FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
67
33%
Darko Milanič
33
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
30
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
18
9%
Samo stranac
51
25%

Ukupno glasova: 202

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 11 avg 2022, 01:17

Dalara igra za Sofiju i zanemaruje taktiku! Onaj mali crnogorac vala nema nikakve konkurencije u napadu, ako se kod nas sada ne ustali u prvu postavu, onda nek objesi kopačke o klin. Naravno, pod uslovom da potpiše. Ispoštovali smo ekipu vala i u Zenici maksimalno, ovo je prvi put da oni nisu nas. Najviše sam razočaran zbog pristupa i zalaganja, ne toliko zbog rezultata, iako je katastrofa. Podsjetili su me na ono dizel Sarajevo od prošle godine, naročito već pomenuti trojac u prvom poluvremenu. Umislili neki izgleda da je dovoljno da se pojave i ekipe se same dobijaju i gaće spadaju.

Nisu nas večeras spustili na zemlju, nego su nas zakopali u nju. Nadati se da smo sjeme, što bi rekao jedan vrli Bošnjak na kojeg zelena omladina svrš. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 avg 2022, 01:19

Harakiri79 je napisao/la:
11 avg 2022, 01:15
Toliko povrijedjenih igraca je znak da nesto ne stima u trenaznom procesu i lako se moze traziti odgovornost od kondicionog trenera a samim tim i od sefa strucnog staba.

Od Vukotica ne ocekujte mnogo. Visok je i jak, u skoku predominantan, daje mnogo golova, ali kad se spusti lopta u velikim problemima bude jer je spor i slabo pokretan

Sve u svemu ocekivao sam ovakav scenario, jer je fedja postao bas kur.cevit s ponasanjem. Dobio je samo takvu samarcinu, a zasluzio ju je i ranije, jer su Sloga i Posusje pali samo zbog drasticne razlike u kvaliteti igraca, a ne zvog njegove taktike
O kojim ti povredama pricas covjece, Anicic je nezgodno stao sjebo koljeno, a Avram vuce staru povredu i tjt.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 11 avg 2022, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 11 avg 2022, 01:20

Ma primarni krivac je Feđa. Totalno promasio sve zivo sto se tice taktike. Kao klub idemo iz krajnosti u krajnost. Od ultradefanzive gdje ne mozemo meda do ofanzive pod svaku cijenu.

Ali veceras apsolutno niko nije bio na nivou, sem donekle Muse i Cirjaka. Belmin kriminalan. Treba probati sa Sahinovicem na golu. Suljic je jos poslije Sloge trebao da ohladi, cak sam misljenja da je trebao biti otjeran kad je bila cistka. Toliko lijen u defanzivi, pored toga sto pegla loptu bez ikakvog ucinka. Kapic, Nardin i Dal također na klupu... Poraz je poraz, desava se i desice, ali ono sto je bitno je da trener i igraci izvuku pouke.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 avg 2022, 01:21

Trenažni proces se može okriviti za povrede kad su to konstantno neke mišićne povrede koje se ponavljaju i slično. Ikiću strada rebro u duelu, nije za to kriv onaj brat od 3 metra što je kondicioni trener.
Bahati, bahati Željkan!
1946

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 11 avg 2022, 01:26

Momci maloprije došli u Sarajevo, par masnica samo imaju.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 avg 2022, 01:26

Ne bih bas bio tako negativan na racun dala, ali u najmanju ruku treba gurnuti nekad i dzafica na desetku, probati i druge opcije.

A sto se tice zalaganja kojeg spomenu forumaš iznad. Nasi igraci su se sudarali u prvom poluvremenu, nisu znali gdje gone. Samo ne bih rekao da su se sudarali zbog nezalaganja.

Igra je bila postavljena za razbijanje bunkera, stoperi visoko, bekovi visoko. Vezni konstantno guraju loptu u for. Vec ispricano, samo hocu reci da nije do zalaganja. Danas igracima nemamo sta prigovoriti. Fedja je izvrsio suicid. Kraj, tacka.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 avg 2022, 01:30

Kao sto rece Jovic okrenuli su se africkom trzistu,tu je radio i kako kaze ima strasnih igraca. Glupost Fedje je to sto je ovaj Kulibali imao toliko slobodnog mjesta,jos da dodas da je prebrz i eto ti problema. Umjesto da se malo povuces i ne srljas,da ih malo pustis pa nek napadaju mi idemo grlom u jagode,iskljucivo je krivac Fedja treba reci,jer su nasi i trcali i borili se al ne moze da prolazi isto sa Slogom i sa ovim igracima koje Tuzla ima

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 avg 2022, 01:37

Hajde neka nam ovo bude ‘Atalanta’ broj 2 :D

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 11 avg 2022, 01:49

Aduka87 je napisao/la:
10 avg 2022, 23:18
miky_hz je napisao/la:
10 avg 2022, 23:16
Bolje da su Grbavicu izabrali naši ako su imali pravo izbora,a koliko sam cuo zadnji press da je Feđa rekao da su birali Grbavica ili Zenica i da su se odlucili za Zenicu. Odeš u drugi grad da te nekakvi narkomani sacekuju i da neko strada bzvz,cemu to.Još se nesto ližu nešto zadnjih dana kao dobri odnosi ,zahvaljuju se naši ,kakva glupost.Reko bi covjek dzaba nam dali teren pa im dugujemo neku zahvalu.
Napali nase momke prije tekme i poslije, nakon ovog bih izabrao grbavicu makar bilo duplo skuplje.
Vidjeh isto drito poslije utakmice, 3-4 lika kod bistursa napali momka, oteli mu sal i pobjegose, hvala Bogu nije nista strasno.
Mislim grbavica i da je duplo skuplja, stavi duplu cijenu karte, iovako bez cvaje goriva tesko mozes otici.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 11 avg 2022, 01:51

Ali primit' pet komada od neke ekipe iz ove lige je strasna cinjenica, sreca pa nam je raspored odlican, sad ove dvije dobiti valjda, nek' ne idemo sad friško nakon ovoga u Listicu, protiv Veleža, ili derbi, mada ocekujem patnju protiv Slobode u Zenici, nakon Igmana, a za Igman ne znam sta bih rekao, djeluju tvrdo, ali trebalo bi se to u heneikepu dobiti, ne bi valjalo to kiksati nikako

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 11 avg 2022, 01:56

Ne znam za vas ali imam neki osjećaj da će nas ovaj poraz pravo razdrmati u pozitivnom smislu.

P.S ovima koji kažu da je kond. trener kriv za povrede bujrum pred njega pa mu to recite :urnebes:
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 11 avg 2022, 02:02

Gdje ce se karte za Igman prodavati, Konjic ili ce biti i u Kaknju?

bodribordo
Kontakt:

Post Postao/la bodribordo » 11 avg 2022, 02:35

Svaka čast svima koji su danas bili na Bilinom Polju, ali oni ljudi koji su počeli izlaziti u 80' minuti, koji su psovali igračima i Feđi, ono je prava tipa čovjeka koji dodje da se istrese na utakmici, izgubili smo pa šta, nije sve propalo, Feđa je skontao gdje je napravio propust, i moramo ispraviti ovo. I još jednom, napominjem sve ljude koji parkiraju dalje od stadiona u nekim kvartovima, da se parkiraju pored stadiona, danas su mi drugu izbušili gume debili, napali dijete i porodicu mu itd...

Kad ti budu svi ledja okrenuli, vijecno ce sjever tvoj za tebe ginuti!
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom

bodribordo
Kontakt:

Post Postao/la bodribordo » 11 avg 2022, 02:41

Još samo da dodam jednu sitnicu, @joker90 i ja smo imali malu opkladu u vezi posjete na utakmici, ja sam rekao da ako bude iznad 4.000 ljudi da mi dodje 20.00KM, a ispod ja njemu dodjem cvanciku. S tim da je bilo 4.000+ ljudi na Bilinom Polju, momak se javio i htjeo da mi donese novac, ali smo se dogovorili da taj novac doniramo na pomozi.ba nekome kome je potrebno. Odradio je svoj posao, i svaka čast još jednom!

SARAJ'VO ZA TEBE ŽIVIMO!
slika
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 11 avg 2022, 02:47

Promjeniti odmah stadion za igranje domacih tekmi . Cigani i olos uvijek ostaju ono sto jesu . Treba da mi djeca ostanu siroce radi narkomancica koji napadaju nozem iza coska . Mjenjaj , nedaj stoci vise ni marke , ici cu u trebinje na tekmu ali dole vise ne mrs stoko . Travnik najbolja opcija , pitoma mahala koja voli Sarajevo , smrdograd te nikada nije mogao smisliti .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 11 avg 2022, 03:03

bodribordo je napisao/la:
11 avg 2022, 02:41
Još samo da dodam jednu sitnicu, @joker90 i ja smo imali malu opkladu u vezi posjete na utakmici, ja sam rekao da ako bude iznad 4.000 ljudi da mi dodje 20.00KM, a ispod ja njemu dodjem cvanciku. S tim da je bilo 4.000+ ljudi na Bilinom Polju, momak se javio i htjeo da mi donese novac, ali smo se dogovorili da taj novac doniramo na pomozi.ba nekome kome je potrebno. Odradio je svoj posao, i svaka čast još jednom!

SARAJ'VO ZA TEBE ŽIVIMO!
slika
Aferim brate @joker90 :salut: :bow:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 11 avg 2022, 03:18

Mulahusejnović je takva taraba da to dugo nije viđeno. Sve što smo imali u prvom poluvremenu on je upropastio. Hamza definitivno treba imati prednost u odnosu na njega a nadam se da će crnogorac biti prvi izbor.
Suljića malo ostaviti na klupi pa ako je nastavi peljati sve mu manje prilike davati.
Dala malo klupirati samo da proradi u njemu nešto.

I još jedna stvar malo pretjerujete sa tom podrškom. Večeras su svi krivi i Feđa i igrači i to im se treba reći i pokazati a ne nema veze lahko ćemo. Podrške je bilo kad se gubilo a oni se borili pa istok na poluvremenu to pozdravi. Ovo večeras nije za neku podršku nego da igrači dobro nauče nešto i da im se ne ponavlja to a to im navijači moraju iskazati.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 avg 2022, 05:55

Cini mi se da previse ocekujete od tog Crnogorca. Talentovan jeste, ali da ce sad on vuci ekipu sa golovima čisto sumnjam.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 11 avg 2022, 06:13

ElCartel11 je napisao/la:
11 avg 2022, 05:55
Cini mi se da previse ocekujete od tog Crnogorca. Talentovan jeste, ali da ce sad on vuci ekipu sa golovima čisto sumnjam.
Jutro. Moguce, ali treba ga forsirati ako pokazuje znakove talenta, ne može biti gori nego Nardin trenutno.
Ne znam sto ali mislim da ćemo nakon prizemljenja biti tonBe.
Jel danas vrijeme za stopera :kafa: ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 11 avg 2022, 06:43

mikimaus je napisao/la:
11 avg 2022, 02:47
Promjeniti odmah stadion za igranje domacih tekmi . Cigani i olos uvijek ostaju ono sto jesu . Treba da mi djeca ostanu siroce radi narkomancica koji napadaju nozem iza coska . Mjenjaj , nedaj stoci vise ni marke , ici cu u trebinje na tekmu ali dole vise ne mrs stoko . Travnik najbolja opcija , pitoma mahala koja voli Sarajevo , smrdograd te nikada nije mogao smisliti .
Kao da se mi tu sta pitamo, tako su nasi izabrali. Bolje da su izabrali npr Bihac ili Gorazde nego Zenicu koja nam je vise dosadila. Makar bi tamo lokalnim ljudima ponudili nesto i bio bi praznik fudbala taj dan u tim sredinama. A da ne govorim o tim blizim gradovima gdje bi nas isto puno doslo kao Travnik, Kakanj, Visoko, Olovo

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”