Pucaju cirevi od muke.
dje dina nadjemnon46 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:09Saurman je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:05Željezničar će uskoro objaviti da je posao sa gospodinom Diglišićem zaključen i da kreće nova era najtrofejnijeg kluba u državi.Ostalo je da se riješe poslovi pravne prirode koji će malo više potrajati od predviđenog jer ovo je ipak Bosna gdje je sve komplikovano.Čovjek koji je težak 300 mil dolara sigurno ne bi uopšte ulazio u ovu priču da ne misli ozbiljno.
Željo će dobiti čovjeka koji je financijski najmoćniji u regionu samim tim nebo je granica.Uz prave ljude klub može ići samo naprijed.Sa ogromnom infrastrukturom i armijom navijača (najviše u BiH a i šire) mogućnosti su velike.
Znam da ovo dugo traje ali nije lahko završiti ovako veliki posao brzo kao nekim klubovima koji od imovine imaju garsonjeru u Titovoj.
Hahahahahaelevenblues je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:24Koji skup prigradskih iskompleksiranih papaka.
Jedini klub na svijetu gdje se navijaci nisu borili protiv prodaje, cak sta vise slave cobani.
Mocno ovo Sarajevo izgleda ,moras priznati.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:28
Jao bruke
![]()
Al gledaj terena
Bolji ovaj sto ce skidat na Kosevu
Strateski partner moze kod nasamypitar je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:32Mocno ovo Sarajevo izgleda ,moras priznati.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:28
Jao bruke
![]()
Al gledaj terena
Ima li kakvih ivestitore ebemu mu miša.
Nemoj tako bili su protesti manijaka protiv Diklizića.OsmaDolazi je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:30Hahahahahaelevenblues je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:24Koji skup prigradskih iskompleksiranih papaka.
Jedini klub na svijetu gdje se navijaci nisu borili protiv prodaje, cak sta vise slave cobani.
Vidim vi se borite zestoko hahahahahaahah
Ojjj crkni zeljo u avaz da te metnem.
Saurman je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:05Željezničar će uskoro objaviti da je posao sa gospodinom Diglišićem zaključen i da kreće nova era najtrofejnijeg kluba u državi.Ostalo je da se riješe poslovi pravne prirode koji će malo više potrajati od predviđenog jer ovo je ipak Bosna gdje je sve komplikovano.Čovjek koji je težak 300 mil dolara sigurno ne bi uopšte ulazio u ovu priču da ne misli ozbiljno.
Željo će dobiti čovjeka koji je financijski najmoćniji u regionu samim tim nebo je granica.Uz prave ljude klub može ići samo naprijed.Sa ogromnom infrastrukturom i armijom navijača (najviše u BiH a i šire) mogućnosti su velike.
Znam da ovo dugo traje ali nije lahko završiti ovako veliki posao brzo kao nekim klubovima koji od imovine imaju garsonjeru u Titovoj.
Ma naravno da jesu svjesni.
Rece on i prouci fatihu da kamiondzija baci koji dinar u sadaka arenuelevenblues je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:24Koji skup prigradskih iskompleksiranih papaka.
Ma je li ovo onaj sto pisa prije dvije godine kako ce iskupiti neke svoje havere sjesti sa Upravom i spasiti zeljkanaleo1946 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:48Rece on i prouci fatihu da kamiondzija baci koji dinar u sadaka arenuelevenblues je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:24Koji skup prigradskih iskompleksiranih papaka.
Pa što onda vi svoj isprdak od kluba nudite ko qravu za bilo kakve pare i molite po dunjaluku i sa vama se sprda svak živ,i ono nekome kaže da je iskompleksirani papak,e bože sačuvajelevenblues je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:24Koji skup prigradskih iskompleksiranih papaka.
Nešto kao Amaw recimo,idealno rješenjesvrakino1921 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:33Strateski partner moze kod nasamypitar je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:32Mocno ovo Sarajevo izgleda ,moras priznati.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:28
Jao bruke
![]()
Al gledaj terena
Ima li kakvih ivestitore ebemu mu miša.
Investitor ne moze
Eto vam prilike izadjite na ulice i borite se da vas kupi tajanstveni investitor,kakve ste vi ublehe to je malo reci.elevenblues je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:24Koji skup prigradskih iskompleksiranih papaka.
Jedan od najretardiranijih "performansa" koje sam vidio u životu. Lijepo me stid bilo taj dan.
Tu sam tu sam, hvala i na cestitkama, i to sam upratio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.