Zato sto Igman renovira svoj stadion.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sutra kad hebib odigra utakmicu zivota
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
100%, ovakvima sto dalje...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 avg 2022, 14:36Toni Markić je jedan divan čovjek inače. Da mi igra dijete od 12 godina, prije bih prihvatio nego ovo smeće.
https://i.im.ge/2022/08/12/OMf3ky.markic.jpg
Sad vi nađite primjere kako se izvinio ili šta već, ali ovakvog igrača ja nikad za nikad ne bih doveo.
Sve mi znamo.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
kad god, ko da gledam ima da leti tamo

FC United Of Manchester !
I nema tamo oko Konjica nikakav stadion vec moraju ici do Kaknja cak, veci je FKS domacin u Kaknju nego oni al hajd

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Sto se tice zrinjskog i prvog mjesta, i nas mi smo u mnogo vecoj prednosti za prvo mjesto nego oni..
Pogledajte sve utakmice zrinjskog u ovoj sezoni vidjecete da to nije neka igra koja je imala uboitos da im glavni igrac Nermin veoma malo golova daje i cak ni u sanse ne ulazi toliko puno..
Pogledajte utakmicu protiv zelje pogoedajte dvomec sa ovim sto su ih juce izbacili, nezaboravite takodje da je zrinjski odgodio dosta utakmica (sjetimo se da nama velez nije htio odlizut utakmicu)
Zrinjski jeste dobra ekipa i prosle godine bila dominantna al posteno gledajuci tc borac mi i zeljo gola kita ovo ispod nas jedino sto je velez nesto valjo (1:1) velez bio mnogo blizi pobjedi..
Mi ako nebudemo imali problema sa finansijama (da mirvic zavrne pipu nedo big)
Nama treba samo spic na polu sezoni srednjeg kalibra ( nardin i ahmet out)
Takodje umor zrinjskog ce uzimat danak (primjer zeljo)
Normalno povrede igraca sudjenje itd moze utjecat
Zeinjski nece uzet vise od 4 boda nijednoj ekipi u prvih na tabeli, plus sb i zeljo
Sarajevo je bilo pretanko kao i borac i city proske godine..sto je samo posebi ekipama leitar radnik prijedor bjeljina bilo lagodnije igrat da sto manje kartona protiv zrinjskog kad znaju da ce izgubit bez obzira, da od ovih gore mogu izimat bodove mnogo lakse, tako da ove godine zrinjski svaki bod ce morat platit debelo, ubjedjen sam da ce imat 20 do 25 bodova manje nego prosle godine..
Na SARAJEVU je da isplacuje plate na vrijeme da nadje spica koji moze dat bar 10 golova po sezoni i to je to
Avramovski ako se vrati super ako ga otjeramo super nit smo imali kakve koristi oslobodio bi vazno mjesto dosta para uz odlazak nardina i ahmeta mi sigurno za te pare mozemo nac spica nivo Benka minimum ahmeta
Zrinjski sto ima to je max sto se tice jacine a vrlo lahko moze nazadovat.
Pogledajte sve utakmice zrinjskog u ovoj sezoni vidjecete da to nije neka igra koja je imala uboitos da im glavni igrac Nermin veoma malo golova daje i cak ni u sanse ne ulazi toliko puno..
Pogledajte utakmicu protiv zelje pogoedajte dvomec sa ovim sto su ih juce izbacili, nezaboravite takodje da je zrinjski odgodio dosta utakmica (sjetimo se da nama velez nije htio odlizut utakmicu)
Zrinjski jeste dobra ekipa i prosle godine bila dominantna al posteno gledajuci tc borac mi i zeljo gola kita ovo ispod nas jedino sto je velez nesto valjo (1:1) velez bio mnogo blizi pobjedi..
Mi ako nebudemo imali problema sa finansijama (da mirvic zavrne pipu nedo big)
Nama treba samo spic na polu sezoni srednjeg kalibra ( nardin i ahmet out)
Takodje umor zrinjskog ce uzimat danak (primjer zeljo)
Normalno povrede igraca sudjenje itd moze utjecat
Zeinjski nece uzet vise od 4 boda nijednoj ekipi u prvih na tabeli, plus sb i zeljo
Sarajevo je bilo pretanko kao i borac i city proske godine..sto je samo posebi ekipama leitar radnik prijedor bjeljina bilo lagodnije igrat da sto manje kartona protiv zrinjskog kad znaju da ce izgubit bez obzira, da od ovih gore mogu izimat bodove mnogo lakse, tako da ove godine zrinjski svaki bod ce morat platit debelo, ubjedjen sam da ce imat 20 do 25 bodova manje nego prosle godine..
Na SARAJEVU je da isplacuje plate na vrijeme da nadje spica koji moze dat bar 10 golova po sezoni i to je to
Avramovski ako se vrati super ako ga otjeramo super nit smo imali kakve koristi oslobodio bi vazno mjesto dosta para uz odlazak nardina i ahmeta mi sigurno za te pare mozemo nac spica nivo Benka minimum ahmeta
Zrinjski sto ima to je max sto se tice jacine a vrlo lahko moze nazadovat.
-
- Kontakt:
Zrinjski ima bar 30 igrača u kadru, kako sezona bude odmicala biće samo jači kako se novopristigli budu uigravali. Imaju širi izbor od nas na skoro svakoj poziciji.
Bili smo u prednosti za njihov kiks sa Željezničarom, sad smo i mi kiksali sa Tuzlom, pa smo na istom i jedni i drugi. A to da nisu ni blizu toliko dobri kao prošle sezone, ovisi na osnovu čega gledaš. Nisu igrali u Evropi sa Leotarom i Slobodom, nego sa puno jačim ekipama i nisu bili loši.
Jedina slabija utakmica koju su igrali ove sezone, ona sa Leotarom, rutinski je riješena sa 4:1. Tako da ne bih ja rekao da su oni nešto slabiji, naprotiv.
Imaju po dva desna i lijeva beka, 4-5 stopera, u sredini imaju 7-8 igrača, proširili su debelo izbor na krilima, može se reći da im jedino još jedan napadač fali, ali i to će imati kad/ako se oporavi Irfan Hadžić.
Bili smo u prednosti za njihov kiks sa Željezničarom, sad smo i mi kiksali sa Tuzlom, pa smo na istom i jedni i drugi. A to da nisu ni blizu toliko dobri kao prošle sezone, ovisi na osnovu čega gledaš. Nisu igrali u Evropi sa Leotarom i Slobodom, nego sa puno jačim ekipama i nisu bili loši.
Jedina slabija utakmica koju su igrali ove sezone, ona sa Leotarom, rutinski je riješena sa 4:1. Tako da ne bih ja rekao da su oni nešto slabiji, naprotiv.
Imaju po dva desna i lijeva beka, 4-5 stopera, u sredini imaju 7-8 igrača, proširili su debelo izbor na krilima, može se reći da im jedino još jedan napadač fali, ali i to će imati kad/ako se oporavi Irfan Hadžić.
– Prije dva mjeseca imao sam dogovor s klubom da zbog finansijskih problema mogu ići bez obeštećenja. Moja plata im je bila teret, pritiskali su i mog agenta, a onda se s ponudom javilo Sarajevo s čijim čelnicima sam sve dogovorio. Mislio sam, okej, još samo da Beveren obavijestim i to je to. Ipak, stvari su se iznenada promijenile, kaže nam Vukotić.
Sarajevo je, kaže, nudilo i obeštećenje uz dodatne procente. Uzalud.
– Kada je došla zvanična ponuda, moj agent je pozvao direktora kluba koji na kraju nije želio da čuje za odlazak. Probao sam i ja omekšati situaciju, želio sam oprostiti tu neku naknadu samo da se završi posao, a ni pokušaji Sarajeva na kraju nisu urodili plodom. Emir Hadžić i Feđa Dudić su dali sve od sebe, svaki dan smo bili na vezi, ali, eto, nije bilo suđeno.
Sarajevo nije jedini klub iz BiH koji ga je kontaktirao.
– Da, istina je da me kontaktirao i Borac. I oni su dali zvaničnu ponudu. Nisam gledao ko više novca daje već ko me više želi.
Sarajevo je, kaže, nudilo i obeštećenje uz dodatne procente. Uzalud.
– Kada je došla zvanična ponuda, moj agent je pozvao direktora kluba koji na kraju nije želio da čuje za odlazak. Probao sam i ja omekšati situaciju, želio sam oprostiti tu neku naknadu samo da se završi posao, a ni pokušaji Sarajeva na kraju nisu urodili plodom. Emir Hadžić i Feđa Dudić su dali sve od sebe, svaki dan smo bili na vezi, ali, eto, nije bilo suđeno.
Sarajevo nije jedini klub iz BiH koji ga je kontaktirao.
– Da, istina je da me kontaktirao i Borac. I oni su dali zvaničnu ponudu. Nisam gledao ko više novca daje već ko me više želi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Taj Beveren je bas smecarski klub, i kad je Mujakic trebao doci pravili su probleme
Sve mi znamo.
Znači mora se dovesti neki slobodan stoper, koji vjerovatno nije dugo igrao. Neda nam se nikako.
Dejan Uzelac 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Da Bog da se ugasili amin
Da je pametan Vukotic da ih preda Uefi za dugovanja,slobodni papiri i dovidjenja.Klosari
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Jedina dva logicna izbora su Dejan Uzelac ili Rijad Sadiku.. ovo ostalo ili nema kluba godinu dana ili nije odigralo utakmice godinu dana... Sadiku standardan u Rudaru, Uzelac tu i tamo igrao ovu polusezonu u Kolubari, ali kompenzira to iskustvom i poznavanjem lige...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi njega svakako doveo za 9 mjeseci kada mu istekne ugovor, trebat će nam za novu sezonu i europsko takmičenje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 avg 2022, 16:47Da Bog da se ugasili amin
Da je pametan Vukotic da ih preda Uefi za dugovanja,slobodni papiri i dovidjenja.Klosari
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vratit Bešića, ili eto eventualno da taj Sadiku dođe al nije ni on neka pljačka od štopera
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Koliko je realno potpisati Ziljkica za 10mj kad mu istice ugovor?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, boki86, Bordo10, bordobijeli, Cautinho, feniksptica, HariTz, itatabisine, johntravolta123, laznokrilo, Lecler, Maroon1946, MaroonBjelave, MSOZ101, muhamedhulk, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, SamoDaKazeem, strahmeipomisliti, USB i 276 gostiju.