FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa sigurno da ima nekih opcija, nije da je jedini, al sta treba reci, jedino nam je on ostao imamo jos 2 dana da ga zavrsimo pa da moze postavljati nerealne uslove

Na my tv je utakmica, a ona radi i van BiH
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Ocekujem sutra
Dizdarevic
Musa-Drobarov-Trako-Tomasevic
Djokanovic-Cirjak
Ikic-Varesanovic-Suljic
Mulahusejnovic
Ne znam koliko je Trako spreman ali imao je povredu ramena samo,nije noga u pitanju sto je bitno.Eventualno jos sutra Djokanovic na stoperu pa
Dizdarevic
Musa-Djokanovic-Drobarov-Tomasevic
Kapic-Cirjak
........
Dizdarevic
Musa-Drobarov-Trako-Tomasevic
Djokanovic-Cirjak
Ikic-Varesanovic-Suljic
Mulahusejnovic
Ne znam koliko je Trako spreman ali imao je povredu ramena samo,nije noga u pitanju sto je bitno.Eventualno jos sutra Djokanovic na stoperu pa
Dizdarevic
Musa-Djokanovic-Drobarov-Tomasevic
Kapic-Cirjak
........
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nisam to mislio drug, nego da je Vukotic vjerovatno zavrsen cim ga je Dudic imenovao. Nikad trener ne da konkretno ime javnost dok su pregovori u toku.JavierBosnia je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:31Pa sigurno da ima nekih opcija, nije da je jedini, al sta treba reci, jedino nam je on ostao imamo jos 2 dana da ga zavrsimo pa da moze postavljati nerealne uslove![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
To možeš pričati nekome ko nije tad čitao šta se piše ovda. Meni ne možeš jer sam cijelo vrijeme bio tu. Ne pada mi na pamet da se vraćam 2,3 godine unazad i da analiziram tvoje postove kad znam dobro šta je bilo.Pantelija je napisao/la: ↑09 avg 2022, 17:48![]()
jes takoo je
amypitar je napisao/la: ↑03 maj 2021, 11:34
Mi jednostavno nemamo mjere ni u cemu, osim da palamudimo. U zadnje tri godine osvajamo sve ,opet kad udjes na ovaj pdf neko nezadovoljstvo, nesto bi se mijenjalo, trenari ,SD, neki rumeni ,igraci.Ali kad treba dati cenera nema 100 ljudi.
Pa Nam vise voli Sarajevo nego 90 posto navijaca na forumu ovede.
JA :
Kakva je to prica majke ti. Znaci ako nešto ne valja treba sutiti? Ako ti zena dobro kuha i kaze ti da te voli svaki dan a vara te sa komsijom jel joj kažeš ma nema veze ljubaavi samo ti onaj burek meni smotaj...
Da se "ne sere" završili bi ko komsije! Jer sralo se po husrefu pa bili u pravu. Srali po rumenom pa bili u pravu, srali po emiru pa bili u pravu. Dakle ne sere se da se sere nego sto treba da se sere. Kada Bosnju pustis da radi sta hoce bez kritike unistit ce ti sve u roku mjesec dana.
Naucite da kritika nije nikakvo sranje po menkome nego je to kritika i normalni pametni ljudi kritiku shvate kao savjet, budale i oni s losim namjerama kririku shvataju kao napad na sebe. Pa eto. Skontaj.
Je li to do decembra se radilo dobro u akademiji? Je li to emir radio dobar posao? Je li vinko radi dobar posao?
Je li ima klub viziju i plan kako dalje? Je li rumeni radio dobro za fks? Je li husref dobro vodio klub? Na svako ovo pitanje je osgovor NE.
Dao sam i cenera a i puno vise. Mogu srati ?
E DA SU JE SVI OVAKO BRANILIdobro pogledaj datum
ISTINA ZA VEDRANA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Svaka čast Emiru i Feđi što odmah traže rješenja na mjestima gdje zapinje 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Pametno. Ne smijes dozvoliti da ti propadne sve sto si radio citavo ljeto jer ne reagujes na vrijeme.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:49Svaka čast Emiru i Feđi što odmah traže rješenja na mjestima gdje zapinje![]()
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Mislim da ga je novinar prije toga konkretno pitao za Vukotica.Jbg ne moze sad reci da ne zna nista kad je i Vukotic vec potvrdio da smo u kontaktu.keli je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:37Nisam to mislio drug, nego da je Vukotic vjerovatno zavrsen cim ga je Dudic imenovao. Nikad trener ne da konkretno ime javnost dok su pregovori u toku.JavierBosnia je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:31Pa sigurno da ima nekih opcija, nije da je jedini, al sta treba reci, jedino nam je on ostao imamo jos 2 dana da ga zavrsimo pa da moze postavljati nerealne uslove![]()
Kako god,nadam se da ce doci jer je odlican stoper,ako ne on doci ce neko 100% uglavnom.Samo trebaju biti brzi jer mislim da je deadline day za ovaj rok subota.Vukotic,Drobarov i Trako bi trebalo biti sasvim dovoljno.Kad bas treba mogu uletiti Djokanovic i Alisah
Sa Anicicem probati nekako dogovoriti raskid ugovora ako je moguce
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Borac se opet umješao za Vukotica.

.Štoper Beverena, Aleksandar Vukotić, nalazi se i na meti Borca, koji je kontaktirao ovog stamenog defanzivca.
Pisali smo jutros da je Sarajevo zainteresovano za bivšeg kapitena Krupe, a tokom dana je i Borac pozvao Vukotića na razgovore, jer je i njima primamljiv kvalitetan štoper sa bh. papirima.
Najveća prepreka u poslu je svakako Beveren, sa kojim Vukotić ima važeći ugovor, a sutra bi se trebali voditi razgovori o sporazumnom prekidu saradnje, nakon čega bi Vukotić trebao da odluči, Borac ili Sarajevo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa izvukli iz teksta gdje je on rekao da ga borac trazio... i odbio ih je.... pusti novinare...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kako sef naruzi kvazi novinare 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Evo spominje se mogucnost da ismirov brat preuzme odpisane sa grbavice..
Cim se bavi Taj tip, bas bi bilo glupo da ih uzme jesino sto ima smisla da ih sprovede u stecaj
Cim se bavi Taj tip, bas bi bilo glupo da ih uzme jesino sto ima smisla da ih sprovede u stecaj
Pa cim je sa ekipom, log da je prijavljen za sutra.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Noga ko kod Carlosa

ti si jedan lazov kojii ne zna citati... imas datu, dobio si i u pp post iz aprila, ovaj iz maja. Dakle, LAZES javno a kopati ti se ne da jer LAZES pa je najlakse ovako suplju prosipati "ja znam sta si ti pisao" pa hajde nadji, sa tri klika mozes naci ako si pismen uopste...
jesi napisao razlog, jesi, jesi dobio crno na bijelo da lazes, jesi. Dakle, slagao si i onda nastavis da lazes.
Sto se tice tekme sutra, mislim da ce biti laksa nego ona sa konjicom... najvise zbog terena jer nam definitivno ne odgovara los teren, ali nam odgovara to sto je igman jako nespremna ekipa koja nije mogla ispratiti ni tempo borca...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Moze li neko provjeriti jel Abubakar u cometu registrovan za sutra?Ako je otisao samo da gleda cudi me da je odradio trening.Ipak je ovo zadnji trening pred utakmicu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46 i 42 gosta.