FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka čast za Emira, radi dobar posao. 

Zna li se ko sutra prenosi ovu tekmu, gdje se moze gledati, da izvinu ovi hajcaci sto napadnu odmah nas sto nismo u mogucnosti doci na tekmu?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nećemo ti reći jer je obaveza da dođeš
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobili smo novu poziciju u klubu ''Head of Corporate Sponsorships''
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vukotić
Prošao pripreme, fenomenalan stoper
Nazad smo ko beton, meni licno Vukotic > Anicic

Prošao pripreme, fenomenalan stoper

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma jasta, bez dileme.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 avg 2022, 17:00Vukotić![]()
Prošao pripreme, fenomenalan stoper![]()

Vodim cetvoricu sa sobom jos ih nagovorio i da se za gorivo talimo a i da cevape kod beslica pojedemo

I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
ja Bgm branio nikoga nisam, imaju postovi neka se zarovi ko hoceSamozdravlje je napisao/la: ↑09 avg 2022, 14:23Pantelija je napisao/la: ↑08 avg 2022, 14:50Covjek je ozlijedio drugo koljeno, ne ono gdje je imao ozljedu. Ozlijedio ga je jer je imao oslonac na toj nozi, a ovaj igrac mu na stajnu naslonio se svom težinom.
Bilo koji drugi igrac da je bio, ozlijedio bi se isto kao i aničić u onoj situaciji ili bar 80%-90%
Zasto branis neodbranjivo, pitarcino ? Vjerujem da ti je motiv pozitivan, tj. da se ne narusi dobra atmosfera(nikad bolja). Nema potrebe, nema tih forumasa koji ce Gosp. Mirvica pokolebati. Dugo vremena si na ovom forumu, najcesce opravdano cijenjen, ali nisi nepogrijesiv. Ja i ti smo branili Sabrininu Upravu i neizmjerno joj vjerovali, ali nas izlevati da valja. Pregledao sam sinoc snimak 10x, lijeva noga u zraku(za tu se zalio), a desna na zemlji. Da li je sa lijevom ili desnom bio u problemu nebitno. Bitno je da je nazalost dosao kao invalid.
Moj motiv je preventiva, da se ne desava nikad vise. Igrac sa tim CV nikad ne bi izabrao FKS, tacka. Zeljkovic(da se pametno i pravovremeno reagovalo) , onaj iz Sloge i ini bi za 1/10 para dosli pjeske u FKS. Za prosutim mlijekom ne treba kukati, ubuduce paziti.
Ovakve stvari se ne smiju ponavljati, a nazalost nije prvi put. Ko ga je preporucio i nahvalio treba da dobije ukor i destimulaciju.

kad su pocela izmisljanja tople vode, tada se prestaje s podrskom (logicno)
anicic je izvrnuo llijevo koljeno, koje je stajalo ISPRED igraca posušja na koje se on naslonio sa strane... dakle, anicic jje tom nogom izbio loptu i u duelu mu ostala ta noga ispred igraca,i igrac je na tu sttarannu gdje je koljeno naslonio se i tu je sve otislo u pm
to da se desilo bilo kome u ekipi ista bi bila ozljeda. Tako je i hamza u safet zajko sa 19 sjebo ligamente
inace se uvijek savjetuje igracima da prilom startova i duela, izgjegavaju pozicije gdje ne postoji mogucnost da se noga izmakne tj da se ne pomjera a to je upravo bila ova... jednostavno nije bilo mogucnosti da se izbjegne ovo... da je imao 19 mozda bi manje posljedice bile ali bi bilo sigurno isteggnuce
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jesi pantelija kleo si se u sabrinu zato te i zaposlila. Prestani da lažeš.
ISTINA ZA VEDRANA!
Zeničani, graaaad nas zove, gdje god da smo da nas imaaa! Svi u Zenicu sutra, makar mi cvaju izbili.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

amypitar je napisao/la: ↑03 maj 2021, 11:34
Mi jednostavno nemamo mjere ni u cemu, osim da palamudimo. U zadnje tri godine osvajamo sve ,opet kad udjes na ovaj pdf neko nezadovoljstvo, nesto bi se mijenjalo, trenari ,SD, neki rumeni ,igraci.Ali kad treba dati cenera nema 100 ljudi.
Pa Nam vise voli Sarajevo nego 90 posto navijaca na forumu ovede.
JA :
Kakva je to prica majke ti. Znaci ako nešto ne valja treba sutiti? Ako ti zena dobro kuha i kaze ti da te voli svaki dan a vara te sa komsijom jel joj kažeš ma nema veze ljubaavi samo ti onaj burek meni smotaj...
Da se "ne sere" završili bi ko komsije! Jer sralo se po husrefu pa bili u pravu. Srali po rumenom pa bili u pravu, srali po emiru pa bili u pravu. Dakle ne sere se da se sere nego sto treba da se sere. Kada Bosnju pustis da radi sta hoce bez kritike unistit ce ti sve u roku mjesec dana.
Naucite da kritika nije nikakvo sranje po menkome nego je to kritika i normalni pametni ljudi kritiku shvate kao savjet, budale i oni s losim namjerama kririku shvataju kao napad na sebe. Pa eto. Skontaj.
Je li to do decembra se radilo dobro u akademiji? Je li to emir radio dobar posao? Je li vinko radi dobar posao?
Je li ima klub viziju i plan kako dalje? Je li rumeni radio dobro za fks? Je li husref dobro vodio klub? Na svako ovo pitanje je osgovor NE.
Dao sam i cenera a i puno vise. Mogu srati ?
E DA SU JE SVI OVAKO BRANILI

Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 09 avg 2022, 17:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dudic potvrdio da je Vukotic blizu a ako propadne ocigledno imaju jos opcija
- f0rest1946
- Kontakt:
Dokle je Krivokapić zna li se šta?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Dave, johntravolta123, PapakIzSa, Proximic, SamoDaKazeem, skoJaa i 53 gosta.