za sad je na 50-50 ucinku. Al to NE ZNACI da je kao igrac los i da ga treba posadit na klupu odmah, to je mozda jedan lik napisao. Al ovo je svakako javni forum i svako ima pravo iznijet svoje misljenje, ma kakvo bilo.
Ko je rekao "Suljic ne valja"? Cinjenica je da kornere ocajno izvodi, i cinjenica je da je osutao los.penal u subotu. Nema veze, osutao je dobar protiv Veleza, za sad je na 50-50 ucinku. Al to NE ZNACI da je kao igrac los i da ga treba posadit na klupu odmah, to je mozda jedan lik napisao. Al ovo je svakako javni forum i svako ima pravo iznijet svoje misljenje, ma kakvo bilo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uslikat ću ja ako bude nešto novo ove sedmice
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Gluplju odluku od ove da se sa Tuzlom igra u Zenici jos nisam vidio.Sta im znaci 2-3 dana da mi je znati?Znam da je do saveza ali realno mogli su i nasi malo odugovuci i uzeti ta 2-3 dana.Nisu trebali odma poletiti da potpisu ugovor.Ili to ili reci da radovi krenu u cetvrtak.Evo danas se nista ne radi konkretno.Zaboli majstore briga hoce li krenuti danas ili u cetvrtak ako je njima receno da zavrse do oktobra oni ce zavrsiti,ako je naredjeno da probiju rok i ovo potraje do proljeca isto ce uraditi.Shategabri je napisao/la: ↑08 avg 2022, 13:06Mogla apsolutno, tri dana gore-dole ne mijenja ništa, a mi bi imali još jednu utakmicu sa 7 k+ navijača.
Niko nije gledao interes kluba, a bogme ni navijača.
Jel se ova liga igra zbog Vice, saveza ili?
Glupost teska
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 avg 2022, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Tino Susic, Cmiljanic, Anicic ... dovedeni pod palicom E.Hadzica. Dokle ???
Ne mora se pogoditi sa svakim pojacanjem iz raznih razloga. Igrac shvati da mu FKS nije opcija. Npr. Pejovic u startu top,pa potop. To se da shvatiti.
Da sam na mjestu Gosp. Mirvica nekog bi dobro naribao. Da Ismir je odobrio,ali na prijedlog koga da se dovede Anicic i ima ugovor do "24 g. Nije Marin kriv, a nije ni direktorica, kriv je ..., necu da dalje crnjacim i kvarim Vam dobro raspolozenje.
Zar se nije mogao dovesti Zeljkovic, onaj stoper iz Sloge ili neko slican, Tacno je da stoper treba po pravilu biti iskusniji, ali ZDRAV.
Od ovakvog Marina(nadam se i zelim svako dobro) ranjenog i vjerovatno izgubljenog za ozbiljan fudbal bolja opcija su i Kurdic,Besic....
Bez aman-zaman CV, Tomasevic Nemanja je top pojacanje, pa Ikic,Musa,Cirjak, moze i Dzafic. Ok se zayebat(pardon), ali ovako je NEDOPUSTIVO.
Drobarov je tip iskusnog stopera, kako trazi "liniju" od saigraca, povrijedio se ovdje i kao rekovalescent odigra za 5.
Ne mora se pogoditi sa svakim pojacanjem iz raznih razloga. Igrac shvati da mu FKS nije opcija. Npr. Pejovic u startu top,pa potop. To se da shvatiti.
Da sam na mjestu Gosp. Mirvica nekog bi dobro naribao. Da Ismir je odobrio,ali na prijedlog koga da se dovede Anicic i ima ugovor do "24 g. Nije Marin kriv, a nije ni direktorica, kriv je ..., necu da dalje crnjacim i kvarim Vam dobro raspolozenje.
Zar se nije mogao dovesti Zeljkovic, onaj stoper iz Sloge ili neko slican, Tacno je da stoper treba po pravilu biti iskusniji, ali ZDRAV.
Od ovakvog Marina(nadam se i zelim svako dobro) ranjenog i vjerovatno izgubljenog za ozbiljan fudbal bolja opcija su i Kurdic,Besic....

Bez aman-zaman CV, Tomasevic Nemanja je top pojacanje, pa Ikic,Musa,Cirjak, moze i Dzafic. Ok se zayebat(pardon), ali ovako je NEDOPUSTIVO.
Drobarov je tip iskusnog stopera, kako trazi "liniju" od saigraca, povrijedio se ovdje i kao rekovalescent odigra za 5.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Do kada je rok da se sve zavrsi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
45-60 dana od današnjeg dana ali to će se probiti 100%
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
U kraj se tome mora stati,da budemo bolnica gracima koji su zavrsili s ozbiljnim fudbalom.Ti sad imas Ovog Anicica i Avrama.Kakve ce koristi imati Sarajevo od njih sto se tice rezultata?Nikakve,lezat ce lijecit se uzet pare i adio.I oni nisu prvi, Hadzic nam takve redovno zavrsava.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 avg 2022, 13:39Tino Susic, Cmiljanic, Anicic ... dovedeni pod palicom E.Hadzica. Dokle ???
Od ovakvog Marina(nadam se i zelim svako dobro) ranjenog i vjerovatno izgubljenog za ozbiljan fudbal bolja opcija su i Kurdic,Besic....![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Paaa....meni je normalno da se ovakve stvari dešavaju dok dovodimo igrače koji dolaze for free.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 avg 2022, 13:39Tino Susic, Cmiljanic, Anicic ... dovedeni pod palicom E.Hadzica. Dokle ???
Od ovakvog Marina(nadam se i zelim svako dobro) ranjenog i vjerovatno izgubljenog za ozbiljan fudbal bolja opcija su i Kurdic,Besic....![]()
Dakle, daješ mu jedino platu, znači potrefićeš bar jednog ovakvog ako si baš aktivan u prelaznom roku.
Da si dao neke pare za njega, to je već druga priča.
Puno se igrača dovelo i jedino je problem što smo mi odlaskom Mujakića postali deficitarni na toj poziciji, pogotovo ako je Aničić izgubljen.
Dovelo se dosta dobrih igrača, Hadžić očito ima tu slobodu da smije i promašiti sa nekom akvizicijom.
Jbg, Real da 100 miliona za Hazarda, pa ga vuca po bolnicama.
Dešava se i boljim sistemima.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
UPOZORIO BIH DIREKTORICU, (zaista joj ne znam ime, nebitno) DA KASNIJE NE BUDE NIJE DO MENE:
- Kad se krene u rekonstrukciju terena mora biti prisutan STRUCAN ing. ispred FKS. Ulaze se enormna cifra u teren i dovoljan je mali zayeb (namjeran ili ne) da se udje u vece probleme nego sto ih imamo. Bolje sad platiti neki strucan nadzor(moze i USA), nego se kasnije hvatati za glavu i pravdati tipa :"nisam ja ing. gradjevine ili nije do mene, trebala je Opcina da da nadzor". Ovo sto pocenjinje je od izuzetnog znacaja i ne smije se prepustiti slucaju"
- Kad se krene u rekonstrukciju terena mora biti prisutan STRUCAN ing. ispred FKS. Ulaze se enormna cifra u teren i dovoljan je mali zayeb (namjeran ili ne) da se udje u vece probleme nego sto ih imamo. Bolje sad platiti neki strucan nadzor(moze i USA), nego se kasnije hvatati za glavu i pravdati tipa :"nisam ja ing. gradjevine ili nije do mene, trebala je Opcina da da nadzor". Ovo sto pocenjinje je od izuzetnog znacaja i ne smije se prepustiti slucaju"
Prenijeti ću joj ovo i to ovako u boji da naglasimo ozbiljnost!Samozdravlje je napisao/la: ↑08 avg 2022, 13:50UPOZORIO BIH DIREKTORICU, (zaista joj ne znam ime, nebitno) DA KASNIJE NE BUDE NIJE DO MENE:
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, Bosniacum Lilium, dime, ErosViverosViv, goGlobal, Hamagara, JuricaSpindl, Lokomotifa, mnon46, napoleon72, nedimmmm1337, Pena, perodeformero, Proximic, riki46, rimljanin90, sekac, Vanja8, Varijantas8, Venom i 176 gostiju.