FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
95
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 233

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 11 avg 2022, 16:54

Vidim, Kapića niko ne spominje. Po meni ubjedljivo najlošiji igrač sinoć.
Bar 5 lopti je onako mirne duše poklonio na centru, gdje su imali dobre šanse iz kontri i polukontri.

Radijus kretanja mu krug na centru. Nevjerovatno mi je njegovo šetkanje po terenu cijelo vrijeme. Čirjak je izginuo na sredini sam.

Par puta otvorene šuteve sa distance imao, ne može okvir gola pogodit. Igraš fudbal čitav život, imaš iskustvo Bundeslige, dobar teren i ne možeš okvir pogodit.
On treba da vuče cijelu ekipu a zakazao je totalno. Krivo mi je na Feđu samo što ga na poluvremenu nije izvadio bio je bukvalno igrač manje .

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 11 avg 2022, 16:56

FCUM je napisao/la:
11 avg 2022, 16:49
Lucas je napisao/la:
11 avg 2022, 16:46
Zrinjski ispucao tri odgode, moraju igrati protiv Veleža između dvije utakmice play - offa KL. Taman da konkurent izgubi još koji bod :D
2 su ispucali
odgodili prvo, cetvrto i sad peto kolo nece igrati protiv sirokog
Sve mi znamo.

Atlantida
Kontakt:

Post Postao/la Atlantida » 11 avg 2022, 16:57

FCUM je napisao/la:
11 avg 2022, 16:49
Lucas je napisao/la:
11 avg 2022, 16:46
Zrinjski ispucao tri odgode, moraju igrati protiv Veleža između dvije utakmice play - offa KL. Taman da konkurent izgubi još koji bod :D
2 su ispucali
Ispucali su i treću, Siroki u subotu!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 avg 2022, 17:01

ajdohordas je napisao/la:
11 avg 2022, 16:54
Bar 5 lopti je onako mirne duše poklonio na centru, gdje su imali dobre šanse iz kontri i polukontri.

Radijus kretanja mu krug na centru. Nevjerovatno mi je njegovo šetkanje po terenu cijelo vrijeme. Čirjak je izginuo na sredini sam.

Par puta otvorene šuteve sa distance imao, ne može okvir gola pogodit. Igraš fudbal čitav život, imaš iskustvo Bundeslige, dobar teren i ne možeš okvir pogodit.
On treba da vuče cijelu ekipu a zakazao je totalno. Krivo mi je na Feđu samo što ga na poluvremenu nije izvadio bio je bukvalno igrač manje .
Mozda zato sto si samo ti to “primjetio”. Kapic ubjedljivo najkorisniji nas igrac i najkonstantniji, trci ne staje, spusta se po loptu, proigrava naprijed, to sto nasa ofanziva ne zna iskoristiti njegove poklone (citaj Nardin), nije njegova krivica.

Ne znam cemu taj pokusaj stvaranja pogresne slike o Kapicu, ima vas par forumasa koji pokusavati provuci tu pricu, pa vam cudno sto niko drugi to ne vidi, jer su vasi napadi ocigledno ne osnovani.

Uzmite jednu utakmicu kad odete na stadion i samo pratite Rikija, sve ce vam se kazati.
1946~

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 11 avg 2022, 17:03

Nevjerovatno kako smo najteži navijači
Poslije prve tri pobjede daj nam Real da se igramo.
Prvi poraz nevalja niko. Borićemo se s Leotarom za opstanak.
Podrška Dudiću☝☝

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 11 avg 2022, 17:06

Bit će prodaja ulaznica za Igman na stadionu u Kaknju u nedjelju, cijena 7KM.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

bhchampion099
Kontakt:

Post Postao/la bhchampion099 » 11 avg 2022, 17:07

Šta reći nakon sinošnje utakmice? Ništa, ko iole poznaje kako igra Feđa i kakav je to fudbal, ovo je normalna pojava. Jednostavno čovjek igra napadački, agresivno, presing, zato je to totalna dominacija kad to ide, kad ne ide ode u drugom smjeru, kao sinoć. Mada mislim da se ovo neće ponoviti, da će zatvoriti utakmicu kad vidi da ne ide tako. Mada je to odlika velikih trenera, oni se ne prilagođavaju, oni pokušavaju da dominiraju. Sinoć je to otišlo sve kako ne treba. Ali, zato kada ide kako treba, to je jedna mašinerija i ljepota za gledati, sa preko 20 šuteva i preko 70% posjeda. To je odlika velikih trenera, zaista, je Feđa jedan od njih. Nek uzme pouku, nek pokuša zatvarati kad ne ide, kad igrači nisu u elementu i tome slično. Mada to treneri poput njega ne rade, vjerujem. To ja lično volim, mnogo poštujem takve trenere, koji su pobjednici u glavi, pa makar na kraju poginuo! I nikad nećeš igrati atomski fudbal bez ovakog pristupa. To vam se najbolje može prikazati u utakmici Tuzle i Slobode, jedna prosječna da ne kažem bezvezna utakmica, gdje Tuzla ne može ništa Slobodi. Nego su iskoristili tu šansu i otvorilo im se. Znači, glavu gore, idemo dalje istim tempom! Dešava se i najvećim, poraz/pobjeda je dio života. Ono što mi se najviše sviđa jeste da nije odustao od svoje igre iako smo izginuli na kraju teško. Ali to je odlika hrabrih, odvažnih, trenera koji znaju svoj tim šta može i kako može igrati. Očigledno je sinoć to sve otišlo kako ne treba (i oni golovi - pogotovo onaj na početku drugom poluvremena). Što kaže Feđa, kad te ne ide ništa ne ide, to je tako! Glavu gore, idemo dalje po titulu!

Sretno momci!
Samo Saraj'vo!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 avg 2022, 17:09

ThrillerHz je napisao/la:
11 avg 2022, 17:01

Mozda zato sto si samo ti to “primjetio”. Kapic ubjedljivo najkorisniji nas igrac i najkonstantniji, trci ne staje, spusta se po loptu, proigrava naprijed, to sto nasa ofanziva ne zna iskoristiti njegove poklone (citaj Nardin), nije njegova krivica.

Ne znam cemu taj pokusaj stvaranja pogresne slike o Kapicu, ima vas par forumasa koji pokusavati provuci tu pricu, pa vam cudno sto niko drugi to ne vidi, jer su vasi napadi ocigledno ne osnovani.

Uzmite jednu utakmicu kad odete na stadion i samo pratite Rikija, sve ce vam se kazati.
Buraz nemamo se čemu nadati ako nam je onakav Kapić od sinoc najkonstantniji i najkorisniji igrač. Upravo zbog priče o njemu i jesam ga sinoć konstantno pratio.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 11 avg 2022, 17:10

Nirton je napisao/la:
11 avg 2022, 17:06
SVI U KAKANJ !!!!

Koliko prima ona njihova tribina gdje je kamera?
@Mortem ti bi trebao znati ovo :D
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 avg 2022, 17:14

NajvecaRadosti je napisao/la:
11 avg 2022, 17:10
Nirton je napisao/la:
SVI U KAKANJ !!!!

Oko 2000 ako se ne varam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 11 avg 2022, 17:16

Bem ti strucnjake ovolike vise, svi bi znali postaviti igru i igrace. I svako sebi daje za pravo da on zna a struka ne zna. Linencirani i nenadj.ebivi.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 11 avg 2022, 17:17

Al zato Promaha u veznom redu, ljudi nas silovali na sredini, prolazili kako su htjeli.

Kapic se ne vraca , ne pomaze Stoperima dole itd.

Treba on 10ku igrati umjesto Dala tu bi bio najkorisniji.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 11 avg 2022, 17:18

MortemHz je napisao/la:
11 avg 2022, 17:14
NajvecaRadosti je napisao/la:
11 avg 2022, 17:10
Nirton je napisao/la:
SVI U KAKANJ !!!!

Oko 2000 ako se ne varam
Bit ce krcato :opaopa: :opaopa:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 11 avg 2022, 17:23

Gledaj gledaj pljuvaca, prve tri tekme nigdje ih, od sinoc ih bruka izronila. E bijede jedne.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 avg 2022, 17:27

f0rest1946 je napisao/la:
11 avg 2022, 17:17

Al zato Promaha u veznom redu, ljudi nas silovali na sredini, prolazili kako su htjeli.

Kapic se ne vraca , ne pomaze Stoperima dole itd.

Treba on 10ku igrati umjesto Dala tu bi bio najkorisniji.
Ma kakva promaha u veznom redu, svako ispucavanje lopte TC je Kulibali stizao i pravio djecu nasoj odbrani. Ne mogu da vjerujem da igrac manji za glavu i s 20 kila manje od nasih stopera udara glavom loptu ispred njih ili je prima i gura u for… Jednostavno sinoc je odbrana zakazala.
1946~

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 11 avg 2022, 17:27

Podrska Dudicu i igracima i svaka cast svima koji su bili u mogucnosti juce doci u Zenicu, posjeta iznad svih ocekivanja obzirom da je radni dan, a i navijanje svaka cast.
Medjutim, ovakvi porazi se Sarajevu ne smiju desavati, nikakva opravdanja nema u nasoj ligi da Sarajevo prima 5 komada od bilo koga, nadam se da se ovo nece ponoviti ako nista bar u ovoj sezoni. Ne skida niko glavu Dudicu niti treba, ali se nadam da ce dobro ovu utakmicu prostudirati i malo povuci rucnu jer mi navijaci smijemo padati u euforiju, ali on se bi smio. Igman treba ozbiljno shvatiti, nimalo lako nece biti sa njima, ko je gledao ovih njihovih par utakmica zna o cemu pricam, jer ako i tu kiksamo nece valjati.

Druga stvar se tice stadiona BP, svi znamo kako tamo prolazimo, svega nekoliko pobjeda u posljednjih 30 godina ukljucujuci i Čelik, NK Zenicu i Evropu. Imas stadiona koji ti bas ne leze, a bez premca su tu u nasem slucaju BP i Pecara. Mislim da se neki drugi stadion trebao odabrati ali eto.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 11 avg 2022, 17:34

Vukotić je pogurao koliko je mogao da se riješi situacija što prije. Odnosno da dobije papire slobodne do danas i da se sutra potpiše. Boga mi, strah me da necemo uspjeti to završiti na vrijeme. Nadam se da imamo plan B za nedo Bog.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 11 avg 2022, 17:35

Dobra lekcija od sinoc neka nam bude stalno u glavi, da ne smijemo potcjeniti protivnika, izaci na teren igrati jako svaku tekmu, ako budemo kao sinoc lahko cemo mi , nema od toga nista ponovo nam se smijesi kiks! ;)

Puna podrska dudicu, i igracima !! :salut:

Svi u Kakanj i max ih podrzati :)
04.10.2009 !

Ferrante071
Kontakt:

Post Postao/la Ferrante071 » 11 avg 2022, 17:36

Biće to sve dobro!
Iz utakmice u utakmicu do Titove i Vječne vatre
🇱🇻🏆🇱🇻🏆🇱🇻🏆🇱🇻🏆🇱🇻🏆🇱🇻🏆🇱🇻🏆🇱🇻
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 11 avg 2022, 17:38

Suljić da pogleda kako Bilbija gine po terenu protiv Tobola. Kapitenski!!!!!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”