Ma krenulo je od početka naopako, rano su nam zabili gol, a nisu oni Sloga Doboj da nakon toga stanu i brane se, onda penal i kad smo primili i treći, jasno je bilo da smo se raspali, voda u ušima, kreneš u drugo i onako primiš i četvrti, realno da je svirao penal koji je bio, pitanje je kako bi ono na kraju završilo.napoleon72 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 08:13Nije meni problem sto nas je Jovic ubio taktikom. To je i Amar uradio na Grbavici kad smo peticu primili al nas nije ovoliko dominantno rasturio. Ne smije ti Mico Kuzmanovic driblat pet igraca kao Neymar, ne smije ti Semir "swissmenta" Smajlagic onako probit po boku i zabit gol kao Walcott birvaktile, ne smije ti Karjasevic na ledjima nosit dvojicu veznjaka kao Patrik Viera... To mi ne ide u glavu, kako su nas lahko razgulili, imam dojam da su jos tri hladno mogli uvalit.
Mi sem onog suta Hamze nismo uradili bas nista. Ne pomazu trka i presing uvijek, za ove stvari moras bit i takticki.potkovan. Sto neko rece, preslikana utakmica s Grbavice, prvo kolo sezone 20/21, kad je Zeljo unistio Veleza 3:0.
I mi fkt ne znamo sta hocemo, sad nam ne valjaju Fedjine izjave, a prije 10 dana bilo "konacno trener koji ne daje sablonske izjave". Ohladili smo se strasno majke mi hahaha.
Ne treba se puno osvrtati na ovo, jedna utakmica u nizu koja jest sramota, al okrenuti se Igmanu i spremati maksimalno ozbiljno.