FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 170

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 10 avg 2022, 23:05

ja se samo nadam da će avram biti spreman,mislim da sa dalom nigdje nismo prispjeli,daj Bože da griješim

VVVBK

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 avg 2022, 23:12

Nadam se da ce Dudic da uspije da digne igrače i da uzmemo Igman. Novi stoper mora poceti iducu tekmu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 avg 2022, 23:13

Izgubi i Vrbanjusa pa se ide dalje

Oko Cirjaka gradit ekipu. Ako se on umori obustavi presing vracaj u odbranu. Ako on moze svi napadat. Daleko najbolji nas igrac
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 avg 2022, 23:14

Ma puno smo poletjeli nakon 3/3, mnogi ovdje (ukljucujuci mene) su pisali da Djokanovic moze igrat stopera (nocas smo vidjeli koliko moze), da ce Drobarov prekucat sezonu (dva gola njegova), da cemo za Dala uzet 3-4 miliona (od gola u BL potpuno nevidljiv i beskoristan) itd itd. Jednostavno niko nije mogao ocekivat petardu, ja sam iskreno prije tekme vjerovao u 3:0 za nas, nakon onog prvog gola sam mislio da cemo svakako okrenut u drugom, al da cemo peticu popusit ni u najludjim scenarijima nisam mogao zamislit. Nadam se da je Fedja naucio iz poraza i da su igraci skontali sta im se nocas desilo. Vec u nedjelju prilika za rebound, par rokada se mora uradit i Igman se mora pobijedit, a nadam se skorom potpisu i Krivokapica i stopera, kakvog god.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 10 avg 2022, 23:14

Stroj1946 je napisao/la:
10 avg 2022, 22:21
Potrošiš se ko levat u dvije tekme i nema damfa u trećoj. Logično. Početničke greške Dudića.
"Saraj'vu treba samo trka i borba. A taktika? Samo trka i borba."
Ne uvijek. Ne može se ko sivonja zaletit, nekad treba i mozak koristiti. Nije fudbal samo trka i trka. Ko visoko leti,....
Takav način igre možeš koristiti ako imaš igrače koji nekoliko sezona igraju na takvom nivou, međutim Feđa je vjerojatno mislio da druge ekipe nisu na trkačkom nivo kao mi a tu je ogromnu grešku napravio, vjerojatno je očekivao da će jedne pripreme biti dovoljne međutim nisu. Nema veze idemo dalje.
Pobjeda je linija koja te drži da ne padneš u dno, a poraz ona linija koja ti ne da da odeš u nebo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 avg 2022, 23:15

Aduka87 je napisao/la:
10 avg 2022, 23:01
Samo se nadam da su momci dobro, ovi koji su napadnuti od zenickih narkomana.
Sta se desavalo tu da li neko zna?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

masterfan
Kontakt:

Post Postao/la masterfan » 10 avg 2022, 23:16

Vjerujem da ce nam novi stoper donijeti dobrog, ali ovo veceras nije bilo do stopera nego jednostavno se bilo bez glave. Cirjak meni najdrazi do sada u sezoni. Idemo dalje, jace nego ikada protiv Igmana.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2022, 23:16

E sta dozivismo u Zenici, bolje da sam na ulazu u nju danas umro. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 avg 2022, 23:16

Bolje da su Grbavicu izabrali naši ako su imali pravo izbora,a koliko sam cuo zadnji press da je Feđa rekao da su birali Grbavica ili Zenica i da su se odlucili za Zenicu. Odeš u drugi grad da te nekakvi narkomani sacekuju i da neko strada bzvz,cemu to.Još se nesto ližu nešto zadnjih dana kao dobri odnosi ,zahvaljuju se naši ,kakva glupost.Reko bi covjek dzaba nam dali teren pa im dugujemo neku zahvalu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 10 avg 2022, 23:18

Bolje je igrati u Modriči nego u Zenici mater im šugavu yebem,dabogda se nikad ne vratili u premier ligu,smeće ostaje smeće

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 10 avg 2022, 23:18

miky_hz je napisao/la:
10 avg 2022, 23:16
Bolje da su Grbavicu izabrali naši ako su imali pravo izbora,a koliko sam cuo zadnji press da je Feđa rekao da su birali Grbavica ili Zenica i da su se odlucili za Zenicu. Odeš u drugi grad da te nekakvi narkomani sacekuju i da neko strada bzvz,cemu to.Još se nesto ližu nešto zadnjih dana kao dobri odnosi ,zahvaljuju se naši ,kakva glupost.Reko bi covjek dzaba nam dali teren pa im dugujemo neku zahvalu.
Napali nase momke prije tekme i poslije, nakon ovog bih izabrao grbavicu makar bilo duplo skuplje.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 10 avg 2022, 23:19

Mozda bolje sad da nam se ovo dogodilo nego na Grbavici. Idemo dalje nema puno kukanja. U Kaknj po pobjedu

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 avg 2022, 23:20

napoleon72 je napisao/la:
10 avg 2022, 23:14
Ma puno smo poletjeli nakon 3/3, mnogi ovdje (ukljucujuci mene) su pisali da Djokanovic moze igrat stopera (nocas smo vidjeli koliko moze), da ce Drobarov prekucat sezonu (dva gola njegova), da cemo za Dala uzet 3-4 miliona (od gola u BL potpuno nevidljiv i beskoristan) itd itd. Jednostavno niko nije mogao ocekivat petardu, ja sam iskreno prije tekme vjerovao u 3:0 za nas, nakon onog prvog gola sam mislio da cemo svakako okrenut u drugom, al da cemo peticu popusit ni u najludjim scenarijima nisam mogao zamislit. Nadam se da je Fedja naucio iz poraza i da su igraci skontali sta im se nocas desilo. Vec u nedjelju prilika za rebound, par rokada se mora uradit i Igman se mora pobijedit, a nadam se skorom potpisu i Krivokapica i stopera, kakvog god.
Ko da sam govana jeo tako se osjecam :crazy:
Ma ne bi nam zabili ni 2 komada da je Đokan igrao u vezi a da smo nazad Vukotica imali, ja sam u to siguran 100%. Ali ybg, to je sta bi bilo kad bi bilo scenario.
Idemo dalje. Ja do sutra ocekujem potpis Vukotića, kao i da Abubakar dobije potrebnu papirologiju da igra. Onda kad bi odmah mogli njih dvojicu gurnuti u nedjelju, mislim da bi to druga prica bila.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 10 avg 2022, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 10 avg 2022, 23:20

Pod hitno promjeniti stadion, **** poguras sa parama za rentanje i ovi narkomancici ti se zahvale tako sto ljude napadaju.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 10 avg 2022, 23:20

Podrška Feđi i igračima. Poraz čak i ovakav je dobrodošao da se malo prizemljimo a da Feđa uoči neke stvari, ko može a ko ne. Bravo za Horde :tokralju:

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 10 avg 2022, 23:22

Aduka87 je napisao/la:
10 avg 2022, 23:18
miky_hz je napisao/la:
10 avg 2022, 23:16
Napali nase momke prije tekme i poslije, nakon ovog bih izabrao grbavicu makar bilo duplo skuplje.
+1

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 avg 2022, 23:23

SasaKajkut je napisao/la:
10 avg 2022, 22:56
Šta je bilo ovo na kraju neke tuce,znal ko sta ?

Ja sad iz Zenice posle utakmice setao gradom niko me ruzno nije pogledao.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 10 avg 2022, 23:23

Bravo za levate koji su odlučili da ovo ne treba odigrati na Koševu, eto radovi nisu mogli početi sutra umjesto jučer? Katastrofalna greška, amaterska.

Fudbalska lekcija Jovića! Spuštanje na zemlju nakon apsolutno neopravdane euforije. Lahko je nametnuti visok ritam i tempo protiv Sloge i Posušja, šta je bilo večeras? Od prve minute ljudi počeli vršiti presing, izašli visoko, naši ne znaju šta da rade. Drastična razlika u fizičkoj spremi se mogla primjetiti, nevjerovatno je koliko su kondiciono spremniji od nas.

Golman linijski, stoperi kao dva pionira u odnosu na njihove. Sutra dovedite Vukotica.

Ovakve utakmice se ne mogu igrati bez zadnjeg veznog. Čirjak i Kapić su isti tip igrača - centralni vezni i oni zajedno mogu igrati samo protiv slabijih ekipa koje igraju bunker. Karjasevic dominirao sredinom. Dal odigra jednu kako treba nema ga narednih 10. Trkački tanko, mora se učestvovati i u defanzivnim zadacima.

Zašto se forsira Suljić u prvih 11? Prema naprijed ništa konkretno od njega a u odbrani propuh na njegovoj strani. Nukić autoput imao i znalo se da je itekako prodoran bek a ništa se nije uradilo povodom toga.

Catakovic nije krilo. U sezonu smo ušli sa 3 identična napadača, to nigdje nema. Moraš imati različit tip igrača. Od 3 špica trebaš jednog brzog kao ovaj Coulibaly.

I još jednom ponavljam, levati ste jer se ovo nije igralo na Koševu večeras a onda je zamjenski stadion trebao biti onaj gdje igra Mladost. Glupani.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 10 avg 2022, 23:24

Ima li kakvih info za ove momke sto su napadnuti i kakvo je stanje sa Ikicem
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 avg 2022, 23:24

Pa danas smo pisali o tom, odnos klubova i odnos navijaca nemaju nista jedno s drugim. Logicno da te Robija nece s cvijecem docekat jer su nam ljudi iz njihove uprave izasli u susret. A ovo su pojedinci i klosarcici kakvih ima svugdje, nisu to neki aman organizovani napadi. Isto bi ti bilo da si Grbavicu prijavio, poslije svake tekme bi bilo ganje po onim parkovima dole.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, laznokrilo i 66 gostiju.