Najveći glupani su takvi poput tebe. Što sami za sebe misle da su pametni.SudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2022, 14:09Kakav glupan i trol.
Karling individualni sport.![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Hulahopka je napisao/la: ↑14 avg 2022, 14:26Najveći glupani su takvi poput tebe. Što sami za sebe misle da su pametni.

Šta bi mi bez tebe ovdje čarapice? Nekad mi drago bude što te moderacija namjerno drži na forumu.
E čuj "bolje ti je da pratiš neke individualne sportove tipa karling ili tenis."

Željezničar za život cijeli!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Pa zato što si ti bukvalac pametnjakovic teme. Pokemon teme.SudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2022, 14:39![]()
![]()
![]()
Šta bi mi bez tebe ovdje čarapice? Nekad mi drago bude što te moderacija namjerno drži na forumu.
E čuj "bolje ti je da pratiš neke individualne sportove tipa karling ili tenis."
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Moj Miško, nije ni tebi lahko.Hulahopka je napisao/la: ↑14 avg 2022, 14:54Pa zato što si ti bukvalac pametnjakovic teme. Pokemon teme.SudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2022, 14:39![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sto bi nas vrli muhoni rekao tockonjaSudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:01Moj Miško, nije ni tebi lahko.Hulahopka je napisao/la: ↑14 avg 2022, 14:54Pa zato što si ti bukvalac pametnjakovic teme. Pokemon teme.SudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2022, 14:39
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Još samo da obznani ko mu daje ideje za nickname na forumu.Robust je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:05sto bi nas vrli muhoni rekao tockonja![]()
lik je imao vise provala od ekonoma pa do karling metle
, majke mi neka ga uvijek moderacija ostavi na forumu dodje nam kao odlazak u pionirsku dolinu
Prolab

- lijevapolutka
- Kontakt:
Zasticena vrstaRobust je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:05sto bi nas vrli muhoni rekao tockonja![]()
lik je imao vise provala od ekonoma pa do karling metle
, majke mi neka ga uvijek moderacija ostavi na forumu dodje nam kao odlazak u pionirsku dolinu
moSa ljoŽe
Trojica dežurnih pokemona na temi. Jedan balavac i dva stormova isprdka..fala moderaciji što su pustili isprdke da se vrate falili bi temi...
Činjenica je da ove sezone stvaramo najviše šansi još od one koju je Vico prekinuo šatro zbog korone.
Hoćeš reći da Sabljina ekipa ima glavu i rep?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Realno, treba priznati da barem zadnjih 5 godina mastamo da imamo 2 krila poput Santosa i Amoaha..vazda smo se zalili, treba nam brzih brazilaca, crnaca, sad imamo 2 prejaka igraca koja su se dokazala u losoj ekipi..mora nam cilj biti Europa, jer ocito da svakog mozemo dobiti, ali i izgubiti, do nas je..
Jeste, samo što je i Hamza poludio zadnjih nekoliko utakmica, pa budi pametan sada. Ne možeš ga izbaciti jer igra odlično, i to u oba smjera, počeo je čak i nazad zatvarat.Azzuri je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:28Realno, treba priznati da barem zadnjih 5 godina mastamo da imamo 2 krila poput Santosa i Amoaha..vazda smo se zalili, treba nam brzih brazilaca, crnaca, sad imamo 2 prejaka igraca koja su se dokazala u losoj ekipi..mora nam cilj biti Europa, jer ocito da svakog mozemo dobiti, ali i izgubiti, do nas je..
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bender
Galic-Drina-Cocalic-Vego
Hodzic-Hajdarevic
Stilic
Gasal-Amoah-Santos
Da li je moguće nešto ovako?
Da li se u ovom sastavu poštuje U21 pravilo?
Galic-Drina-Cocalic-Vego
Hodzic-Hajdarevic
Stilic
Gasal-Amoah-Santos
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Što ne, kad je isti sastav od sinoć a Haracic svakako nije u21kolezeljovac je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:37Bender
Galic-Drina-Cocalic-Vego
Hodzic-Hajdarevic
Stilic
Gasal-Amoah-Santos
Isto kao sinoć, samo Amoah umjesto haračića. A Hara sigurno nije U21kolezeljovac je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:37Bender
Galic-Drina-Cocalic-Vego
Hodzic-Hajdarevic
Stilic
Gasal-Amoah-Santos

- dubioza144
- Kontakt:
Ma Gasal ce pozutit protiv Borca i Amoah debituje protiv kona na krilu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Postuje se u21 pravilo.. Drina i Gasal ce i do godine biti u21.. O ovakvom sastavu mastamo zadnjih dana.. Samo da ne ureknemo ovog Amoaha.. Vec puno ocekujemo od njega.. Santos je nekako i za njega postavio visoku ljestvicu kada su nasa ocekivanja u pitanju.. Ako ovo upali i Amoah odreaguje bar priblizno nasim ocekivanjima mi bi mogli biti bas eben faktor u ovoj sezoni.. Samo da nam je nekako uvezati 2-3 pobjede da se psihicki dignemo..kolezeljovac je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:37Bender
Galic-Drina-Cocalic-Vego
Hodzic-Hajdarevic
Stilic
Gasal-Amoah-Santos
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 14 avg 2022, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Definitivno bi bilo zanimljivo s rotacijama gore vidjeti Gasala, Santosa i Amoaha...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, perodeformero, ristagrad i 45 gostiju.