FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
49
30%
Darko Milanič
31
19%
Miodrag Božović
2
1%
Fedja Dudić
24
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
15
9%
Samo stranac
40
25%

Ukupno glasova: 161

FCUM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCUM » 11 avg 2022, 06:58

Mislim da ce Dudic ovo uspjesno rijesiti i da cemo opet krenuti sa pobjedama. Iskreno najvise njemu vjerujem. Da je neki drugi trener u pitanju bojao bi se sa za nastavak sezone.
Stopera sto prije dovesti i ne stedjeti novac.

Ako se ikako moze promjeniti stadion. Ukleta Zenica. Bolje igrati na stadionu kapaciteta 500 ljudi.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 11 avg 2022, 07:39

A sad "hladne glave"...

Ovo je jedna od najvećih blamaža u historiji kluba i to treba istaknuti. Kiks, poraz uvijek će doći i to je sastavni dio ove igre, ali ovo sinoć je katastrofa bez da upiremo prstom u bilo koga. Nećemo nikoga razapinjati i tjerati naravno, ali igračima i stručnom štabu treba dati do znanja da se ovakve stvari neće tolerisati niti da se smiju ponavljati što znači da svi kolektivno trebaju snositi posljedice u finansijskom smislu kao opomena za ubuduće.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 11 avg 2022, 07:40

Dizdarević klupa
Suljić klupa
Kapić klupa
Dal klupa
Nardin klupa

:salut:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 11 avg 2022, 07:41

ElCartel11 je napisao/la:
11 avg 2022, 05:55
Cini mi se da previse ocekujete od tog Crnogorca. Talentovan jeste, ali da ce sad on vuci ekipu sa golovima čisto sumnjam.
Ma nece je vala vuci ni Hamza mutavi ni Nurdin usporeni snimak haha pa bar vrijedi pokusati

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 11 avg 2022, 07:41

Najgori ovaj osjecaj ujutru poslije debakla. Nadam se da ce se brzo trznuti i okrenuti Igmanu.
Kao sto sam pisao, i nekako mi je generalni utisak osim sto nismo imali tu energiju, da ne mozes sa svakom ekipom igrati isto. Promjeni nesta da bar ne znaju sta ih ocekuje, bojim se samo da ako bude forsirao jedno te isto, necemo se dobro provesti sa iole jacom ekipom.
A i budimo realni ovakva utakmica se ne desava cesto. Jednoj ekipi ide sve od ruke al bas sve, drugoj i ono malo sto pokusa ne ide.
Najgore sto ce sad Tuzla umorna na Zelju pa ako lose odigra bice vidi kakvi levati nas uzese..
Braco ponizno u pobjedama, dignuti glavu u porazima!! :salut:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 avg 2022, 07:43

Vala i golman nam je rupa i to zesca. Vala poslije ovakvog debakla fino ga na klupu staviti. Mene samo interesuje kako je Nardin bio najbolji stijelac lige :)
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 11 avg 2022, 07:45

Aduka87 je napisao/la:
11 avg 2022, 00:40
Radni dan, drugi grad i bude nas 4.500 svaka cast raja.
Sljedecu ce doci 1500, nakon vcrs.

Sreca igramo protiv Igmana, jer sad je Dudic tek osjetio sta znaci biti trener Sarajeva. Tj nije jos u tolikoj mjeri, ali kiks protiv Igmana ce biti veliki problem...

Pa ce biti ono nase "Vrijeme je Dudicu" itd....

Iskreno se nadam da ima snage da ovo trzne, al kad vidim da je zamjenio 4 napadaca za 4 napadaca, podcjenivsi toliko TZ kao da je to levatska ekipa, a nas toliko precjenio, dabogda. Nazalost, misljenja sam da je jos jedan amater na klupi, koji ne zna promjeniti prvo taktiku.
Zadnja izmjena: LovacnaJelene, dana/u 11 avg 2022, 07:48, ukupno mijenjano 1 put.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 11 avg 2022, 07:47

Ulaznice za utakmicu protiv Igmana ce se prodavati u Konjicu ili u Doboj Kaknju ???
Svi u Doboj Kakanj !!

Ferrante071
Kontakt:

Post Postao/la Ferrante071 » 11 avg 2022, 07:50

Krenem da napišem... Obrišem.
Pa tražim bilo kakav bljesak u ovoj crnoj rupi u koju smo sinoć upali... Nema bljeska.
Vjerujem da se ovakav splet okolnosti neće više (bar u ovoj sezoni) ponoviti.
Poruka za Feđu, manje šuplje i samohvale na press-u, odgovaraj na pitanja ili daj kratku konciznu izjavu i zdravo.
Krivac za ovu sramotu od sinoć su svi od reda, i uprava, i trener, i igrači a Boga mi i mi navijači (utripovali smo da smo ne znam ti šta, prvi ja).
Idemo dalje.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 11 avg 2022, 07:57

Crnogorac
Džafić Kobiljar Ramić I.
Čirjak Đokanović
Tomašević Drobarov Pojačanje Musa
Šahinović

Mora se ekipa razdrmati nakon tuzle
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 11 avg 2022, 08:00

e baš je Bordo jutro :mrgreen:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 11 avg 2022, 08:01

Strasno strasno, tragedija. Kakva amaterska utakmica dudica ja evo ne vjerujem. Pojeo ga jovic za dorucak i to na komadice isjeckao.
Da li je stvarno covjek mislio da moze na isti nacin igrati 10 kola?
Gledamo neko novo Sarajevo fedja, hvala ti :thumbup:
Hvala sto si nas od sinoc vratio na brojku od 2000 bolesnika.

Kao sto je lutvo znao reci, trebas se bas potruditi u ovakvim uslovima, s ovom ekipom primiti 5 komada. Mi protiv seltika u tri meca zajedno toliko primili...

Igrali smo sa glupovcem, cmiljanicem, bodulom, krletom, mersom, bagaricem i ostalim dizelasima pa nismo uspjeli ovo sto smo sinoc.

A za igrace pojedinacno ne bih mnogo.
Belmin pod hitno klupa, pun mi je qurac linijskih golmana od 1.78m
Nardine sine ne znam kako se u sloveniji igralo 1 na 1 ali u ovoj ligi je cilj ne bjezati od gola.
Ma i svi ostali goli khurac, necu se nervirati u rano jutro.

Ne bi im se rijec rekla da je ovo bio poraz od 2-0.
Kad smo zadnji put primili 5 u ligi?

Ovi sinoc sto su fasovali u zenici, kako su to uspjeli?
NEMA NAZAD

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 11 avg 2022, 08:13

Nije meni problem sto nas je Jovic ubio taktikom. To je i Amar uradio na Grbavici kad smo peticu primili al nas nije ovoliko dominantno rasturio. Ne smije ti Mico Kuzmanovic driblat pet igraca kao Neymar, ne smije ti Semir "swissmenta" Smajlagic onako probit po boku i zabit gol kao Walcott birvaktile, ne smije ti Karjasevic na ledjima nosit dvojicu veznjaka kao Patrik Viera... To mi ne ide u glavu, kako su nas lahko razgulili, imam dojam da su jos tri hladno mogli uvalit.
Mi sem onog suta Hamze nismo uradili bas nista. Ne pomazu trka i presing uvijek, za ove stvari moras bit i takticki.potkovan. Sto neko rece, preslikana utakmica s Grbavice, prvo kolo sezone 20/21, kad je Zeljo unistio Veleza 3:0.

I mi fkt ne znamo sta hocemo, sad nam ne valjaju Fedjine izjave, a prije 10 dana bilo "konacno trener koji ne daje sablonske izjave". Ohladili smo se strasno majke mi hahaha.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 11 avg 2022, 08:21

Strasno je ono sinoc izgledalo. Dobro ce nas, nadam se, ovo razdrmati pa u nastavak jos jače. Nadam se da je ovo pokazalo Hadzicu i Dudicu da ce ipak trebati jači stoper i da se nece moci sa Đokanom u zadnjoj liniji. Vidjelo se i koliko nam je falio DMF.

I jos jedna stvar - opet bacanje svega i svačega sa tribina, pa yebo vas je li kontate da mozete samo nastetiti klubu tako.. a znamo nazivati divljacima kad se desava na drugim tribinama..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 11 avg 2022, 08:25

Jedan od najtužnijih trenutaka sinoc, kad je Kobiljar ušao kao adut da ce nešto promjeniti na terenu :facepalm: Nadam se da ce u januaru biti prvi koji ce nas napustiti i da se nikad na Koševo nece vratiti ni kao gledalac.
Inace, jedina dobra stvar u svemu ovome je da nas sad čekaju utakmice sa dvije poluamaterske ekipe, tu moramo uzeti 6 bodova, makar obje počeli sa 10 igrača, te u pozitivnom tonu i sa popravljenim samopouzdanjem otići na Grbavicu nešto konkretno napraviti.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 avg 2022, 08:26

Testo je napisao/la:
11 avg 2022, 07:40
Dizdarević klupa
Suljić klupa
Kapić klupa
Dal klupa
Nardin klupa

:salut:
Za koji je gol kriv?
Eto recimo za peti da jest.
Prvi ništa, drugi penal, procijenio stranu, dobro izvedeno, nije mogao ništa, treći greška zadnje linije, nije do njega, četvrti isto tako.
Previše ti je ovih za klupe, još ako se Ikić povrijedio...
Mislim da je bolje da Čataković igra umjesto Muladede.
Probati možda Džafića umjesto Suljića.
Vratiti u vezu Đokanovića, šta je sa malim Trakom, jel mu ugrađuju rame ili šta?
Koševo Zapad

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 11 avg 2022, 08:27

Realno imao je Feđa i u Veležu crnih serija, sjećam se sezona kada su evropu izbirili, na početku te sezone dovela se pojačanja, atmisfera ovo-ono i prvo kolo odmah poraz, drugo remi ako se sjećam. Tako da nipta neočekivano, sada protiv Igmana vratiti se na stsre staze. Dobro uvijek dođe šamar prizemljenja

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 avg 2022, 08:28

Lucas je napisao/la:
11 avg 2022, 08:25
Jedan od najtužnijih trenutaka sinoc, kad je Kobiljar ušao kao adut da ce nešto promjeniti na terenu :facepalm: Nadam se da ce u januaru biti prvi koji ce nas napustiti i da se nikad na Koševo nece vratiti ni kao gledalac.
Inace, jedina dobra stvar u svemu ovome je da nas sad čekaju utakmice sa dvije poluamaterske ekipe, tu moramo uzeti 6 bodova, makar obje počeli sa 10 igrača, te u pozitivnom tonu i sa popravljenim samopouzdanjem otići na Grbavicu nešto konkretno napraviti.
Igman je nadigrao Široki koji je trenutno prvi na tabeli.
Borac se mučio s njima i dobio ih golom u sudijskoj nadoknadi.
Maksimalno ozbiljno ući u tu utakmicu.
S pristupom lako ćemo bi mogli dobiti po nosu od Hebiba i kompanije. To bi tek bio raspad sistema.

Ako je sutra kraj prelaznog roka, stoper se MORA dovesti kako znaju i umiju.
Inače će ovih raspada biti još.
Koševo Zapad

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 11 avg 2022, 08:29

Dobra stvar je kad god primimo 5+ u augustu, u toj istoj osvajamo titulu :kafa:

Samo opusteno

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 avg 2022, 08:31

Auu kakav šamar, još sebi nisam došao. Kakva izgibija i pad, neobjašnjivo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”