Nisu nas večeras spustili na zemlju, nego su nas zakopali u nju. Nadati se da smo sjeme, što bi rekao jedan vrli Bošnjak na kojeg zelena omladina svrš.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
O kojim ti povredama pricas covjece, Anicic je nezgodno stao sjebo koljeno, a Avram vuce staru povredu i tjt.Harakiri79 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 01:15Toliko povrijedjenih igraca je znak da nesto ne stima u trenaznom procesu i lako se moze traziti odgovornost od kondicionog trenera a samim tim i od sefa strucnog staba.
Od Vukotica ne ocekujte mnogo. Visok je i jak, u skoku predominantan, daje mnogo golova, ali kad se spusti lopta u velikim problemima bude jer je spor i slabo pokretan
Sve u svemu ocekivao sam ovakav scenario, jer je fedja postao bas kur.cevit s ponasanjem. Dobio je samo takvu samarcinu, a zasluzio ju je i ranije, jer su Sloga i Posusje pali samo zbog drasticne razlike u kvaliteti igraca, a ne zvog njegove taktike
Vidjeh isto drito poslije utakmice, 3-4 lika kod bistursa napali momka, oteli mu sal i pobjegose, hvala Bogu nije nista strasno.Aduka87 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 23:18Napali nase momke prije tekme i poslije, nakon ovog bih izabrao grbavicu makar bilo duplo skuplje.miky_hz je napisao/la: ↑10 avg 2022, 23:16Bolje da su Grbavicu izabrali naši ako su imali pravo izbora,a koliko sam cuo zadnji press da je Feđa rekao da su birali Grbavica ili Zenica i da su se odlucili za Zenicu. Odeš u drugi grad da te nekakvi narkomani sacekuju i da neko strada bzvz,cemu to.Još se nesto ližu nešto zadnjih dana kao dobri odnosi ,zahvaljuju se naši ,kakva glupost.Reko bi covjek dzaba nam dali teren pa im dugujemo neku zahvalu.
Aferim brate @joker90bodribordo je napisao/la: ↑11 avg 2022, 02:41Još samo da dodam jednu sitnicu, @joker90 i ja smo imali malu opkladu u vezi posjete na utakmici, ja sam rekao da ako bude iznad 4.000 ljudi da mi dodje 20.00KM, a ispod ja njemu dodjem cvanciku. S tim da je bilo 4.000+ ljudi na Bilinom Polju, momak se javio i htjeo da mi donese novac, ali smo se dogovorili da taj novac doniramo na pomozi.ba nekome kome je potrebno. Odradio je svoj posao, i svaka čast još jednom!
SARAJ'VO ZA TEBE ŽIVIMO!
![]()
Jutro. Moguce, ali treba ga forsirati ako pokazuje znakove talenta, ne može biti gori nego Nardin trenutno.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 05:55Cini mi se da previse ocekujete od tog Crnogorca. Talentovan jeste, ali da ce sad on vuci ekipu sa golovima čisto sumnjam.
Kao da se mi tu sta pitamo, tako su nasi izabrali. Bolje da su izabrali npr Bihac ili Gorazde nego Zenicu koja nam je vise dosadila. Makar bi tamo lokalnim ljudima ponudili nesto i bio bi praznik fudbala taj dan u tim sredinama. A da ne govorim o tim blizim gradovima gdje bi nas isto puno doslo kao Travnik, Kakanj, Visoko, Olovomikimaus je napisao/la: ↑11 avg 2022, 02:47Promjeniti odmah stadion za igranje domacih tekmi . Cigani i olos uvijek ostaju ono sto jesu . Treba da mi djeca ostanu siroce radi narkomancica koji napadaju nozem iza coska . Mjenjaj , nedaj stoci vise ni marke , ici cu u trebinje na tekmu ali dole vise ne mrs stoko . Travnik najbolja opcija , pitoma mahala koja voli Sarajevo , smrdograd te nikada nije mogao smisliti .
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Evander, Ferrante071, JuricaSpindl, keli, MaroonWhite1946, nedimmmm1337, NeSamSafetee, pitar, Posejdon, Rule_hz, tajsamja, USB, Vanja8, ŠTA_JE i 158 gostiju.