FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo da šarne štoper ybo ostalo.
-
- Kontakt:
Sutrašnja utakmica će mnogo pokazati, tj. da li imaju potrebno samopouzdanje i "inat" da dokažu svima kako je prošli kiks bio samo splet nesretnih okolnosti tj. malo trener pogrešnom taktikom, malo nedostatak štopera i generalno slabija odbrana, ovi imali nafaku beskonačnu itd.
IGRAJ BORDO BIJELI.
IGRAJ BORDO BIJELI.

Gleda li kapiten kako krilo treba pomagati svom beku u odbrani a ne trčkarati po terenu, da ne pričamo o tome da nije mogao nikako proći Nukića. Gleda li trener kako se izvode prekidi? Imaš Dzafica i Ikica a tebi penal i kornere izvode Suljic i Dal.
Nemoj Suljića u prvih 11 Bogom te kunem

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma naravno da je splet nesretnih okolnosti. Evo Tuzli se nocas okrenulo isto, dva penala, odbrana ne postoji, naprijed ne mogu nista. Ne sumnjam u pobjedu protiv Igmana.BordoArmy88 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:35Sutrašnja utakmica će mnogo pokazati, tj. da li imaju potrebno samopouzdanje i "inat" da dokažu svima kako je prošli kiks bio samo splet nesretnih okolnosti tj. malo trener pogrešnom taktikom, malo nedostatak štopera i generalno slabija odbrana, ovi imali nafaku beskonačnu itd.
IGRAJ BORDO BIJELI.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- f0rest1946
- Kontakt:
Tako jeBordoArmy88 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:35Sutrašnja utakmica će mnogo pokazati, tj. da li imaju potrebno samopouzdanje i "inat" da dokažu svima kako je prošli kiks bio samo splet nesretnih okolnosti tj. malo trener pogrešnom taktikom, malo nedostatak štopera i generalno slabija odbrana, ovi imali nafaku beskonačnu itd.
IGRAJ BORDO BIJELI.![]()

aBd
0-2 Cirjak i Suljic
Ma onaj poraz je zbog zenice. Ono je ukleto
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jovic je tambura kao i tc, mi smo kao sto je neko pisao naletili na vole ljudi nas kitovali. Nikad mi nije drago lad prosjaci pobjede al ovo je prvi put da mi nesmetaPitar6785 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:07Sta je cudno, nasu pobjedili iskljucivo sto su odmarali ekipu protiv slobode, ami igrali 3 utakmice punim intenzitetom. Dali prva 3 gola individulnim greskama i to je to. Takodje sam pisao da ce izgubit sa 2 i vise razlike od vase mislina jer oni su takodje ppreko kurca igrali protiv veleza 7 dana pauze i to je to..
Jovic je prosjecan trener, nivo husrefa i Amawa, glupon ima 3:0 i dalje drzao ekipu u visokom ritmu, a mogli su mnogo svjezi uc u danasnji mec, prekucat prosjake
Ancelotiju se prošle sezone isto desilo protiv Barcelone koja se raspadala. 4:0 lagano, ali poslije toga uzeše sve što se moglo osvojiti. Duda je naš Don Carlo. Idemo jako dalje ! 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ma imaju oni vecu brzinu na krilima,generalno bolja krila imaju
-
- Kontakt:
Kad se sjetim samo psovki i šta su sve zeničaci dobacivali na onom našem gostovanju prije par godina kada se baš dosta nas "infiltriralo" na njihovoj tribini jer smo imali zabranu dolaska za gostujuće navijače... **** me ako nam takve stvari dobacuju đikani u BL ili oni otvoreni fašisti u lištici... i tada sam rekao nikad više me taj grad neće vidjeti, odvratni su kao i ona željezara koja im je očito pamet ubila i mozgove istopila...radije bih igrao na Otoci u 14:00 na +40 nego navečer pod reflektorima u zenici...
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 13 avg 2022, 22:46, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Nasi forumasi su ove igrace TC dizali u nebo,kao sto sam i rekao osim onog crnca su nikakvi nego smo im mi nasom promajom u sredini i odbrani poklonili pobjeduPitar6785 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:41Jovic je tambura kao i tc, mi smo kao sto je neko pisao naletili na vole ljudi nas kitovali. Nikad mi nije drago lad prosjaci pobjede al ovo je prvi put da mi nesmetaPitar6785 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:07Sta je cudno, nasu pobjedili iskljucivo sto su odmarali ekipu protiv slobode, ami igrali 3 utakmice punim intenzitetom. Dali prva 3 gola individulnim greskama i to je to. Takodje sam pisao da ce izgubit sa 2 i vise razlike od vase mislina jer oni su takodje ppreko kurca igrali protiv veleza 7 dana pauze i to je to..
Jovic je prosjecan trener, nivo husrefa i Amawa, glupon ima 3:0 i dalje drzao ekipu u visokom ritmu, a mogli su mnogo svjezi uc u danasnji mec, prekucat prosjake
-
- Kontakt:
Treba samo prekrižiti zenicu, tražiti kakvu alternativu makar i bez reflektora igrali po zvizdanu...
-
- Kontakt:
Ma pusti,vidis da je sam sebi tezak imali smo 4 stopera valjda lik misli da ih trebamo imat 20,uostalom nasa ekipa se uigrava jos i pored toga Mirvic je uradio sve sto je mogao e sad sto imamo dosta placipi.cki to je druga stvarnokee je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:14Zasluzio si sa svojim glupim postovima da te neko i citira cak! A sta smo trebali Mino Rairola? Da ne prodas igraca za milion KM? Pri tome polusezonu odigrao kod nas, prosjecno! Zrinjski inace sampion proda najboljeg igraca za malo vece pare.. Neke ponude se jednostavno ne smiju odbiti. A to zadnje koji ameri nas vode.. Fuj! Toliko covjek uradi za klub i nije te stid i Boga strah to napisati? Ako fakat volis FKSBordoArmy88 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 21:59Cocalić poklopio ovog njihovog Coulibalija kao da nije ni igrao, a protiv nas djelovao kao Mbappe, ali nama očito ne treba štoper pa prodaj Mujakića ha-ya, grobtejebo koji amateri nas vode...
Nadam se da će naši stručnjaci promjeniti ono smeće od gradaBordoArmy88 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:44Kad se sjetim samo psovki i šta su sve zeničaci dobacivali na onom našem gostovanju prije par godina kada se baš dosta nas "infiltriralo" na njihovoj tribini jer smo imali zabranu dolaska za gostujuće navijače... **** me ako nam takve stvari dobacuju đikani u BL ili oni otvoreni fašisti u lištici... i tada sam rekao nikad više me taj grad neće vidjeti, odvratni su kao i ona željezara koja im je očito pamet ubila i mozgove istopila...radije bih igrao na Otoci u 14:00 na +40 nego navečer pod reflektorima u zenici...
FC United Of Manchester !
Jesmo li mi ikad odigrali dobro kao domaćini u Zenici ?
Ja se ne mogu sjetiti.
Ovako na prvu: poraz od batea, celtica, veleža, tc ...
Ja se ne mogu sjetiti.
Ovako na prvu: poraz od batea, celtica, veleža, tc ...
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Kako jaka slika

-
- Kontakt:
Ma i Avgusta je haman pola prošlo, može i neki teren bez reflektora se naći, samo neka ima pristojne tribine i super...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.