FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bravo za igru i rezultat. Kada se potrude mogu pobijediti. Ako ne napraviš priliku kako da postignete go. Ako si hrabar i sreća će te pogledati
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Sve ono što debil žižović nije znao napraviti od ekipe.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Stoji to brate za Erica sve. I za mene je on jedan od najzasluznijih sto mi danas slavimo 3 bodaSky9 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 20:41Od Eldara očekujem samo napredak... Ali meni je danas igrač utakmice ipak Erić, jer je neke nemoguće stvari spasio, a da nije, druga bi se priča sad pričala.antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 20:32Ja sam jos pod utiskom, pa cu mozda malo pretjerat. Al kad ih nakon lose partije pljujemo, ovo danas je zasluzilo itekako velike pohvale. TIMSKI odigrana utakmica, skoro pa perfektno. Svaki od igraca na terenu je skoro isto zasluzan za ova 3 boda. Da krenem od Erica, realno covjek je danas branio bez greske. 2-3 cista zicera je izavdio u momentima kad se lomila utakmica. Bekovi (Kape i Osma) mozda su odigrali najbolju utakmicu do sad, spustili su loptu na zemlju i koancno sa vise hrabrosti igrali i bez imalo respekta prema krilima borca, kakva god da su oni imena. Stoperi Kenin i Jusa, po meni dvojac koji ne treba mijenjat, Keninu ne zna da je danas iko od igraca borca uzeo ijedan skok i duel, momak gine na terenu. Jusa ispricana prica, toliko pametan i dobar igrac, da je steta sto nije koju godinu mladji. Vosnjak, Osmic i Delic, toliko mlad vezni red, a odigrali su danas toliko pametno i iskusno. Po meni se posebno izdvojio Vosnjak. Onaj momak je dragulj. Pokupio sve zivo u sredini, ima m*da da povuce loptu i da ide na svakog bez pardona. O njegovoj fizickoj spremnosti ne treba ni pricat. U 90. minuti trci kao da je 5. minut utakmice. Eldar, njegova najbolja utakmica u seniorskoj ekipi. Konacno je danas odigrao onako kako se od njega i ocekuje. Ova utakmica nek mu bude samo pocetak za bolje partije. Maksa i Komazac isto dobri, mada mogu oni jos bolje. Na kraju, moje neko misljenje je da su konacno nasa djeca odigrala onako kako se od njih ocekuje i samo nek nastave ovako.
I bravo Jaha.![]()
Volim tebe, više od sebe
Al je Vosnjak razvali.Jos se trese stativa u Banovicima 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobro navijanje i podrska tokom cijele utakmice su nosili nase momke,vratili su nam to na najbolji nacin.Vrlo vazna pobjeda koja ce puno znaciti najmladjoj ekipi u ligi.Idemo dalje samo jako bez prevelikog respekta prema ikome.
Zadnja izmjena: hondas, dana/u 14 avg 2022, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
Dobra posjeta, a jos bolja igra,otvorena za gol vise. To zelim da gledam a ne bunker 90 min.
Svaka cast i cestitam ekipi na pobjedi.
Svaka cast i cestitam ekipi na pobjedi.
- Beduin
- Kontakt:
Jel Salko otac Eldarov pa ono pise po netu

Wahahaha, pobijedili napokon i odmah mars misevi u rupeJesu se zaledili kriticari gdje ste jeste li zivi zdravi .Juris samo jako borbeno i nema zime
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gledam sad ponovo pregled, i vidim da su prvo poluvrijeme igrali sa dresovima gdje iznad broja pise SLOBODA, a u drugom poluvremenu su igrali u dresovima sa prezimenima, pretpostavljam onda da ovi dresovi ostaju i ovu sezonu.
Meni brate toliko fali žižović
Čitavo drugo poluvrijeme smo samo čekali kad ćemo primiti gol, na kraju bilo 1-1, šuti dobro je.
A da ne govorim što je boyac imao puno lošiji sastav prošle u odnosu na ovu sezonu.
Jao kako mi fali da strepim cijelo jedno vrijeme kad ćemo ga primiti, vrati se žižaaaaaa majstoreeeeeeee, tvoju genijalnost su mnogi prepoznali
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 14 avg 2022, 09:43, ukupno mijenjano 2 puta.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ali koja je njuska Komazec, kad nije pojeo sudiju u onoj situaciji kad nam nije svirao cist penal 
Kralj!bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 09:31Ali koja je njuska Komazec, kad nije pojeo sudiju u onoj situaciji kad nam nije svirao cist penal![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Tuzlaci, izvinite na upadu ali ima li negdje press nakon utakmice da se pogleda?
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ne znam, jedino možeš naći možda izjave trenera poslije utakmice, ono što daju za TV ili za klubske stranice. Sloboda ne organizuje da treneri dvije ekipe sjednu u press sobu i daju izjave.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Meni tandem Melvin Osmic i Vošnjak bas fino djeluje,ima tu i Kurtalic tako da se odlazak Balica/ nedolazak Grgeca ili nekog drugog sad zasad ne osjeti(barem dok ne krenu povrede,kartoni..)
Fina posjeta, mozda bi sad bila najrazumnija opcija da se proba neki projekat, da se izliju betonski stubovi iza zapada Tusnja pa na njih montira krov, jer istok nisam siguran da cemo u razumno vrijeme docekat
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ima na facebook stranici izjava Jahinha i Mehmedovica.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑14 avg 2022, 11:54Ne znam, jedino možeš naći možda izjave trenera poslije utakmice, ono što daju za TV ili za klubske stranice. Sloboda ne organizuje da treneri dvije ekipe sjednu u press sobu i daju izjave.
SLOBODA ILI NIŠTA
Ma on je trener ziheraš, bitno je da ekipa ne primi go, a gore ako se šta uradi. Ono ući će neka "frljoka" sa pola centra. To će ga na kraju i koštati nekakve karijere. Ali moraš biti "lud" i nadati se da ti neće dati go.
Ne znam šta rade na treningu, pa bar 4 akcije iz kadeta da uigraju imaš šansu da daš taj jedan go.
Drugo u posljednje vrijeme nisam vidio krilo ili beka sa centaršutem, pa to kvantna fizika da iz punog trka ubaciš loptu u šesnaesterac?
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Naredna na Koševu protiv ovako lošeg Sarajeva. Taman da vidimo od čega smo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Odanideji87, Skojevska i 9 gostiju.