FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
73
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
17
11%

Ukupno glasova: 151

lijevapolutka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lijevapolutka » 12 avg 2022, 17:03

CiroDiMarcio je napisao/la:
12 avg 2022, 16:51
Ja ne volim dizanje bilo koga u nebo pa tako ni Misimovica. Treba biti realan i reci da je klub tad bio pun para zbog transfera koji su se desili u toj generaciji plus se i Dzeko tad nekad prodao meni se cini. Svaka cast za ideje renoviranja i oporavka stadiona mada su to vecinom navijaci, savez i politika finansirali. Ono sto se meni ne svidja to je bila ophodnja prema trenerima i igracima. U tom periodu smo promijenili bruku nekih igraca koji su imali odlicne plate i nikad nista nisu pokazali nego su kasnije i tuzili klub, isto tako treneri. Najvise zamjeram odnos prema navijacima pred kraj gdje se pocelo ici Mamicevim stopama.
A vjerujem da tu ima jos mnogo toga sto ne znamo, kao sto je i sakrivanje papira dok si bili u klubu.

Za vrijeme osima se desilo to sto se desilo i to nije onaj osim iz 2001 niti onaj iz 2010 tako da povratak na te ljude ne moze biti nikako dobro za dugorocni uspjeh. A najvise to mislim zbog podjele medju navijacima koja je stborena oko dvije persone i zaboravili smo skroz na Zeljeznicar zbog toga sto jedni naginju na misketa jedni na osima a mi ga pusimo.

Ne bih volio da je ova prica o investiranju bila samo uvod u propadanje diglisica da bi misimovic usao. Kao sto rekoh ne moze se osporiti dosta stvari dobrih ali i losih po klub. A i da udje ne vidim razlog za neko likovanje jer to nije kapacitet tipa Diglisic (ako govorimo o novcu). E sad ako je plan da imamo vise investitora gdje ce miske uzeti lupam 20% to je jos gluplje ako nemamo vecinskog vlasnika jer ce se te pare opet baciti u vjetar.

Ne volim nikakav vid ega i spasioca kluba. To nam je pogubno bilo godinama a vidim vec se traze ti spasioci oko cijeg imena ce se graditi klub. Pogresno, KLUB JE JEDAN, svi ostali su sporedne uloge i ne treba davati znacaja medijski niti jedan klub treba da ovisi kompletno strukturno o jednom covjeku bio to osim ili miske, a u oba slucaja su obojica imali svoje ljude u klubu.
Neki dan sam napisao svi su u fazonu niko nije veći od Želje, ali za jedne je Amar veći od Želje a za druge je Senad veći od Želje
moSa ljoŽe

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 12 avg 2022, 17:04

GIBRA je napisao/la:
12 avg 2022, 16:38
Hulahopka je napisao/la:
12 avg 2022, 16:02
GIBRA je napisao/la:
12 avg 2022, 14:24
GRANDE MISKE!

Kako je lijepo vidjeti gospodina ponovo oko kluba.

Poslušao ovaj intervju sa Ćurićem,gospodski nema šta,nadam se da će još biti intervju sa nekim članovima uprave ovoga tipa.....
Evo ih opet dolaze. Registruju se ko gljive.
Botino mozes orgijati dok te admin cuva,do tad ce banovati nas normalne kao i mene licno
Ti si normalan samo kod vojskovođe storma. Treba te opet banovat jer ćeš vrijeđati bivše trenere kluba i tako. Okrenem tri stranice sve novi acc i ista priča. Takvi su uništili sve na ovoj temi pa vas ljudi opet puste da se registujete.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 12 avg 2022, 17:12

Nije mi jasno navijač si Želje i imaš nešto protiv Amara ili Senada. Obojica imaju mane i vrline. Amar nas je vodio u šampionske pohode, a Senad da imamo najljepši stadion.

Druga je stvar što je Amar gurao nos u financije, a Senad gurao nos na teren i u svlačionicu.

Danas ko hoće i može pomoći da klub ponovo stane na noge, sa nekim trećim čovjekom, BUJRUM! Bio te Senad Misimović, Amar Osim ili Dželo Muharemović meni je svejedno.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 12 avg 2022, 17:42

jos jednom da ponovim.. neka dođe ko god hoće ako ima čiste i poštene namjere da posrnulog giganta vrati na mjesto koje mu i pripada. bio to amar miske eldin ili neko 16i.. nebitno. FK Željezničar ne zaslužuje ovaj jad i čemer u kojem se trenutno nalazi..

a do tad naše se zna.. SVI NA GRBAVICU ! svaka marka je bitna :D
Mi smo Željini, Željo je naš !

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 12 avg 2022, 17:47

Ne padajte na te podjele Miske/Anti Miske.

Samo Željo!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 avg 2022, 17:48

Ako se klubu želi dobro, utakmice se moraju zijaretiti. Ima pojedinaca ovdje koji to ne čine, a konstantno pljuju sve što se dešava te na taj način štete ugledu kluba. Takve pojedince ne shvatajte ozbiljno, svakako znate šta vam je činiti i sutra i za 2 sedmice i... pa recimo doživotno :kafa:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 avg 2022, 18:00

Mamba21 je napisao/la:
12 avg 2022, 17:12
Nije mi jasno navijač si Želje i imaš nešto protiv Amara ili Senada. Obojica imaju mane i vrline. Amar nas je vodio u šampionske pohode, a Senad da imamo najljepši stadion.

Druga je stvar što je Amar gurao nos u financije, a Senad gurao nos na teren i u svlačionicu.

Danas ko hoće i može pomoći da klub ponovo stane na noge, sa nekim trećim čovjekom, BUJRUM! Bio te Senad Misimović, Amar Osim ili Dželo Muharemović meni je svejedno.

Ovo si pametno napisao, mnogi to znaju ali laprdaju.

Mislim da jedni pravdaju Mega giga miske a drugi hamara kamatasa, tako ih oni nazivaju.

@CMD
Od samog pocetka pojedinci su pisali da ovo s bumbarom Diglom nema veze i da je to podloga da se vrati Senad.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 12 avg 2022, 18:10

Nema Amoaha sutra, cisto da se ne razocarate kad izadju sastavi :rol:

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 12 avg 2022, 18:14

Azzuri je napisao/la:
12 avg 2022, 18:10
Sad bas odgledao video sa pressa. Hajde bar je Mulalic zvucao pristojno ovaj put. Ma idemo na sake sa tuzlom pa sta bog da. Ne mozes prigovoriti za bilo koji rezultat jer je sve moguce s nama. Ja samo zelim da napokon vidim smislenu igru i to je sve, halalim rezultat ako ima igre dobre. Ako cemo nabijati opet i cekati da neka duga udje u gol, onda kakvu god ekipu imali bit cemo sredina tabele jer se uzdamo u srecu a ne u taktiku.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 12 avg 2022, 18:28

CiroDiMarcio je napisao/la:
12 avg 2022, 18:14
Azzuri je napisao/la:
Misliš u prvoj postavi ili ga neće biti nikako?

Sad bas odgledao video sa pressa. Hajde bar je Mulalic zvucao pristojno ovaj put. Ma idemo na sake sa tuzlom pa sta bog da. Ne mozes prigovoriti za bilo koji rezultat jer je sve moguce s nama. Ja samo zelim da napokon vidim smislenu igru i to je sve, halalim rezultat ako ima igre dobre. Ako cemo nabijati opet i cekati da neka duga udje u gol, onda kakvu god ekipu imali bit cemo sredina tabele jer se uzdamo u srecu a ne u taktiku.

Lordiox101
Kontakt:

Post Postao/la Lordiox101 » 12 avg 2022, 18:30

Azzuri je napisao/la:
Gledao sam pres, nigdje nije pomenuo da nece igrati Amoah?

Zeljo21
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo21 » 12 avg 2022, 18:42

Covjek i ne zna dokle su papiri Amoahu haaha, pita novinare ima li pravo sutra..

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 12 avg 2022, 18:44

Ja vas ne kontam nekada. Na utakmicama neki ljudi sjede do mene, koje znam isključivo sa tekmi. I kada ga zabijemo, i kada pobjedimo, zajedno slavimo, niko nikoga ne pita čiji je, to Amar, Miske, Žujo, ne postoji. Isto tako zajedno i tugujemo, što je ćešća pojava zadnjih godina.
Ovdje primjećujem da neki ljudi, tek registrovani dižu Misimovića u zvijezde. Ne pretjerujte. I da se zna, da nekima olakšaam, a nekima otežam, neće se ostvariti to što je zamišljeno. Dolazi investitor, rješava dugove, a zna se onaj čije su pare, se i pita. Tako, opušteno samo....
Da je samo Tuzlu uzeti sutra...

tiagofaria
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria » 12 avg 2022, 18:47

Mamba21 je napisao/la:

Protiv Amara sve i svašta, on je zamalo ugasio naš klub. Daleko mu kuća od naše Grbavice bila!

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 12 avg 2022, 18:56

tiagofaria je napisao/la:
12 avg 2022, 18:47
Mamba21 je napisao/la:

Protiv Amara sve i svašta, on je zamalo ugasio naš klub. Daleko mu kuća od naše Grbavice bila!
Pitaru razguli s teme

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 12 avg 2022, 19:07

braco je napisao/la:
12 avg 2022, 13:00
Dan mi je loše počeo jutros, treba mi jedna Edisova pressica danas
Nadam se da uzivas ,ne boji se brat ako budemo pravi napraviti cemo probleme :roll: :roll: boli ga **** nema ronalda I messija da mora pobjediti.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 12 avg 2022, 19:13

Sto nam je Brko nervozan :D trpaju ga u njegovom Trebinju( mozda ih je maksuz pogurao) ovaj jadni Velez nama 3 gola zabije :facepalm: ali ne sekira se Mulalic .**** majku kao da je od 12 zadnjih utakmica jednu izgubio a ne obrnuto

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 12 avg 2022, 19:16

E kad pitar pitara tjera sa teme FK Željezničar :urnebes: :urnebes:
moSa ljoŽe

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 12 avg 2022, 19:23

Al Mulalic svaka presica igraci moraju znat za koga igraju, kralju moj i ti moras znat koji klub vodis i kad ostvaris 4 pobjede u 20 utakmica sam odes :salut:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 12 avg 2022, 19:25

upravo odgledah drugo poluvrijeme iz trebinja.. kakve ekipe nama bodove uzimaju.. spavas li mirno mulaliću edise ?
Mi smo Željini, Željo je naš !

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 20 gostiju.