English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Oj pa sutra lampard protiv gerrarda. Kakav okrsaj strucnjaka
soxxe za neke bi ovdje bio no lajfer za taj post iz 2021, za mene ne
Koliko vidim prognoza prosle godine je bila sve do Di Tuchela tacna? Ove godine skidam i njega.
4-IN-A-ROW
No lajfer za one koji misle da se trazilo post po post
Dje si ga to bio utefterio? Favorit u browseru? Zar si toliki fan moj 
4-IN-A-ROW
Tužno je kad likovi ni pretragu ne znaju koristiti, a prave se pametni.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Oprastam ti soxx. Nisi no lajfer. Hvala ti sto si moju prognozu od prosle sezone ponovo aktualizirao. Vise sam popularan sad.
Subota je i predlazem da negativnu energiju ostavimo iza nas.
Subota je i predlazem da negativnu energiju ostavimo iza nas.
4-IN-A-ROW
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Mislim da moraš napisati plus ispred svake riječi. Ja znam kad sam tražio Arvidove postove i slao adminu da ga banuje.
Arsenal je trebao u pola 7 igrati, a United u 4. Cudan raspored lige
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pojavi se na temi i edituj taj potpis vise, sramota je.AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 jul 2022, 13:35Meljemo sve u pripremnim.![]()
Jos malo i ide najava kandidature za naslov i preuzimanje uloge prirodnog favorita EPL.![]()
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of ... onours_won
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
KSG je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:11Pojavi se na temi i edituj taj potpis vise, sramota je.AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 jul 2022, 13:35Meljemo sve u pripremnim.![]()
Jos malo i ide najava kandidature za naslov i preuzimanje uloge prirodnog favorita EPL.![]()
![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Valja čekati njihovu prvu pobjedu u sezoni. Ne bih se začudio da se pojave tek nakon SP.KSG je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:11Pojavi se na temi i edituj taj potpis vise, sramota je.AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 jul 2022, 13:35Meljemo sve u pripremnim.![]()
![]()
Kad s Evertonom igraju?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:30Valja čekati njihovu prvu pobjedu u sezoni. Ne bih se začudio da se pojave tek nakon SP.KSG je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:11Pojavi se na temi i edituj taj potpis vise, sramota je.AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 jul 2022, 13:35Meljemo sve u pripremnim.![]()
![]()
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Tek za dva mjeseca. Baš ćemo se načekati.KSG je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:32Kad s Evertonom igraju?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:30Valja čekati njihovu prvu pobjedu u sezoni. Ne bih se začudio da se pojave tek nakon SP.KSG je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:11
Pojavi se na temi i edituj taj potpis vise, sramota je.![]()
U kakvoj je ovo pidžami Lampard, prespavao haman
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Everton nastavlja sa ciganlukom od kako je inbred Frank dosao, sreca pa ih nema naredne sezone.
jbt jel imalo sramota ovog Gordona, svako kolo dajv za Oskara 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gordon pravo odvratan igrač.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne znam sta Buendia treba vise da uradi kako bi bio u startnoj postavi, cudne odluke Gerrarda spremao je skroz drugu formaciju u predsezoni sad vec digao ruke od toga.. ako izgube ovdje mogao bi Dycheu zazvonit telefon.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.