Ne treba sve ni opravdavati. I dalje je mnogo javašluka i neorganizacije. Naprimjer prodaja karata na Koševu i u Zenici gdje je bilo samo jedno prodajno mjesto i to na sred ulice. Moraju organizatori još pure pojesti da bi bili za pohvalu. A imaju extra plate za naše uslove.Kockoglavi je napisao/la: ↑13 avg 2022, 15:04Bitno je sve skresati, a kome to je nevazno. Boze sacuvajElCartel11 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:37Yebe se mater klubu zbog dresova, a krivac je Errea.
Klub kao ne želi zaraditi na novim dresovima, pa namjerno zavlaci dobavu dok dijaspora ode nazad i dok se navijači ohlade od hajpa? Svakakvih mozgova tito te je.bo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
Mirza Sunj

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kad smo zadnji put iz kornera dali? Sjeća li se koTele33 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:15Volio bih vidjet kod nas trenera specijalistu za prekide. Da li da se neko od aktuelnih ljudi u klubu specijalizira za to ili da nekog angazujemo. Na top nivou je to postala praksa. Dakle neko ko će cijelu sedmicu prije utakmice planirat kako ćemo se branit na prekidima u zavisnosti od protivnika i za svaku sedmicu da pripremi 3-4 akcije.
Pokušavamo i sad nešto, prvo što mi pada na pamet je ona akcija protiv Sloge gdje Dal ulazi iz drugog plana i ostaje sam na drugoj stativi al nažalost promašuje. Jest da to podrazumijeva i nekog ko vrhunski može izvesti prekid, al može se pokušati barem. Evo ovaj prvi gol Tuzle protiv nas, prilično sam siguran da je uigran.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sve je moguće hlopta je okrugla...BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 avg 2022, 15:19samo da ne bude i sutra prvi gol za Igman i prvi bod u novoj sezoni![]()
Ja mislim Darko Lazic protiv Rudara prosle sezone 1:1 na Koševu...inace damo max gol iz kornera po sezoniFCUM je napisao/la: ↑13 avg 2022, 15:38Kad smo zadnji put iz kornera dali? Sjeća li se koTele33 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:15Volio bih vidjet kod nas trenera specijalistu za prekide. Da li da se neko od aktuelnih ljudi u klubu specijalizira za to ili da nekog angazujemo. Na top nivou je to postala praksa. Dakle neko ko će cijelu sedmicu prije utakmice planirat kako ćemo se branit na prekidima u zavisnosti od protivnika i za svaku sedmicu da pripremi 3-4 akcije.
Pokušavamo i sad nešto, prvo što mi pada na pamet je ona akcija protiv Sloge gdje Dal ulazi iz drugog plana i ostaje sam na drugoj stativi al nažalost promašuje. Jest da to podrazumijeva i nekog ko vrhunski može izvesti prekid, al može se pokušati barem. Evo ovaj prvi gol Tuzle protiv nas, prilično sam siguran da je uigran.
U15
Sarajevo - Igman 11:0 (Dazdarević 11‘, Mehmedović 16‘, 43‘, Nuhanović 20‘, 27‘, Rahman 30, Karamehmedović 48‘, Gačanović 51‘, Bajić 57‘, 66‘, 69‘)
Sarajevo: Jezdimir, Hrnjić, Karamehmedović, Vrban (36. Gavrilović), Rahman (36. Jolić), Mehmedović, Zahirović (36. Džanko), Gačanović, Nuhanović (36. Sojkić), Dazdarević (36. Bajić), Velagić.
Igman: Zahirović, Macić, Duračić, Obradović (25. Hakalović), I. Špago (45. Macić), R. Špago (45. Korić), Ćosić, Habibija (36. Mehić), S. Špago, Ćibo (20. Mandžuka), Buturović.
Sarajevo - Igman 11:0 (Dazdarević 11‘, Mehmedović 16‘, 43‘, Nuhanović 20‘, 27‘, Rahman 30, Karamehmedović 48‘, Gačanović 51‘, Bajić 57‘, 66‘, 69‘)
Sarajevo: Jezdimir, Hrnjić, Karamehmedović, Vrban (36. Gavrilović), Rahman (36. Jolić), Mehmedović, Zahirović (36. Džanko), Gačanović, Nuhanović (36. Sojkić), Dazdarević (36. Bajić), Velagić.
Igman: Zahirović, Macić, Duračić, Obradović (25. Hakalović), I. Špago (45. Macić), R. Špago (45. Korić), Ćosić, Habibija (36. Mehić), S. Špago, Ćibo (20. Mandžuka), Buturović.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Objektivac1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako si gledao nije nikakva bruka.Napadali su čitavu utakmicu,malih milion šansi je bilo Al ovi imaju klinca na golu koji je danas branio fantastično .Ovakve utakmice se dešavaju u mladjim kategorijama i nije to ništa dramatično.
-
- Kontakt:
Dali smo protiv Slobode u kupu na Kosevu pocetkom marta oba iz kornera.Do duse oba su nakav odbitakkeli je napisao/la: ↑13 avg 2022, 15:54Ja mislim Darko Lazic protiv Rudara prosle sezone 1:1 na Koševu...inace damo max gol iz kornera po sezoniFCUM je napisao/la: ↑13 avg 2022, 15:38Kad smo zadnji put iz kornera dali? Sjeća li se koTele33 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 13:15Volio bih vidjet kod nas trenera specijalistu za prekide. Da li da se neko od aktuelnih ljudi u klubu specijalizira za to ili da nekog angazujemo. Na top nivou je to postala praksa. Dakle neko ko će cijelu sedmicu prije utakmice planirat kako ćemo se branit na prekidima u zavisnosti od protivnika i za svaku sedmicu da pripremi 3-4 akcije.

Znam samo da necemo uskoro opet sve dok imamo 1-2 igraca preko 1.85 u ekipi kao protiv Tuzle i Posusja tako da od kornera nista ne ocekujte.Sto neko rece ljudi se protiv nas vise raduju korneru nego penalu

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Iz kornera nadavo se Zuka golova od tada jos ga nismo zabili kako treba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma mladje kategorije i jesu da se uci i da bude prepreka. Vazno je i od mladjih dana imati rutinu i znati iz prve ruke i licnog iskustva da su i takve tekme moguce, kad ne mozes pobijediti a zasluzio si. Vjeruj mi korisnija je ta tekma nego ovi drugi sto su dobili 11:0michplatini je napisao/la: ↑13 avg 2022, 16:02Ako si gledao nije nikakva bruka.Napadali su čitavu utakmicu,malih milion šansi je bilo Al ovi imaju klinca na golu koji je danas branio fantastično .Ovakve utakmice se dešavaju u mladjim kategorijama i nije to ništa dramatično.
-
- Kontakt:
Zatišje pred buru? 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kiša brate ljudi spavaju kakvo zatišje
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Baš sam mu to htio napisati, ali eto.

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: 72220, ado-hz, Amidzaa, amypitar, Arhitekt, Bordo10, bordobijeli, bordospartanac, budzak, bvsic, drzgemboadislic, EastMadness, Ferroviere1987, Gomis99, Google [Bot], Grk1234, Guest1945, Haksss, Hrammm1921, James1987, keli, Kyle88, ledesma, MokraKifla, N3R3D, Napapijri, PapakIzSa, plisek, Posejdon, USB, zagorski, ŠTA_JE i 377 gostiju.