Ja ne bih sad ovde da vodim debatu i da zamaram na ovoj temi.Ali brate nije tacno pa imas i snimke napad na neku balavirdiju od 3,4 momcica koji su krenuli prema stadionu.Gdje jednom prilaze iza ledja i udara ga sakom u glavu.Jedino izazivanje je bilo sto su imali bordo majice..Cak mislim da su ih spasili gradjani Zenice.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 avg 2022, 16:38Garantujem da simpatizere s zapada niko nije dirao već samo one osobe koje su izašle s sjevera, a to mogu potvrditi mnogobrojni vaši simpatizeri koji su opušteno s porodicama hodali Zenicom. Čak malo i previše opušteno.amypitar je napisao/la: ↑11 avg 2022, 15:27Ja se izvinjavam zbog upada i samo bi par rijeci napisao.Navijaci iz Sarajeva grada znaju sta su gostovanja i tu nema problema.Problem su bili navijaci iz drugih okolnih gradova Zenickog kantona ,i drugih kantona koji veze nemaju gdje idu, i kakve mogu imati posljedice.A takvih je bilo masa ,koji su došli sa malom djecom i zenama, i to u dresovima Sarajeva, i fakat su išli i hodali kao na izletu.
Oni jednostavno ne razlikuju utakmicu Sarajeva,i reprezentacije i tako su se opusteno ponasali.
I to neiskustvo i naivnost ih je kostala.Svi nastadali nemaju veze sa HZ obicni simpatizeri koji su iskoristili blizinu Zenice da gladaju klub za koji navijaju.
Nastradali ne da nisu sa sjevera ,nego nisu ni iz Sarajeva.
Toliko od mene da ne kvarim temu.