FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 13 avg 2022, 23:14

Izjava Dragana Jovića.
– Čestitao bih Želji i kolegi na odlično pripremljenoj utakmici. Potpuno su nas taktički nadmudrili, to je jedan od razloga što smo mi ovako izgledali. 70 minuta postojao je samo jedan tim. Na kraju smo i mi nešto odigrali ublažili poraz, ali potpuno zaslužena pobjeda. Nije me iznenadio ovako dobar Željo večeras. Rekao sam da su njihove igre puno bolje od bodovnog salda. Oni su to večeras potvrdili – izjavio je Jović za MY TV.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 13 avg 2022, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 13 avg 2022, 23:16

Ani1984 je napisao/la:
13 avg 2022, 17:23
slika

Zajebo nas pčelar. :urnebes:

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 13 avg 2022, 23:20

Na isti način su nas dobili mi smo dobili Sarajevo. Sad samo treba ČESTITATI Mulaliću koji je preslikao Draganovu taktiku kontra Dudića.
Jeb?ga... baš providno????

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 13 avg 2022, 23:33

elvirbaljic je napisao/la:
13 avg 2022, 23:02
Kako smo igrali, dobro smo prosli. Ekipa istrosena totalno. Previse pogresnih pasova i gresaka za jednu utakmicu. Previse soliranja i pametovanja, ali idemo dalje.
Bas tako,rezultat 4 2 nije realan,trebalo je ostat 4 0..
Koliko samo pogresnih pasova,kao da ne vide ,neshvatljivo.
Fali taj Pantelic,da povuce ,duzi pas..
Sta je tu je,bit ce jos poraza i pobjeda...
U koliko je utakmica u srijedu,17h?

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 13 avg 2022, 23:35

tuzlac je napisao/la:
13 avg 2022, 23:00
Ovo je trenerov poraz.Gurnuo je svoju vojsku u minsko polje.Morao je poslije Sarajeva uvesti svježih 4-5 igrača u startnu postavu.I poslije prvog poluvremena kada je bilo 0:1, nije bilo kasno da izvrši 4 a ne 1 izmjenu.Žao mi je zbog igrača jer trener je taj koji je morao vidjeti umor svojih momaka prije a ne poslije utakmice sa Željezničarom.poslije svih mogućih grešaka sad moramo učiti i na trenerskim greškama.
Već sam nekoliko puta ranije napisao da mi Jović ne djeluje kao trener koji zna šta radi i ostajem zasad pri tome.Istrajava sa Nukićem na beku iako već i vrapci na grani znaju da on to ne zna i nemože igrati a istovremeno na klupi čuči Fereira .Zatim ponovo forsira slabašnog Mešinovića.Večeras smo vidjeli i potpunu fizičku nespremnost većine igrača što je znak da "pripreme" nisu urađene kvalitetno.
Ono gdje postoji nada je da on nije tvrdoglav čovjek i da će na vrijeme uvidjeti gdje je problem i raditi na korekciji.Ako tako bude onda će i ovakvi porazi imati neku pozitivu.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 14 avg 2022, 00:04

Loše skroz. Umor i slaba takticka postavkama. Ali, ja mislim da nas je i sudija malo oštetio.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 14 avg 2022, 00:12

husrefbeg je napisao/la:
14 avg 2022, 00:04
Loše skroz. Umor i slaba takticka postavkama. Ali, ja mislim da nas je i sudija malo oštetio.
Oštetio je on nas drastično sa poništavanjem akcije iz koje smo postigli gol i sa još mnogo odluka -nepostojećih ofsajda,kriterijem prekršaja,kartonima itd.Grozno suđenje.Ono što je zabrinjavajuće je da je ovo treća zaredom utakmica na kojoj nas sudije povaljuju i to više teško može biti slučajno.
Na utakmici sa gorkim očigledan penal,na utakmici sa sarajevom isto čist penal i danas poništen gol.Kontinuitet.

Ani1984
Kontakt:

Post Postao/la Ani1984 » 14 avg 2022, 00:18

Može li neko postaviti trenutak "ofsajda" u 29. minuti utakmice, kada je Kuzmanović dao gol?

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 14 avg 2022, 00:21

Ani1984 je napisao/la:
14 avg 2022, 00:18
Može li neko postaviti trenutak "ofsajda" u 29. minuti utakmice, kada je Kuzmanović dao gol?
slika

Ani1984
Kontakt:

Post Postao/la Ani1984 » 14 avg 2022, 01:09

CityCity je napisao/la:
14 avg 2022, 00:21
Ani1984 je napisao/la:
14 avg 2022, 00:18
slika
Veoma bitan trenutak utakmice. To je trebalo biti 1:1.

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 14 avg 2022, 09:02

To je trebalo bit 1:0 za nas, al - desava se...

I bilo bi nezasluzeno jer su ljudi bili daleko bolji do tog momenta.

Nukic - skrivio pet golova u jednoj utakmici - vjerovatno neki rekord premijer lige
Jednostavno Santos mu je radio sta je htjeo cijelu utakmicu.
A mora se priznati - bilo je i situacija gdje je i bez Santosa on pokusavao postici autogol...

Karic vrlo los u sredini.

Kuzmanovic ni blizu onog protiv Sarajeva. Ostali gore u napadu pokusavaju kao da vrse neki pritisak – a njega nema nigdje na vidiku…

To su za mene glavni krivci za ono juce, mislim Nukic ubjedljivo na prvom mjestu. -Bas katastrofa.

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 14 avg 2022, 09:18

CityCity je napisao/la:
14 avg 2022, 00:12
husrefbeg je napisao/la:
Oštetio je on nas drastično sa poništavanjem akcije iz koje smo postigli gol i sa još mnogo odluka -nepostojećih ofsajda,kriterijem prekršaja,kartonima itd.Grozno suđenje.Ono što je zabrinjavajuće je da je ovo treća zaredom utakmica na kojoj nas sudije povaljuju i to više teško može biti slučajno.
Na utakmici sa gorkim očigledan penal,na utakmici sa sarajevom isto čist penal i danas poništen gol.Kontinuitet.
Najmanje ko bi trebao o sudijama i suđenju ste vi, i vaša garnitura počevši od Tarana pa dalje. Nemoj živ bio, evo ja sam toj Slogi sudio 10 x i znam vrlo dobro kako funkcioniše sav taj sistem i vaš odnos sa sudijama. Tako da šuti živ bio.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 14 avg 2022, 10:12

sudac92 je napisao/la:
14 avg 2022, 09:18
CityCity je napisao/la:
husrefbeg je napisao/la:
Najmanje ko bi trebao o sudijama i suđenju ste vi, i vaša garnitura počevši od Tarana pa dalje. Nemoj živ bio, evo ja sam toj Slogi sudio 10 x i znam vrlo dobro kako funkcioniše sav taj sistem i vaš odnos sa sudijama. Tako da šuti živ bio.
Taj sistem nije dobar za sport. U njemu ucestvuju razni lobijima. Ne znam kad si sudio vjerovatni kad smo bili u nižim ligama. Ako si cestit svaka čast a ako si uzimao nemoj se javljat. Ovo je PL tv prenos i cijeli svijet gleda. Nije dobro za fudbal nikom ni pomoć ni odmoc

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 14 avg 2022, 10:49

sudac92 je napisao/la:
CityCity je napisao/la:
husrefbeg je napisao/la:
Mahalaška kafanska šuplja priča.Ja ovo,ja ono,vi ste vakvi,vi ste nakvi,a bez snimaka,dokaza,činjenica,imena,događaja i kada,ko,zašto i kako.Komentariši ti druže konkretne situacije koje su svi gledaoci mogli vidjeti na TV i protiv gorkog i protiv sarajeva i protiv želje sinoć a mani se ličnih doživljaja i emocija.
Zadnja izmjena: CityCity, dana/u 14 avg 2022, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 14 avg 2022, 10:53

sudac92 je napisao/la:
CityCity je napisao/la:
husrefbeg je napisao/la:
Ti znas kako funkcionise, yebote taran, ko je taran. Glupane jedan koga smo mi ostetili i gdje. Ako govoris o prvoj federalnoj jos veca si budala. U toj ligi nikad niko nije usao na posten nacin izuzezv Posusja, grehota bi bilo ne spomenuti ljude. Zekane jedan od kad smo usli u PL BiH nas pokusavaju ostetili raznorazni Jelici, koji nam je trazio pare po federalnoj ligi i obecao da ce doci vrijeme da nam se osveti. Ali on je zasticen kao hrvatska Komponente i tu je kraj. Mi ne kukamo, i prosle godine smo bili meta sudijska lakrdiju taj isti jelic produzi utakmicu dok Zrinjski ne zabije gol, topalovic itd itd. Nismo mi igraci saveza, ne ucestvujemo u sklapanju tabele pa zato ne odgovaramo. Zeljo nas je zasluzeno dobio, niko nije prigovorio osim na par sudijskih gresaka, ako se jelic moze nazvati sudijom.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 14 avg 2022, 12:01

Kartone je fakat olako dijelio Tuzli a za iste prekrsaje protivniku nista..Dakle,neujednacen kriterij..
S druge strane nema se sta Zelji prigovorit,zasluzena pobjeda.
Nakon pobjede protiv Sar pomislili smo da je ekipa top,ali ocito da to nije tako,bar zasad.
Pricekat pa cemo vidjet sta mogu i gdje im je mjesto.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 avg 2022, 15:27

tuzlac je napisao/la:
13 avg 2022, 23:14
Izjava Dragana Jovića.
– Čestitao bih Želji i kolegi na odlično pripremljenoj utakmici. Potpuno su nas taktički nadmudrili, to je jedan od razloga što smo mi ovako izgledali. 70 minuta postojao je samo jedan tim. Na kraju smo i mi nešto odigrali ublažili poraz, ali potpuno zaslužena pobjeda. Nije me iznenadio ovako dobar Željo večeras. Rekao sam da su njihove igre puno bolje od bodovnog salda. Oni su to večeras potvrdili – izjavio je Jović za MY TV.
Trebao bi on u Želji preći. Hvali Želju kao da je njihov trener. Ova utakmica je pokazala koliko je taktički ograničen. Još jedan ovakav poraz i on bi mogao postati bivši trener.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 14 avg 2022, 15:57

Mancini je napisao/la:
14 avg 2022, 15:27
tuzlac je napisao/la:
Izjava Dragana Jovića.
Trebao bi on u Želji preći. Hvali Želju kao da je njihov trener. Ova utakmica je pokazala koliko je taktički ograničen. Još jedan ovakav poraz i on bi mogao postati bivši trener.
Slažem se sa ovim mišljenjem o Jovićevoj izjavi.Naoko kao hoće da ispadne "gospodin" a u stvari daje izjave kao da je tu kao prosječni navijač Željezničara ili u najboljem slučaju neki neutralni posmatrač ili slučajni prolaznik i da ga se utakmice kluba kojeg trenutno trenira ne dotiču baš previše pa djeluje onako flegmatično i pospano.
Umjesto promašene priče bolje mu je da je kvalitetnije odradi fitnes ekipe,odradi bolju taktičku pripremu utakmice,da pažljivije posmatra tok same utakmice i reaguje na vrijeme savjetima i da radi izmjene na vrijeme,da nas navijače i igrače i svakog živog više ne maltretira sa Nukićem na desnom beku itd itd da se ne ponavljam više ima tu mnogo posla i stvari koje treba popraviti i podesiti i nadam se da će uspjeti u tome.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 avg 2022, 16:00

CityCity je napisao/la:
14 avg 2022, 15:57
Mancini je napisao/la:
tuzlac je napisao/la:
Izjava Dragana Jovića.
Slažem se sa ovim mišljenjem o Jovićevoj izjavi.Naoko kao hoće da ispadne "gospodin" a u stvari daje izjave kao da je tu kao prosječni navijač Željezničara ili u najboljem slučaju kao neki neutralni posmatrač ili slučajni prolaznik i da ga se utakmice kluba kojeg trenutno trenira ne dotiču baš previše pa djeluje onako flegmatično i pospano.
Umjesto promašene priče bolje mu je da je kvalitetnije odradi fitnes ekipe,odradi bolju taktičku pripremu utakmice,da pažljivije posmatra tok same utakmice i reaguje na vrijeme savjetima i da radi izmjene na vrijeme,da nas navijače i igrače i svakog živog više ne maltretira sa Nukićem na desnom beku itd itd da se ne ponavljam više ima tu mnogo posla i stvari koje treba popraviti i podesiti i nadam se da će uspjeti u tome.
To je za mene kao ulizivanje jer bi mu to moglo biti prednost možda na zimu da postane trener Želje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 14 avg 2022, 16:04

Mancini je napisao/la:
14 avg 2022, 16:00
CityCity je napisao/la:
14 avg 2022, 15:57
Mancini je napisao/la:

Slažem se sa ovim mišljenjem o Jovićevoj izjavi.Naoko kao hoće da ispadne "gospodin" a u stvari daje izjave kao da je tu kao prosječni navijač Željezničara ili u najboljem slučaju kao neki neutralni posmatrač ili slučajni prolaznik i da ga se utakmice kluba kojeg trenutno trenira ne dotiču baš previše pa djeluje onako flegmatično i pospano.
To je za mene kao ulizivanje jer bi mu to moglo biti prednost možda na zimu da postane trener Želje.
Sve je moguće.Ne bi me začudilo i ne bi bilo prvi put da neko sjedi na jednoj stolici a istovremeno kalkuliše sa drugim opcijama.(šifra Dudić itd).

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.