NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

BatistutA19
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la BatistutA19 » 10 avg 2022, 18:49

Sto se tice placanja djeci besplatno do 12 god,RVI besplatno ,zenama 50% jeftinije i to je to za karte.
Za prodavanje ja ne znam kako je u ostalim klubovima kod nas vjerovatno ko i ovdje svako moze prodavat a svi znamo kako je na Zapadu.Da li se to moze sta promijenit da idu pare u klub ali dok god se to prodaje u kutijama nekim nema tu hajra dok ne budes mogo sjest i popit cassu soka a to je dalleko za nas .Jedino da klub zaposli ljude za prodaju lijepo akreditacija i mozda na jednom mjestu isto kao fan shop na zapadu a ne da hoda se po tribinama.Mozda i to nekad bude ne moze sve odjednom.

Ovo Celicno srce je odlicno to mnogi klubovi imaju ,nema sta momci,djevojke u klubu odlicno sve rade puni su ideja i prate trend.
Ovo naplata za Mahmica je dokaz da se sve moze ,i prije je bilo samo ko je naplatio i gdje odu pare bog zna.Stali smo mi na noge dobro i sad idemo lagano napred .Nadam se vecoj podrsci pogotovo kako bude isla sezona i kad se vidi da smo na pragu ulaska u FL i akobogda uci ce mo
.
Dobro je i ovo sa Sarajevom ne bi tu trebao bit neki nedo bog ni najmanji incindent ,trebaju se osjecat slobodni i bez nekog straha u Zenici i nek uzivaju.Stavarno su nam najvise pomogli moze svako rec sta hoce ali neko ako ti ne zeli dobro zaobice Zenicu.Tuzla je mogla igrat u Zenici Europu i tako pomoc nam ali nisu htjeli i tu ce se lijepo inkasirat novca .Cudi me kako Fudo nije dao stadion besplatno ko Musiji hahahaha .
Mi ce mo nasim putem do PL od Subote akobogda protiv Mosevca ..Izabarali smo pravi put i jedini put i do konacnog cilja JAK ZDRAV STABILAN CELIK I BEZ UHLJUPA POLITICKIH IKAD U KLUBU ,NEDAT NIKOM KO GOD JE U NEKOJ POLITICKOJ STRANCI DA UDJE U KLUB I SVI ZU NAS ZAEBALI SLAGALI.

prisonbreak
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la prisonbreak » 10 avg 2022, 19:03

limvolikce1945 je napisao/la:
10 avg 2022, 18:09
IzZeniceDolazimo je napisao/la:
10 avg 2022, 16:03
𝐔 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐭𝐮 𝐬𝐯𝐢 𝐤𝐚𝐨 𝐧𝐞𝐤𝐚𝐝𝐚, 𝐁𝐢𝐥𝐢𝐧𝐨 𝐩𝐨𝐥𝐣𝐞, 𝟐𝟎:𝟎𝟎 𝐬𝐚𝐭𝐢! ⚫️🔴

Klub od ove sezone uvodi izbor za najboljeg igrača utakmice kroz glasanje navijača. Nakon svake odigrane utakmice navijači će moći glasati za najboljeg igrača utakmice. Najbolji igrač na kraju sezone će dobiti prigodan poklon i prvi trofej "Čelično srce".

Čelično srce simbolizira odnos prema grbu koji igrač nosi na prsima. Najbolji igrač jednostavno nekada nije igrač koji je postigao najviše golova, asistencija ili odbrana. Čelično srce je izbor igrača koji se prema svetom grbu odnosi srčano, kako na terenu, tako i van njega.

#samočelik #pohodnarangviše
Super ideja. Treba prvo neki spiker informisati ljude koji je ko igrač. 90% ih na tribinama ne zna imena, ili znaju samo par njih, ostale ne, da ne govorim ovi s klupe kad uđu, njihove brojeve ne objave ni u najavi na fcb stranici. Bilo bi dobro, ko u engleskoj ligi, da dobijemo sastav po brojevima na papiru prilikom ulaska. Na kraju zaokružiš najboljeg. Mislim, ne znam kako će ovo izvesti, možda su već tako i osmislili, da ne lupam unaprijed. :) Uglavnom sve što će dolazak na stadion učiniti zanimljivim - podržavam!

Što se tiče žena, one rijetko dolaze same na tekmu, većinom su u pratnji nekih muškaraca, tako da će ti džentlmeni platiti i za njih ;)
Mozda ce online biti?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 avg 2022, 19:03

https://www.****/bice-celik-o ... t-sampion/

:bow:

Umjesto zvjezdica ukucat zenica.blog bez tačke
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 10 avg 2022, 20:29

prisonbreak je napisao/la:
10 avg 2022, 19:03
limvolikce1945 je napisao/la:
10 avg 2022, 18:09
IzZeniceDolazimo je napisao/la:
10 avg 2022, 16:03
𝐔 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐭𝐮 𝐬𝐯𝐢 𝐤𝐚𝐨 𝐧𝐞𝐤𝐚𝐝𝐚, 𝐁𝐢𝐥𝐢𝐧𝐨 𝐩𝐨𝐥𝐣𝐞, 𝟐𝟎:𝟎𝟎 𝐬𝐚𝐭𝐢! ⚫️🔴

Klub od ove sezone uvodi izbor za najboljeg igrača utakmice kroz glasanje navijača. Nakon svake odigrane utakmice navijači će moći glasati za najboljeg igrača utakmice. Najbolji igrač na kraju sezone će dobiti prigodan poklon i prvi trofej "Čelično srce".

Čelično srce simbolizira odnos prema grbu koji igrač nosi na prsima. Najbolji igrač jednostavno nekada nije igrač koji je postigao najviše golova, asistencija ili odbrana. Čelično srce je izbor igrača koji se prema svetom grbu odnosi srčano, kako na terenu, tako i van njega.

#samočelik #pohodnarangviše
Super ideja. Treba prvo neki spiker informisati ljude koji je ko igrač. 90% ih na tribinama ne zna imena, ili znaju samo par njih, ostale ne, da ne govorim ovi s klupe kad uđu, njihove brojeve ne objave ni u najavi na fcb stranici. Bilo bi dobro, ko u engleskoj ligi, da dobijemo sastav po brojevima na papiru prilikom ulaska. Na kraju zaokružiš najboljeg. Mislim, ne znam kako će ovo izvesti, možda su već tako i osmislili, da ne lupam unaprijed. :) Uglavnom sve što će dolazak na stadion učiniti zanimljivim - podržavam!

Što se tiče žena, one rijetko dolaze same na tekmu, većinom su u pratnji nekih muškaraca, tako da će ti džentlmeni platiti i za njih ;)
Mozda ce online biti?
Onda to ne bi bilo realno ocjenjivanje.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 10 avg 2022, 20:32

Bogami i teren nam je u lošem stanju još je bila pauza.Na nekim dijelovima fali i trave, baš sama zemlja.Sad kako ko šta održava nemam pojma ali vjerujem da Alba nema znanje oko toga.

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 10 avg 2022, 20:35

Sta je ovo sa terenom isflekano sve uzas. Protiv Gradine sam vidio, al sad evo pitariju gledam ovo je katastrofa od terena.
Ovo ko odrzava yebo bi mu mater za ovo, dobije pare a teren qrac
moSa likCe

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 10 avg 2022, 20:43

Sve ide ko po loju :kralj:

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 10 avg 2022, 20:50

jagamu je napisao/la:
10 avg 2022, 20:35
Sta je ovo sa terenom isflekano sve uzas. Protiv Gradine sam vidio, al sad evo pitariju gledam ovo je katastrofa od terena.
Ovo ko odrzava yebo bi mu mater za ovo, dobije pare a teren qrac
Kako god teren je jako loš s obzirom da sezona nije ni krenula i duga pauza je bila.Ne znam ali uprava bi definitivno trebala pokušati naci drugu firmu koja se razumije u održavanje travnjaka na stadionima i stručnjaka.Nije to samo zalij i pošalji radnike da utabaju.

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 10 avg 2022, 21:19

Koliko ima da je teren obnovljen? Godinu, dvije? Na takav ugovor s Gradom, Alba bi morala odrzavati teren poput leteceg cilima, a ne da je u najavi drugo unistavanje travnjaka u kratkom periodu.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 10 avg 2022, 21:57

Steelman je napisao/la:
10 avg 2022, 21:19
Koliko ima da je teren obnovljen? Godinu, dvije? Na takav ugovor s Gradom, Alba bi morala odrzavati teren poput leteceg cilima, a ne da je u najavi drugo unistavanje travnjaka u kratkom periodu.
Ma kakva Alba oni niti imaju znanje niti mehanizaciju, nije ti to livada da se sezonski kosi.

IzZeniceDolazimo
Kontakt:

Post Postao/la IzZeniceDolazimo » 10 avg 2022, 22:41

Dužnost svakog navijača Čelika je u subotu doći na stadion Bilino polje! ⚫️🔴

Više informacija o utakmici na linku 👇

https://nkcelik.ba/vise-informacija-o-n ... nom-polju/

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 10 avg 2022, 23:00

Celicni je napisao/la:
10 avg 2022, 21:57
Steelman je napisao/la:
10 avg 2022, 21:19
Ma kakva Alba oni niti imaju znanje niti mehanizaciju, nije ti to livada da se sezonski kosi.
Jedina firma koja odrzava stadione u BiH nema druge koliko znam
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 10 avg 2022, 23:17

Nek nama prebace pare za odrzavanje, kupit cemo masine i obuciti radnike. Vjerujem da je isplativija varijanta, ali samo u slucaju da grad placa nama, a ne albi.

Sa ovom ojebinom na mjestu gradonacelnika nista covjek ne moze da planira. Katastrofa kako vodi grad.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 11 avg 2022, 08:02

Do subote treba opsta mobilizacija da bude sto vise raje
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 11 avg 2022, 08:40

Hoće li se nastaviti sa online donatorskim ulaznicama?
Bez obzira što je nekada to znao biti jako mali broj, mislim da treba nastaviti sa ovim. Vrlo je JEDNOSTAVNO, danas svi imamo mobilne aplikacije banke koju koristimo. Po mogućnosti jedan kratki video i objasniti kako se lako može kupiti... prijedlog za ljude u klubu, da nastave sa ovom praksom.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 11 avg 2022, 08:59

zicer je napisao/la:
11 avg 2022, 08:40
Hoće li se nastaviti sa online donatorskim ulaznicama?
Bez obzira što je nekada to znao biti jako mali broj, mislim da treba nastaviti sa ovim. Vrlo je JEDNOSTAVNO, danas svi imamo mobilne aplikacije banke koju koristimo. Po mogućnosti jedan kratki video i objasniti kako se lako može kupiti... prijedlog za ljude u klubu, da nastave sa ovom praksom.
Koliko sam čuo od naredne domaće će najvjerovatnije ponovo uključiti donatorske u prodaju :tokralju:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

IzZeniceDolazimo
Kontakt:

Post Postao/la IzZeniceDolazimo » 11 avg 2022, 09:42

Još 2 dana do početka lige :opaopa:

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 11 avg 2022, 10:09

E bas imamo pametne pojedince u gradu, jos sam treba da Sarajevo premjesti utakmice.Katastrofa, nemas sta najveci neprijatelji smo sami sebi…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

IzZeniceDolazimo
Kontakt:

Post Postao/la IzZeniceDolazimo » 11 avg 2022, 10:28

Mogle bi se ulaznice prodavati kod Bosanke :hmmmmm:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 11 avg 2022, 10:43

sagitarius je napisao/la:
11 avg 2022, 10:09
E bas imamo pametne pojedince u gradu, jos sam treba da Sarajevo premjesti utakmice.Katastrofa, nemas sta najveci neprijatelji smo sami sebi…
Pileći mozgovi bez samokontrole.
Sva sreća da je u pitanju manji incident i da nije bilo više idiota.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.