Ako ne mogne igrati Mišić onda moramo postaviti igrača na to mjesto.Najbliži su Pantelić i Veselinović.Mogu i po poluvrijeme.Veselinović je zamijenio Mišića nakon bola u listu noge od 57'.Imao je dobra proigravanja u dubinu protivnika a i tačne dodavanja općenito .On može da trči to je čudo jedno i veoma je brz.Bitno je da ga Jović probudi iz letargije.husrefbeg je napisao/la: ↑12 avg 2022, 20:43Desni bek će biti sigurno Nukic valja trčati sa brzonogim Santosom. I nemoj Veselinovica nikako. On se ne uklapa. Dobro bi bilo da u sastavu Želje bude Dzenis.tuzlac je napisao/la: ↑12 avg 2022, 17:07
................................Fejzić
....Fereira.........Hrkač................Čeliković......Mehidić.
............Karjašević....................Karić(Mendeš od 80')
......Mešinović(Nukić 2.pol.).................Mišić(Pantelić ili Veselinović od 60')..............Kuzmanović
..............................Kalibali(Smajlagić od 80').
p.s.
Pantelić, ako je registrovan i ima pravo nastupa.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Bilo bi predobro kada bi pobijedili veceras makar i 0:1 da se ovjeri pobjeda iz Zenice i da se krene sigurno prema vrhu..sretno momci i dajte sve od sebe..
SREETNO I UZ BOŽIJU POMOĆ DO POBJEDE.
Živo me zanima sastav za večeras.
U Zenici je bilo 4-3-3 što je jako ofanzivno
Možda se krene sa
Fejzić
Dario Šuki Čelik Mehidić
Karić Mišić(Pantelić) Karjašević
Kuzmanović Mešinović
Kulibali
( Smajlović)
U Zenici je bilo 4-3-3 što je jako ofanzivno
Možda se krene sa
Fejzić
Dario Šuki Čelik Mehidić
Karić Mišić(Pantelić) Karjašević
Kuzmanović Mešinović
Kulibali
( Smajlović)
Sad će u 20:00 objaviti sastav.Ja ne bih rekao da će Pantelić igrati.Prije da će Veseli ako ne mogne Mišić.
......................................Fejzić,
........ Nukić.......... Hrkač................,Čeliković....... Mehidić
................ Karjašević,......................... Karić
.......... Mešinović............. Mišić................ Kuzmanović.
....................................Kulibali
Na klupi su:
Brajlović, Šukilović, Gavrić, Smajlagić, Eleouet, Nargalić, Veselinović, Ferreyra, Mendeš.
........ Nukić.......... Hrkač................,Čeliković....... Mehidić
................ Karjašević,......................... Karić
.......... Mešinović............. Mišić................ Kuzmanović.
....................................Kulibali
Na klupi su:
Brajlović, Šukilović, Gavrić, Smajlagić, Eleouet, Nargalić, Veselinović, Ferreyra, Mendeš.
Željezničar:
Bender, Vego, Galić, Cocalić, Drina, Hodžić, Hajdarević, Gasal, Štilić, Haračić, Santos.
Bender, Vego, Galić, Cocalić, Drina, Hodžić, Hajdarević, Gasal, Štilić, Haračić, Santos.
Dobar Nukić ,nema govora.husrefbeg je napisao/la: ↑12 avg 2022, 20:43Desni bek će biti sigurno Nukic valja trčati sa brzonogim Santosom. I nemoj Veselinovica nikako. On se ne uklapa. Dobro bi bilo da u sastavu Želje bude Dzenis.tuzlac je napisao/la: ↑12 avg 2022, 17:07
................................Fejzić
....Fereira.........Hrkač................Čeliković......Mehidić.
............Karjašević....................Karić(Mendeš od 80')
......Mešinović(Nukić 2.pol.).................Mišić(Pantelić ili Veselinović od 60')..............Kuzmanović
..............................Kalibali(Smajlagić od 80').
p.s.
Pantelić, ako je registrovan i ima pravo nastupa.

Nemože ova ekipa, umorni su.Odmah izvaditi:Nukića,Karića i Kalibalija.Uvesti Fereiru,Smajlagića i Gavrića.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 13 avg 2022, 22:03, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Zeljo prvih 45 dosta bolji..
Nukica necu kometarisat,jer ocito da.ima.nesto sto treneri vide à mi ne.
Jos 45 min pa.cemo vidnet sta Jovic.moze uradit..
Sve u svemu moglo.je bit i vise od 1 0
Nukica necu kometarisat,jer ocito da.ima.nesto sto treneri vide à mi ne.
Jos 45 min pa.cemo vidnet sta Jovic.moze uradit..
Sve u svemu moglo.je bit i vise od 1 0
Jović je pogriješio sa početnom,umornom postavom ,neka se sad vadi.
Poništen čist gol a nakon toga raspad do kraja poluvremena.Očito da ekipa nema snage da igra treću utakmicu u sedmici -nisu fizički spremni.Zanimljivo da Jović nastavlja sa Nukićem na beku i sa Mešinovićem nažalost što mi ne ulijeva optimizam za naredni dio sezone.
Evo i 3:0.Biće na kraju potop.Ništa Joviću.Mijenjaj igrače sad masovnije.Uvedi rezerve i sačuvaj bitne igrače za slijedeći duel.
Nekontam..
Tako ti je to. Od očaja( Sloboda) do euforije( sarajevo) do debakla( Željo)
Al hajde idu dvije lakše utakmice. SMAJLAGIĆ ga utrpa nekako
Al hajde idu dvije lakše utakmice. SMAJLAGIĆ ga utrpa nekako
Ovo je trenerov poraz.Gurnuo je svoju vojsku u minsko polje.Morao je poslije Sarajeva uvesti svježih 4-5 igrača u startnu postavu.I poslije prvog poluvremena kada je bilo 0:1, nije bilo kasno da izvrši 4 a ne 1 izmjenu.Žao mi je zbog igrača jer trener je taj koji je morao vidjeti umor svojih momaka prije a ne poslije utakmice sa Željezničarom.Poslije svih mogućih grešaka sad moramo učiti i na trenerskim greškama.Dobro je da ne izgubismo 0-5.Ovako su Fereira , Smajlagić i Veselinović poraz učinili podnošljivijim.Čestitke Željezničaru na zasluženoj pobjedi.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 13 avg 2022, 23:07, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Kako smo igrali, dobro smo prosli. Ekipa istrosena totalno. Previse pogresnih pasova i gresaka za jednu utakmicu. Previse soliranja i pametovanja, ali idemo dalje.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Potpuno su nas razbili i iskoristili sve sto su mogli.
Kako je pobjeda protiv Sarajeva bila Jovićeva tako je ovaj poraz još više njegov.
Nukića treba malo psihologu, hodži, popu ne znam kome vise. Ovo nije igrač kojeg smo nekad imali. Ili ovo gore ili na tribine. Previše nas košta.
Kako je pobjeda protiv Sarajeva bila Jovićeva tako je ovaj poraz još više njegov.
Nukića treba malo psihologu, hodži, popu ne znam kome vise. Ovo nije igrač kojeg smo nekad imali. Ili ovo gore ili na tribine. Previše nas košta.
Dobro je da mi ne izbusmo protiv Gorkog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.