Samo da sarne

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zaboli glava dok se desifruje sta je pisac htio reci.Benko123 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:19Mozel ban ikako na ovog. Hajd sto lupa gluposti i veze sa fudbalom nema, to mu i mogu nekako oprostiti. Al sto je covjek nepismen, to je strasno.Pitar6785 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:18Svak za svoj posao mora bit nagradjen pohvaljen kad ga radi dobro, al isto tako kad radi lose treba bit iskaran kaznjen mucen itd..
Prodaja Nihada je bila losa odluka a i dokaz neki mali da nismo manchester city za sirotinju..
Al ako ovaj guzicolizac zelje Vukota podpise bice ok..
sanco2200 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:06Cuj iz svog dzepa, il se sprdas ili ne razumijes. Samo neku negativu prosipas. Nikad bolji transfer rok, nikad bolja igra atmosfera navijaci i ti se ufatio anicica ko pijan plota.Samozdravlje je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:02
Pa neka bude, ako je kriv. Dakle samo ako je kriv. ako je kriv nek iz svog dzepa dovede stopera. SAMO AKO JE KRIV.
Anicic je vec vidjeno, to je rak rana FKS. Tu ranu ne smijemo nikad vise dozvoliti. Bolje reci ne smijete, jer ja nazalost ne mogu na tekme.![]()
Prvi bi ti **** Dudi i HADZIJI za to sto nemamo stopera igra nam Trako Alisah itd.
Tako je brateSamozdravlje je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:27sanco2200 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:06Cuj iz svog dzepa, il se sprdas ili ne razumijes. Samo neku negativu prosipas. Nikad bolji transfer rok, nikad bolja igra atmosfera navijaci i ti se ufatio anicica ko pijan plota.Samozdravlje je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:02
Pa neka bude, ako je kriv. Dakle samo ako je kriv. ako je kriv nek iz svog dzepa dovede stopera. SAMO AKO JE KRIV.
Anicic je vec vidjeno, to je rak rana FKS. Tu ranu ne smijemo nikad vise dozvoliti. Bolje reci ne smijete, jer ja nazalost ne mogu na tekme.![]()
Prvi bi ti **** Dudi i HADZIJI za to sto nemamo stopera igra nam Trako Alisah itd.
Preventiva, a ne negativa. Da se ne ponovi, a desavalo se vise puta. Apsolutno nikad bolja atmosfera, a podrzao sam koliko je u mojim mogucnostima. Kao i Ti i mnogi drugi.Dudic je mene kupio, dok je ovakav,za sva vremena. Nikad nikom nisam psovao, a kamoli Fedji(kojeg iskreno nisam gotivio radi drugih stvari, kao i mnogi od nas).
Poslusat cu te i necu vise ovo potencirati, ako ne budem "citiran". Uzivali smo u DK, pa poslije pusalgin, zato kazem PREVENTIVA. Da si mi ziv i zdrav, kao i svi mi. Puno je bolje da Ti budes u pravu, a i sam sam optimista.![]()
JVVVST je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:24Zaboli glava dok se desifruje sta je pisac htio reci.Benko123 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:19Mozel ban ikako na ovog. Hajd sto lupa gluposti i veze sa fudbalom nema, to mu i mogu nekako oprostiti. Al sto je covjek nepismen, to je strasno.Pitar6785 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:18Svak za svoj posao mora bit nagradjen pohvaljen kad ga radi dobro, al isto tako kad radi lose treba bit iskaran kaznjen mucen itd..
Prodaja Nihada je bila losa odluka a i dokaz neki mali da nismo manchester city za sirotinju..
Mulajusuf DedoFKSDoGroba je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:21Al kad jucer napisa NURDINBenko123 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:19Mozel ban ikako na ovog. Hajd sto lupa gluposti i veze sa fudbalom nema, to mu i mogu nekako oprostiti. Al sto je covjek nepismen, to je strasno.Pitar6785 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:18Svak za svoj posao mora bit nagradjen pohvaljen kad ga radi dobro, al isto tako kad radi lose treba bit iskaran kaznjen mucen itd..
Al ako ovaj guzicolizac zelje Vukota podpise bice ok..![]()
![]()
Imaš opciju da ga staviš u gnjavatoreBenko123 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:19Mozel ban ikako na ovog. Hajd sto lupa gluposti i veze sa fudbalom nema, to mu i mogu nekako oprostiti. Al sto je covjek nepismen, to je strasno.Pitar6785 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:18Svak za svoj posao mora bit nagradjen pohvaljen kad ga radi dobro, al isto tako kad radi lose treba bit iskaran kaznjen mucen itd..
Mislim da je do suboteNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:37Sa Vukoticem bi zacementirali odbranu.Nadam se da potpisuje
Do kad traje prijelazni rok??
MortemHz je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:37Imaš opciju da ga staviš u gnjavatoreBenko123 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:19Mozel ban ikako na ovog. Hajd sto lupa gluposti i veze sa fudbalom nema, to mu i mogu nekako oprostiti. Al sto je covjek nepismen, to je strasno.Pitar6785 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:18Svak za svoj posao mora bit nagradjen pohvaljen kad ga radi dobro, al isto tako kad radi lose treba bit iskaran kaznjen mucen itd..
Neko je vec napisao, do 12.08NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:37Sa Vukoticem bi zacementirali odbranu.Nadam se da potpisuje
Do kad traje prijelazni rok??
Ja msm 70% ljudi pravi tu gresku nez gdje su obrazovne institucije zakazaleJavierBosnia je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:58Tek sad primjetim na slici za Rashida, poruka dobrodoslice i pozdrava se pise odvojeno: Dobro došao!
Zajedno je u sluzbi pridjeva: njegova pomoc nam je dobrodosla
Pravopisna greska vidim i ranije se fulalo na tome.
Ljudski je grijesiti, treba nastojati pa to ispravitiFKSDoGroba je napisao/la: ↑09 avg 2022, 16:04Ja msm 70% ljudi pravi tu gresku nez gdje su obrazovne institucije zakazaleJavierBosnia je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:58Tek sad primjetim na slici za Rashida, poruka dobrodoslice i pozdrava se pise odvojeno: Dobro došao!
Zajedno je u sluzbi pridjeva: njegova pomoc nam je dobrodosla
Pravopisna greska vidim i ranije se fulalo na tome.![]()
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amcho1, Amidzaa, Antikloc, bavaracmujo, benko21, BijeliBordo1946, boki86, Cwirek, deda, Direktorcic, endeende, GalileoGalilei, Imamkarbarum, James1987, mma_hz, Mostarska, MSOZ101, NazorUso, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pantelija, rimljanin90, SAMO BORDO, sekac, Shategabri, skoJaa, Tatamata1946, worchester i 327 gostiju.