FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dan mi je loše počeo jutros, treba mi jedna Edisova pressica danas
Deveti post i vec mene komentarise i moju zajebanciju.Jasno je da si pokemon s novim acc. Valjda ti ne odgovaram na taj drugi.HardcoreAP je napisao/la: ↑12 avg 2022, 12:02Da si ti meni živ i zdrav ali curling je ekipni sport, preporučio bi ti da se vratiš antipsihoticima jer si s uma skrenuoHulahopka je napisao/la: ↑11 avg 2022, 21:23Pa dijete drago zar ti dalje komentarises nešto u vezi fudbala. Počni pratiti neki individualno sport tipa karling, kuglanje Boga mi..MocMahale444 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 19:56Mislio sam da je Ivkovic najgori ali Ipak je to Sablja.
Truhlo jedan zaostao u vremenu. Ponasa se ko neki balavac.
Edis napolje.
Sa Zukanovicem se nije razgovaralo samo o igrackom angazmanu vec o necem puno dugorocnijem i nakon okoncanja karijere. Edis je striktno naglasio da ga ne zeli, uz neka cudna objasnjenja koja ne piju bas vode i sam Zukanovic je to potvrdio te tu nastaje problem. Trenutno se trazi nacin da se dogovori saradnja na neki nacin, a kako ce zavrsiti vidjet cemo.jointunija je napisao/la: ↑12 avg 2022, 10:54Možda mi je neko od igrača ili UO dobar drug,pa znam neke stvari.Znam i uslove koje je tražio i šta smo mu mogli dati.Znam i kad je Edis zvao i koga,da se sa Zukom pokuša završiti.KANA je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:59to je tvoje misljenje i sve ok ,ali nemoj izvrtati nemoguce je da imas tacnu informaciju da je Zuka odbio jer mu je mala ponuda a da ne znas da Mulalic ne zeli njega .jointunija je napisao/la: ↑12 avg 2022, 09:55
Zato što neću da mi klub vodi Alispahić,Jagodić i slični.
A sumnjam da možemo šta naći da je bolje sa uslovima koje možemo ponuditi.
Tako misli i predsjednik i UO.
Sve insajderi. Al ovi stormovi potrči uvijek imaju kontra objašnjenje. Samo da se popljuje Edis. Tako je bilo za Adzema, Odu, Amara. Isti sklop mozgova. Fol oni znaju nesto..
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 12 avg 2022, 13:35, ukupno mijenjano 2 puta.
- jointunija
- Kontakt:
Prvobitno mu nudili rad u OP sa Ćurom,on im se nasmijao,onda su vođeni razgovori i o tome što pišeš.
Ako je u interesu kluba,šta ima Edis tu da se pita.
Neuspjeh pregovora svaliti na jednog čovjeka,smiješno.
Spomenuo ga Zuka nije.
Ako je u interesu kluba,šta ima Edis tu da se pita.
Neuspjeh pregovora svaliti na jednog čovjeka,smiješno.
Spomenuo ga Zuka nije.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Protiv Tuzle
‐‐--------------- Beganovic ------------
- Cleri ----------------------------- Gasal -
---- Hajdarevic- Mekic - Hodzic ---
- Malic ---- Cocalic (c) -- Drina --- Galic -
---------------------- Muftic ----------------------
U drugom Stilic, Subasic i Beca.
‐‐--------------- Beganovic ------------
- Cleri ----------------------------- Gasal -
---- Hajdarevic- Mekic - Hodzic ---
- Malic ---- Cocalic (c) -- Drina --- Galic -
---------------------- Muftic ----------------------
U drugom Stilic, Subasic i Beca.
Boli Zuku neka stvar za trenerski posao. Ovako moze na ime uzet kod nas ugovor 10 - 15 milja da se zajebava, pa kad god naplati jedna godina šta ga briga. Kuci tu, lijepo mu. I ja bih.
Šta imaš zatezat, ako si voljan dodji u klub počni trenirati ostalo ćeš riješiti. I još debili trpaju da se Edis nešto pita. Smijesno majke mi..
Šta imaš zatezat, ako si voljan dodji u klub počni trenirati ostalo ćeš riješiti. I još debili trpaju da se Edis nešto pita. Smijesno majke mi..
-
- Kontakt:
Sta ocekivati sutra?
Mi ponovo u losijoj seriji igara. Ne znam koliko je moral pao u ekipi ali sigurno je da osjecaju mali pritisak da moraju izboriti dobar rezultat radi mira u svlacionici, u klubu i na tribinama. Dolazi Tuzla na krilima petarde protiv mnogo jaceg protivnika od nas. Igre u Europi ne mogu biti nikakav pokazatelj za to sto nas ocekuje jer protivnici nisu nas rang. Igra sa slobodom losa, ali posto je Husic bio i u slobodi ne bi me cudilo da je tu bilo nekog siljenja..
Termin subota 21h, odlican, vremenske prilike: citav dan kisa,lose. Dodajmo na to da ima i SFF i da je termjn tekme u subotu navecer. Ja ocekujem negdje do 4000 ljudi na tribinama. Tako za nas maloj brojci mozemo pripisati i losije igre unazad nekoliko tekmi.
Da li cemo se prilagoditi protivniku ili on nama niko ne zna. Nama bi bilo bolje igrati na kontre, mada ne znam koliko smo jaki da izguramo njihove napade a da nam ne udje. Nislim da ce nakvasen teren isto imati neku ulogu jer ja mislim da to vise nije isti onaj teren kao kad smo ga napravili, vidjeli smo to zimus protiv sirokog.
Sastav po nekom mom misljenju
Bender
Galic Drina Coca malic
Hodzic Mekic
Gasal subasic Santos
Haracic
U drugom poluvremenu izmjena Suba/Stila Hajdar/Mekic eh sad, Amoah ako je spreman imalo, moze odigrati zadnjih 10ak minuta ako budemo ganjali rezultat i stavio bih ga na desno krilo umjesto Gasala koji i ako bude dobar nema bas snage da igra tim tempom iza 70. minute. Ako se bude ganjao rezultat promjena formacije da Hodzic predje u napad sa Haracicem mi uopste ne izgleda lose zadnjih 15ak minuta u tom slucaju sa svim izmjenama, zadnjih 15ak minuta bj igrali
Bender
Galic drina coca malic
Hajdar
Amoah stilic santos
Haracix hodzic
S tim da ako galic bude lose igrao moze uci Sehic npr pred kraj da faulira njihove napade kao i hajdarevic koji se ne bi trebao ustrucavati zutog kartona presjecanjem njihovih napada. Uz sve to ostane jos jedna prinudna izmjena.
Jesam laik al vala red bi bio nekad i izmjesati karte a ne uvijek po istom.
Mi ponovo u losijoj seriji igara. Ne znam koliko je moral pao u ekipi ali sigurno je da osjecaju mali pritisak da moraju izboriti dobar rezultat radi mira u svlacionici, u klubu i na tribinama. Dolazi Tuzla na krilima petarde protiv mnogo jaceg protivnika od nas. Igre u Europi ne mogu biti nikakav pokazatelj za to sto nas ocekuje jer protivnici nisu nas rang. Igra sa slobodom losa, ali posto je Husic bio i u slobodi ne bi me cudilo da je tu bilo nekog siljenja..
Termin subota 21h, odlican, vremenske prilike: citav dan kisa,lose. Dodajmo na to da ima i SFF i da je termjn tekme u subotu navecer. Ja ocekujem negdje do 4000 ljudi na tribinama. Tako za nas maloj brojci mozemo pripisati i losije igre unazad nekoliko tekmi.
Da li cemo se prilagoditi protivniku ili on nama niko ne zna. Nama bi bilo bolje igrati na kontre, mada ne znam koliko smo jaki da izguramo njihove napade a da nam ne udje. Nislim da ce nakvasen teren isto imati neku ulogu jer ja mislim da to vise nije isti onaj teren kao kad smo ga napravili, vidjeli smo to zimus protiv sirokog.
Sastav po nekom mom misljenju
Bender
Galic Drina Coca malic
Hodzic Mekic
Gasal subasic Santos
Haracic
U drugom poluvremenu izmjena Suba/Stila Hajdar/Mekic eh sad, Amoah ako je spreman imalo, moze odigrati zadnjih 10ak minuta ako budemo ganjali rezultat i stavio bih ga na desno krilo umjesto Gasala koji i ako bude dobar nema bas snage da igra tim tempom iza 70. minute. Ako se bude ganjao rezultat promjena formacije da Hodzic predje u napad sa Haracicem mi uopste ne izgleda lose zadnjih 15ak minuta u tom slucaju sa svim izmjenama, zadnjih 15ak minuta bj igrali
Bender
Galic drina coca malic
Hajdar
Amoah stilic santos
Haracix hodzic
S tim da ako galic bude lose igrao moze uci Sehic npr pred kraj da faulira njihove napade kao i hajdarevic koji se ne bi trebao ustrucavati zutog kartona presjecanjem njihovih napada. Uz sve to ostane jos jedna prinudna izmjena.
Jesam laik al vala red bi bio nekad i izmjesati karte a ne uvijek po istom.
Bender
Šeha Drina Coca Vego
Hajdar Beća
Gasal Štila Santos
Haračić
Udovoljiće Edis tribinama.
Šeha Drina Coca Vego
Hajdar Beća
Gasal Štila Santos
Haračić
Udovoljiće Edis tribinama.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zar nismo naučili da ne pišemo ideje sa treninga na javni forum.
Željezničar za život cijeli!
GRANDE MISKE!
Kako je lijepo vidjeti gospodina ponovo oko kluba.
Poslušao ovaj intervju sa Ćurićem,gospodski nema šta,nadam se da će još biti intervju sa nekim članovima uprave ovoga tipa.....
Kako je lijepo vidjeti gospodina ponovo oko kluba.
Poslušao ovaj intervju sa Ćurićem,gospodski nema šta,nadam se da će još biti intervju sa nekim članovima uprave ovoga tipa.....
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Slazem se za CURICA, gospodski stvarno i takvi ljudi nam trebaju.
Sto se tice Misketa, skeptican sam svega pa tako i njega i ne zelim vise ni da se vracamo u proslost sa tim ljudima, amar miske i slicni. Ko god pomisli da je on lice kluba i gura svoj ego nek nas zaobidje, a mislim da su i amar i misimovic takvi ljudi koji stavljaju sebe ispred kluba sto smo mogli vidjeti vec
Ja bih ovako počeo
Bender
Galić Drina Cocalić Šehić
Hajdarević Hodžić
Gasal Štilić Santos
Haračić
Amoahu ne izmišljati pozicije uvesti ga oko 70te minute mjesto Gasala, osim ako Gasala baš ne pokaže ništa onda odmah u drugom poluvremenu
Bender
Galić Drina Cocalić Šehić
Hajdarević Hodžić
Gasal Štilić Santos
Haračić
Amoahu ne izmišljati pozicije uvesti ga oko 70te minute mjesto Gasala, osim ako Gasala baš ne pokaže ništa onda odmah u drugom poluvremenu
-
- Kontakt:
Ne znam kako Misimović može smetati nekome, dok je on bio borili smo se za europu nekad za titulu, bili smo stabilan klub, gradili stadion. Sada nemamo ni para, a borimo se za sredinu tebele. Ok, mogu shvatiti da neko ne želi iste ljude vrtiti oko kluba stalno, ali je realno sa smo bili u puno boljoj situaciji sa Misimovićem nego nakon njegovog odlaska. I opet sa početka, šta je on toliko uradio za Želju da vam može smetati u ovakvoj situaciji kad je bilo kakava pomoć dobrodošla.
Ciro,nema nikakvog vracanja na staro,to je vracanje na bolje,jer ko kaze da pod gospodinom Misimovicem nije bilo bolje taj ili je glup ili je botina najveceg grobara naseg kluba.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑12 avg 2022, 14:34Slazem se za CURICA, gospodski stvarno i takvi ljudi nam trebaju.
Sto se tice Misketa, skeptican sam svega pa tako i njega i ne zelim vise ni da se vracamo u proslost sa tim ljudima, amar miske i slicni. Ko god pomisli da je on lice kluba i gura svoj ego nek nas zaobidje, a mislim da su i amar i misimovic takvi ljudi koji stavljaju sebe ispred kluba sto smo mogli vidjeti vec
Generalno je problem sto se relativizira i izjednacava ublehino lose i Misimovicevo dobro,to nikad nije bilo isto niti ce biti,nama taj covjek treba jednostavno treba.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Botino mozes orgijati dok te admin cuva,do tad ce banovati nas normalne kao i mene licno
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Ja ne volim dizanje bilo koga u nebo pa tako ni Misimovica. Treba biti realan i reci da je klub tad bio pun para zbog transfera koji su se desili u toj generaciji plus se i Dzeko tad nekad prodao meni se cini. Svaka cast za ideje renoviranja i oporavka stadiona mada su to vecinom navijaci, savez i politika finansirali. Ono sto se meni ne svidja to je bila ophodnja prema trenerima i igracima. U tom periodu smo promijenili bruku nekih igraca koji su imali odlicne plate i nikad nista nisu pokazali nego su kasnije i tuzili klub, isto tako treneri. Najvise zamjeram odnos prema navijacima pred kraj gdje se pocelo ici Mamicevim stopama.
A vjerujem da tu ima jos mnogo toga sto ne znamo, kao sto je i sakrivanje papira dok si bili u klubu.
Za vrijeme osima se desilo to sto se desilo i to nije onaj osim iz 2001 niti onaj iz 2010 tako da povratak na te ljude ne moze biti nikako dobro za dugorocni uspjeh. A najvise to mislim zbog podjele medju navijacima koja je stborena oko dvije persone i zaboravili smo skroz na Zeljeznicar zbog toga sto jedni naginju na misketa jedni na osima a mi ga pusimo.
Ne bih volio da je ova prica o investiranju bila samo uvod u propadanje diglisica da bi misimovic usao. Kao sto rekoh ne moze se osporiti dosta stvari dobrih ali i losih po klub. A i da udje ne vidim razlog za neko likovanje jer to nije kapacitet tipa Diglisic (ako govorimo o novcu). E sad ako je plan da imamo vise investitora gdje ce miske uzeti lupam 20% to je jos gluplje ako nemamo vecinskog vlasnika jer ce se te pare opet baciti u vjetar.
Ne volim nikakav vid ega i spasioca kluba. To nam je pogubno bilo godinama a vidim vec se traze ti spasioci oko cijeg imena ce se graditi klub. Pogresno, KLUB JE JEDAN, svi ostali su sporedne uloge i ne treba davati znacaja medijski niti jedan klub treba da ovisi kompletno strukturno o jednom covjeku bio to osim ili miske, a u oba slucaja su obojica imali svoje ljude u klubu.
A vjerujem da tu ima jos mnogo toga sto ne znamo, kao sto je i sakrivanje papira dok si bili u klubu.
Za vrijeme osima se desilo to sto se desilo i to nije onaj osim iz 2001 niti onaj iz 2010 tako da povratak na te ljude ne moze biti nikako dobro za dugorocni uspjeh. A najvise to mislim zbog podjele medju navijacima koja je stborena oko dvije persone i zaboravili smo skroz na Zeljeznicar zbog toga sto jedni naginju na misketa jedni na osima a mi ga pusimo.
Ne bih volio da je ova prica o investiranju bila samo uvod u propadanje diglisica da bi misimovic usao. Kao sto rekoh ne moze se osporiti dosta stvari dobrih ali i losih po klub. A i da udje ne vidim razlog za neko likovanje jer to nije kapacitet tipa Diglisic (ako govorimo o novcu). E sad ako je plan da imamo vise investitora gdje ce miske uzeti lupam 20% to je jos gluplje ako nemamo vecinskog vlasnika jer ce se te pare opet baciti u vjetar.
Ne volim nikakav vid ega i spasioca kluba. To nam je pogubno bilo godinama a vidim vec se traze ti spasioci oko cijeg imena ce se graditi klub. Pogresno, KLUB JE JEDAN, svi ostali su sporedne uloge i ne treba davati znacaja medijski niti jedan klub treba da ovisi kompletno strukturno o jednom covjeku bio to osim ili miske, a u oba slucaja su obojica imali svoje ljude u klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.