Na istoku ne rade brojačiMojaMalenkost je napisao/la: ↑14 avg 2022, 12:31Slazem se.. Imamo brojace i zna se tacno koliko ljudi udje.. Sinoc je minimalno bilo 5500, a realno oko 6000 ljudi.. Istok nekih 3500, sjever nekih 1700 i jug oko 1000.. Zakinuti smo i protiv Sirokog i protiv Leotara.. Jeste da to i nije toliko bitno sve dok je nama stadion ispunjen, ali fino je imati i te tacne statistike jer se one cesto mogu koristiti u marketingske svrhe..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav sff, kakvi bakraci. Bravo Zeljovci!
Amoaha u napad ako dobije radnu dozvolu, a ostalo nista ne mijenjati. Drina dobar, drago mi je zbog njega. Steta za ona dva gola, ali ukupni dojam i igra 10/10 sto se mene tice
Amoaha u napad ako dobije radnu dozvolu, a ostalo nista ne mijenjati. Drina dobar, drago mi je zbog njega. Steta za ona dva gola, ali ukupni dojam i igra 10/10 sto se mene tice
Bolje ti je gavrana od mene da pratis info nego od pobjegulja.
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Što se tiče posjete zavidim vam što ste sinoć bili, ja se baš ugodno iznenadih kada sam vidio na TV-u onako popunjen istok 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ovdje se bas lako Amoaha stavlja na spica bez da znamo kako momak moze odgovoriti na toj poziciji. Ja bih ga prvi stavio tamo ali nakon sto se vidi na treningu kako to funkcionise i onda opet ne mozes staviti momka koji nije prosao ni pripreme sa ekipom i koji je tu tek 5 dana odmah u startnih 11. Neka udje drugo poluvrijeme ili eto od 60. sve zavisi i od rezultata u toj tekmi i sta cemo ganjati. Haracic je do sad pokazao da ima dobru kretnju i to jeste pravi spic, samo do sad kako sam vidio jos dugo gola nece zabiti jer ga je strah kad izadje sam pred gol, a izlazio je i sad i protiv veleza sam pred golmana. Ako rezultati budu pratili igru ja mislim da ga treba istrpiti i proradit ce.
Amoah ako se pokaze da moze igrati spica, svaka cast i treba da igra, ali njemu je prirodna pozicija desno krilo koje trenutno nema sanse da zaigra pored Gasala, jedino i tu da Gasala zamijeni nakon 70.min kad se ovaj izmori.
I polako sa Amoahom, Santosa smo pogodili, to sto je tamniji od Santosa ne znaci da je bolji od njega, da ne bude kao sa onim Fataiem kad je sa istoka kolektivni orgazam bio kad udje lik u igru, a nije znao trcati a ne fudbala igrati..
Amoah ako se pokaze da moze igrati spica, svaka cast i treba da igra, ali njemu je prirodna pozicija desno krilo koje trenutno nema sanse da zaigra pored Gasala, jedino i tu da Gasala zamijeni nakon 70.min kad se ovaj izmori.
I polako sa Amoahom, Santosa smo pogodili, to sto je tamniji od Santosa ne znaci da je bolji od njega, da ne bude kao sa onim Fataiem kad je sa istoka kolektivni orgazam bio kad udje lik u igru, a nije znao trcati a ne fudbala igrati..
-
- Kontakt:
Rade brojaći, sporo ucitavaju karte, godisnje i desetogodisnjeKapitenK je napisao/la: ↑14 avg 2022, 12:41Na istoku ne rade brojačiMojaMalenkost je napisao/la: ↑14 avg 2022, 12:31Slazem se.. Imamo brojace i zna se tacno koliko ljudi udje.. Sinoc je minimalno bilo 5500, a realno oko 6000 ljudi.. Istok nekih 3500, sjever nekih 1700 i jug oko 1000.. Zakinuti smo i protiv Sirokog i protiv Leotara.. Jeste da to i nije toliko bitno sve dok je nama stadion ispunjen, ali fino je imati i te tacne statistike jer se one cesto mogu koristiti u marketingske svrhe..
Navikli smo od tebe da ne znaš razliku između pojmova, brzina i ubrzanje nije isto lave.
-
- Kontakt:
Amoaha smo vec gledali u Prijedoru i znamo koliko otprilike moze.. Tamo je bio bolji od Santosa, bar meni.. Tamo je znao odigrati i na poziciji napadaca.. Fataia google nije mogao naci, tako da je bezveze stavljati ih u istu recenicu.. Ni meni Haracic ne izgleda lose, ali samo kada ga uporedimo sa Vucenovicem i Beganovicem.. Od njih je definitivno bolji.. Nama treba spic koji ce zabijati, a ne fulati ono sto je teze fuliti nego zabiti.. Jos crncu 20 godina.. Ako bude na nivou dati mu odmah produzenje ugovora na jos tri godine, kao i Santosu.. Mogle bi se na njima fine pare klepiti.. Samo na vrijeme djelovati..
Pročepit će negdje.
Pa nismo momka doveli na dva mjeseca, nego je potpisao ugovor na 2 godine. To znači da će na zimu tek proći kompletne pripreme sa ekipom, upoznati se, uigrati. On će biti tu, ali sigurno neće biti starter odmah, treba se izboriti za mjesto u ekipi. Gasal poludio, u top formi, Santos da i ne govorim...konkurencija je uvijek čudo, i iz iskustva znam da ljudi daju(bez obzira čime se bave u životu) mnogo više kada znaju da im je neko tu ko želi njihovu poziciju, i automatski se kvalitet podiže. To i jeste cijela poenta.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑14 avg 2022, 12:56Ovdje se bas lako Amoaha stavlja na spica bez da znamo kako momak moze odgovoriti na toj poziciji. Ja bih ga prvi stavio tamo ali nakon sto se vidi na treningu kako to funkcionise i onda opet ne mozes staviti momka koji nije prosao ni pripreme sa ekipom i koji je tu tek 5 dana odmah u startnih 11. Neka udje drugo poluvrijeme ili eto od 60. sve zavisi i od rezultata u toj tekmi i sta cemo ganjati. Haracic je do sad pokazao da ima dobru kretnju i to jeste pravi spic, samo do sad kako sam vidio jos dugo gola nece zabiti jer ga je strah kad izadje sam pred gol, a izlazio je i sad i protiv veleza sam pred golmana. Ako rezultati budu pratili igru ja mislim da ga treba istrpiti i proradit ce.
- svrakino1921
- Kontakt:
Odlična ideja, siguran sam da u tom slučaju baklje ne bi letile na taj dio, mada nisam vidio odavno da se uopšte ubacuju u teren...svrakino1921 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 13:12Imam prijedlog
Posto je u toku akcija novo ruho Grbavice
Pa iza gola ispod juga gdje je bio onaj etison plavi sto ga sad nema
Stavit nesto ovako kao u Parizu
Nas grb i osvojeni trofeji
![]()
Pošalji prijedlog u klub, možda neko i pročita. I siguran sam da bi se i sponzor za tako nešto mogao veoma lako pronaći...
- jointunija
- Kontakt:
Zeznuto,generalno smo niska ekipa.Kod njih ima onih klipana Vojnovića,Mrkaića ili Lukića,pa zadnjeg veznog,a sa obzirom da će im svirati svaki kontakt,može biti problem.Ili da gurnemo Cocu na zadnjegKANA je napisao/la: ↑14 avg 2022, 12:15brate Hodzica bi ostavio na klupu iduce kolo ,mora igrati derbyjointunija je napisao/la: ↑14 avg 2022, 11:51Malić,Hodžić,Gasal i Sablja po dva žuta ako se ne varam.

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Nukić pronađen na stadionu Grbavica ubijen od qrca
Jesi li čuo kod "kamiJona"?

Ja brata smijurije tobejarabi
Izgleda da je onaj sastanak uprave sa Edisom "upalio" i dao pozitivne naznake.
Nije izgledao papanski i bahato pred kamerama,dao normalne izjave i lijepo se ponašao.
Dobro je odradio utakmicu,dobru postavu izveo,ono gdje je zakazao su ponovo izmjene,to je mnogo bitan segment,mora to popraviti.
Sinoć kod 4:0 si mogao raditi trostruku izmjenu jer si imao oduška a ne protiv Sirokog kod 1:0 raditi takve izmjene pa remetis koncept,Beganovic nije za vise od 10 minuta niti ce biti.
Kosoric i Beganovic ne smiju vidjeti trave do nekog eventualnog kupa.
Stilic i Santos su se sinoc trebali odmoriti,kao i Hodzic,mnogo ranije su trebali izaci.
U nevrijeme izmjene pravio,POPRAVITI TO!
Borac je uzdrman,bit ce navlacenja,ali mislim da imamo sansi,pogotovo preko krila
Nije izgledao papanski i bahato pred kamerama,dao normalne izjave i lijepo se ponašao.
Dobro je odradio utakmicu,dobru postavu izveo,ono gdje je zakazao su ponovo izmjene,to je mnogo bitan segment,mora to popraviti.
Sinoć kod 4:0 si mogao raditi trostruku izmjenu jer si imao oduška a ne protiv Sirokog kod 1:0 raditi takve izmjene pa remetis koncept,Beganovic nije za vise od 10 minuta niti ce biti.
Kosoric i Beganovic ne smiju vidjeti trave do nekog eventualnog kupa.
Stilic i Santos su se sinoc trebali odmoriti,kao i Hodzic,mnogo ranije su trebali izaci.
U nevrijeme izmjene pravio,POPRAVITI TO!
Borac je uzdrman,bit ce navlacenja,ali mislim da imamo sansi,pogotovo preko krila
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Kakav glupan i trol.
Karling individualni sport.

Željezničar za život cijeli!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
sto se tekme protiv tc tice stvarno ne znam koga bih izdvojio jer svi su odigrali fantasticnu utakmicu.. haracicu se zamjera ona fula ali sve ostalo je super odradio..
uglavnom mislim da ovih 11 protiv tc treba biti vodilja edisu za dalje.. drina pokido bravo momak svaka cast i moze samo jos bolji biti uz cocu.. vegu sam izdvajao na pripremama sinoc je dokazao da zna ali mu je trebalo malo vremena da se privikne i pronađe..
štila babuka veznog reda kapa dole majstore..
santos koji kod izborenog penala pretrcava 2 igraca iako je bio 5 10m iza njih..
mislim da nam pred derbi ide najgori protivnik.. pri tom ne mislim na ekipu borca nego na sudijsku trojku.. bojim se nekih glupih kartona pogotovo hodzica koji ima 2 i bas bi bio hendikep da ga nema u derbiju.. treba pokusat protiv borca bez hodzica ili poluvrijeme samo ne treba rizikovati previse..
uglavnom mislim da ovih 11 protiv tc treba biti vodilja edisu za dalje.. drina pokido bravo momak svaka cast i moze samo jos bolji biti uz cocu.. vegu sam izdvajao na pripremama sinoc je dokazao da zna ali mu je trebalo malo vremena da se privikne i pronađe..
štila babuka veznog reda kapa dole majstore..
santos koji kod izborenog penala pretrcava 2 igraca iako je bio 5 10m iza njih..

mislim da nam pred derbi ide najgori protivnik.. pri tom ne mislim na ekipu borca nego na sudijsku trojku.. bojim se nekih glupih kartona pogotovo hodzica koji ima 2 i bas bi bio hendikep da ga nema u derbiju.. treba pokusat protiv borca bez hodzica ili poluvrijeme samo ne treba rizikovati previse..
Mi smo Željini, Željo je naš !