Nismo svi. Čovjek zna posao. Druga stvar je što ga je raja bezveze uzela na zub. Kad čovjeku daš pare i pustiš da radi, on će to iskoristiti, naravno u saradnji s trenerom. Ovdje ljudi maštaju da možeš s malo para dovesti vrhunskog igrača. Koliko je onomad imao u budžetu, takve igrače je i doveo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znači, od Marina ništa nema duži period, ide operacija. Daj Bože da i Avram uveže nakon ove pauze nekoliko tekmi. Kako bi nam Vukotić legao, stvarno ako njega završe, ovo je ekipica ko bombona.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nadam se samo da cemo i kao navijaci pokazati kafakter, bez nekih glupih izljeva bijesa na stolicama na Bilinom polju. Nadam se da nece biti naravno ni potrebe za istim, ali svakako suzdrzati svoje porive ako dodje do njih. Hvala Celiku i oduziti se ljudima kao prvo tretiranjem stadiona i svega okolo kao svoje i sa postovanjem!!!!!
U novi boj ...
Kod mene interfon bolji zvuk ima majkumu 2022. godina je. Valjda će klub objavit' snimak da valja.
- robertkosar
- Kontakt:
Na koliko je Drobarov potpisao? Jel 1+1 ono bilo?
Ma strah me ovih ilegalnih linkova pa sve molim boga da je na My TV to imam na mojoj tv. A arena mi je peh to ne mogu nikako, ne daju ni kupit legalno da gledam, a pokusavao sam nije mi zao para...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jesi probao Moja Web TV? Kupis pa imas sve Arene i My TV.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Pa ako imaš Moju TV imaš Arenu milion posto.
Zamotana noga kod Vlatka, al' trenira. Samo na dobro da izađe. 

vedinjo98 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 18:35Jesi probao Moja Web TV? Kupis pa imas sve Arene i My TV.
Ma ima braco moja kad si u Bosni, cim izletis negdje u svijet da ti samo My TV i Izvornu da gledas koridu

Dogovorit sa Celikom neku suradnju u vidu da budu nasa filijala da im posaljemo 4-5 igraca na kaljenje da ih vratimo u pl bh a potom nastavimo slat nase igrace na kaljenje.. dabudu nesto ko lokomotiva dinamu, svakako su klub bez ambicija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja mislim da je dogovoren Vukotic,mislim nebi ga baš javno Dudic spomenuo da se pregovara,uvijek su se krila imena i to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel sutra se može kupiti ulaznica ispred stadiona i je li zapad 6 KM? Jeftino i atraktivno za pogledati meč.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.